Първоначално изпратено от terziеv
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнениеНафтата...
добавка - не виждаш ли колко е умрял vix-a?
Коментар
-
Нафтата я натискат още от предната седмица, помъчих се да вляза в RIG, но удари стопа. Уранът и въглищата от два дена яко надолу. TLT с ново дъно, златото се сурка към 1800, а среброто направо не знам защо го броят за инвестиция още. Опитват някакво бягство към Big Tech и...крипто, но слабичко.
Мирише ми на краш, а не на Коледно рали. И този път страшното е, че TLT може да не хване bid. Много по-спокойно ми е да съм в кеш. Утре ликвидирам и последните няколко %.
Интересно кое може да бъде safe heaven. На първо четене CHF. Някакви акции?
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеСпоред мен е някакво безумие, че днес натискат нафтовите компании. Някакви стопове ли се търсят, някаква новина ли е объркала алгосите...Last edited by tetris12; 02.10.2023, 20:38.
Коментар
-
Последното тримесечие го започваме след като Септември си оправда титлата за най-слабия месец исторически. Иначе в последните 30 години имаме статистическо предимство да очакваме позитивно 4то такова - средно е правило около 10 и нещо процента.
Интересно е да се види че валю сток са на екстремно ниска оценка / най-ниска за последните 40 години/ - какъв ще е този сел оф който да стартира от тук не мога да си го представя. Това не значи че не може да се случи.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеСега, аз по принцип не гледам подобни простотии като Уорнър WBD... обаче на яху скенера изглежда зашеметяващо. Как може да има 25 млрд. FCF при 5 млрд. 2019 година??? Цялата капитализация е 26 млрд. Отварям Seeking Alpha и всичкото е бик. Отварям анализаторите - най-ниската оценка е $15. Къде е кукичката?
... иначе нищо не им знам за бизнеса на тия. Зайчето бъни съм гледал като малък.
Иначе френския еквивалент ще е нещо като Вивенди - и те са на загуба, поне обаче дългово седят по-добре. Иначе телевизия, стрийминг, гейминг - микс от тия неща. Аналогично препоръките са бичи като стронг бай - според мен няма да им е лесно да вдигнат самолета. Доста е населено в ентъртейнмънт сектора за такива категорични препоръки, но знае ли човек - това са само мой повърхностни впечатления.Last edited by Assen123; 02.10.2023, 18:06.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеСега, аз по принцип не гледам подобни простотии като Уорнър WBD... обаче на яху скенера изглежда зашеметяващо. Как може да има 25 млрд. FCF при 5 млрд. 2019 година??? Цялата капитализация е 26 млрд. Отварям Seeking Alpha и всичкото е бик. Отварям анализаторите - най-ниската оценка е $15. Къде е кукичката?
... иначе нищо не им знам за бизнеса на тия. Зайчето бъни съм гледал като малък.
- 1 like
Коментар
-
Сега, аз по принцип не гледам подобни простотии като Уорнър WBD... обаче на яху скенера изглежда зашеметяващо. Как може да има 25 млрд. FCF при 5 млрд. 2019 година??? Цялата капитализация е 26 млрд. Отварям Seeking Alpha и всичкото е бик. Отварям анализаторите - най-ниската оценка е $15. Къде е кукичката?
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеСедя и се чудя кой разтовари толкова злато уж Китай но според мен е Русия през Китай
Коментар
-
Първоначално изпратено от antani Разгледай мнение
Япония и Русия едновременно. Поне така мисля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеСедя и се чудя кой разтовари толкова злато уж Китай но според мен е Русия през Китай
Last edited by antani; 29.09.2023, 21:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеапЪлЯ как е, Кавръков?
3-ия месец не е като 2-ия?
Как се движи годишната доходност?
нормално около 15 %
Коментар
Коментар