IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Какво стана сега ?
    Майкрософта слаби печалби Гугъл надмина прогнозите ?
    OXXY вече имат площ за шисти с площа на Ямайка ...там нещата стават дебели в близко бъдеще

Коментар

• Първоначално изпратено от Snipe Разгледай мнение
      Ъхъ, следователно очакваме 30 пъти нагоре само за година, нали
      Силата на Alphabet class A акция е сложена на масата !

Коментар

• Шоуто започва отново
        А брокеразите да се хванат за палците

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
          https://www-cnbc-com.cdn.ampproject....port-2023.html

8% ръст само за,1 ден при Alphabet !!
          Ъхъ, следователно очакваме 30 пъти нагоре само за година, нали

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
            Един пич в wsb се е осетил, че след сделката за pacw путовете за 2024 и 2025 по 4 и 3 гущера ще са невалидни и е продал стотици. Почти безрисково е лапнал 40 бона. Баси хакера.
            Защо да е безрисково?

PacWest stockholders will receive 0.6569 of a share of Banc of California common stock for each share of PacWest common stock.
            В същото съотношение ще се коригира strike-а и size-а на всяка опция (веднага след като сделката стане факт). В същото време за тези 100-тици продадени PUT-ове или има заключен cash или е на margin, който трябва да обслужва до expiration, а какво ще стане до тогава си е риск. Не знам всички параметри на trade-а, но не мисля, че е ударил кьоравото.

Гледам, че AH PACW е +25%, сега (first thing in the morning) е момента да излезе от тази позиция. Наистина Господ помага на пияните и лудите (и на тия от WSB).

Едит: да не говорим, че такова нещо като "сигурна сделка" няма, то затова и the arbitrage is a thing.
            Last edited by jica; 26.07.2023, 00:29.

Коментар

• https://www-cnbc-com.cdn.ampproject....port-2023.html

8% ръст само за,1 ден при Alphabet !!

Коментар

• Един пич в wsb се е осетил, че след сделката за pacw путовете за 2024 и 2025 по 4 и 3 гущера ще са невалидни и е продал стотици. Почти безрисково е лапнал 40 бона. Баси хакера.

Коментар

Прав си, ама трябва да имаш някакви котви в портфейла. Най-малкото, за да хвърляш путове без да загробваш капитал.
                  харесва ми CLF-a, слагам в уатчлиста

Коментар

• Джулиъса къде е ?
                    Джулка какво ще кажеш за взрива в акциите на ГугълА?
                    От 120 на 130 долара след отчета ?
                    Нищо не ставало абре ей това все пак е Alphabet чак и аз съм в шок !

Коментар

• Въглищата HCC са на ATH. Честно казано и аз не вярвах, че чак дотук ще стигнем. METC и BTU още стават, ако човек е сглупил и не държи черно.

Коментар

• Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение

то на война ако падат така за къде какво да купуваш ?

п.с. като можеш да продадеш пут на AMC на 5 за Септември
                        Прав си, ама трябва да имаш някакви котви в портфейла. Най-малкото, за да хвърляш путове без да загробваш капитал.

Коментар

Гугъла бави но не забравя .Малко е тромав ама тръгне ли...няма спирка

Коментар

• Коментар

Тука ме стопираха още май месец на 91-92 и продадох почти цялата позиция, дето я държах от 57. Ето това става за купуване дългосрочно. И на 82 не е като да е без пари, ама посред война... Купувай.
                              то на война ако падат така за къде какво да купуваш ?

п.с. като можеш да продадеш пут на AMC на 5 за Септември

Коментар

дипчето в Рейтиън как ви се струва ? Ще има ли $ за стингери скоро
                                Тука ме стопираха още май месец на 91-92 и продадох почти цялата позиция, дето я държах от 57. Ето това става за купуване дългосрочно. И на 82 не е като да е без пари, ама посред война... Купувай.

Коментар

Working...
                                X