Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеЗа Кавръка ....
7 дирижабъла ,на част от които се возиш и ти,държат УС индексите и са 58% за годината.Останалите 493 компании от СП500, представлящи голяма част от американската икономика, са само +4%
Коментар
-
За Кавръка ....
7 дирижабъла ,на част от които се возиш и ти,държат УС индексите и са 58% за годината.Останалите 493 компании от СП500, представлящи голяма част от американската икономика, са само +4%
Last edited by X_Y; 19.07.2023, 10:26.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.investor.bg/a/539-banki-...la-s-pochti-20
Печалбата на Bank of America е скочила с почти 20%Инвестиционното банкиране на кредитора се е справило по-добре от очакваното
Терзиев давай ,скока е налице
Това тука е мойто.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Ще играе естествено, ама не бива да се назландисва човек много, защото посоката е нагоре.
Пандата в другата тема е в Град сити, обаче там видимостта е по-малка. Може да е плюс, може да е минус.
А и дивидентът на Воновия е без удръжки. Т.е. автоматично за нас българите цената става по-привлекателна.
...
путовете са с добра премия. Ад така влязох. И в Гранд сити така, но там е символична позицията.
Коментар
-
А твоя позиция? В нещо? Каквото и да е? Ден, час, цена на вход, стоп, изход? За хилядите мнения, дето ти изсрал май нямаш нито един такъв пост.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Недей ве. Дефлация едно друго, дизруптивни технологий, ai
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнениеБрех, май ще се връщам обратно в комодитис
Коментар
-
Два месеца напред, но беше >20 тогава. След това месец за месец... Един на 17 в парите беше луда премия.
Позицията ми във VNA е пълна. В момента продавам колци. Половината е заложена на 24 еврака/август. Иначе бих пробвал декемврийски на 15, обаче днес много излетя и премиите вече не са толкова сочни.
Залогъг е не само за падане на лихвите (аз не мисля, че ще слизат). Залогът е, че германците (вкл. новите) няма да могат да си позволят собственост и ще са наематели.
П.п. Споделям и от опит.
Коментар
-
https://www.investor.bg/a/539-banki-...la-s-pochti-20
Печалбата на Bank of America е скочила с почти 20%Инвестиционното банкиране на кредитора се е справило по-добре от очакваното
Терзиев давай ,скока е налице
Коментар
-
Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнение
какъв период до изтичане пут продаде? 2, 3 месеца или повече?
Позицията ми във VNA е пълна. В момента продавам колци. Половината е заложена на 24 еврака/август. Иначе бих пробвал декемврийски на 15, обаче днес много излетя и премиите вече не са толкова сочни.
Залогъг е не само за падане на лихвите (аз не мисля, че ще слизат). Залогът е, че германците (вкл. новите) няма да могат да си позволят собственост и ще са наематели.
Коментар
-
Ще играе естествено, ама не бива да се назландисва човек много, защото посоката е нагоре.
Пандата в другата тема е в Град сити, обаче там видимостта е по-малка. Може да е плюс, може да е минус.
А и дивидентът на Воновия е без удръжки. Т.е. автоматично за нас българите цената става по-привлекателна.
...
путовете са с добра премия. Ад така влязох. И в Гранд сити така, но там е символична позицията.
Коментар
-
Воновиа виде ли? Казах ти, че имотни ти трябват, ама ти си обременен.
Освен всичко ръководството бая купи на тия цени.
Коментар
Коментар