Първоначално изпратено от petrg5s
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Защо така? нали каза 500
............
За корекцията,възможен е вариант да задържат до лихвите на 26-и и след тях да изсипе.
Коментар
-
Защо така? нали каза 500
............
За корекцията,възможен е вариант да задържат до лихвите на 26-и и след тях да изсипе.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kanu Разгледай мнение
ми играй я късо
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеКакво да вдига като AI ,манията ще си замине по бързо отколкото дойде
Коментар
-
Защо така? нали каза 500
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kanu Разгледай мнениенвидита не ще да вдига нещо
............
Last edited by petrg5s; 17.07.2023, 17:27.
Коментар
-
Много е пренавита пружината на СП500 на седмична база.Колкото повече забавят и колкото по-късно коригира ,толкова по-грозна и брутална ще е корекцията
Макс Пейн нагоре е 4670.Не мисля ,че може да качи по-нагоре преди голяма корекция
"Проракувам" , че ще излезе някаква лоша новина,с която ще бъде обяснен бъдещия спад,който ще почне тази седмица
Коментар
-
Първоначално изпратено от trade Разгледай мнениеДau по ще му приляга 37000 отколкот да пада
Макс Пейн нагоре е 4670.Не мисля ,че може да качи по-нагоре преди голяма корекция
"Проракувам" , че ще излезе някаква лоша новина,с която ще бъде обяснен бъдещия спад,който ще почне тази седмицаLast edited by petrg5s; 17.07.2023, 17:09.
Коментар
-
https://www.investor.bg/a/444-novini...-konkurentsiya
Относно Тесла..
1.Намаляващи маржове на печалба.
2.Абсолютно непредсказуем директор в лицето на Илън Мъск.
3.Нарастваща глобална конкуренция в сектора.
4.Акциите им са супер надути предвид всички по горе рискове на пазара и в компанията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Много станаха игрите напоследък.
Ся,знам че ще ме на мразиш, ама едно от малкото неща, които са на добри цени за дългосрочно, са имотните
Last edited by terziеv; 16.07.2023, 17:59.
Коментар
Коментар