IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение

Виж YAL.AX
    Click image for larger version

Name:	Screenshot 2023-11-14 115948.jpg
Views:	1
Size:	48.4 КБ
ID:	4129345

За съжаление позицията ми там е съвсем символична. Ликвидността тук е безобразна, а нямам нерви да следя още една валута. Към момента съотношението BTU/METC/HCC/Yancoal при мен e 12/5/2/1.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
      С METC сме x 2. Съответно продаваме половината позиция. Сега чакаме BTU кога ще изригне.
      Виж YAL.AX
      Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

Нъц. Нямах ресурс за повече в UK. Упражниха ме и от чилийската бира. Хубавото е, че всичко литна тия дни и сега с wjg колибите съм почти на нула. Не прецених. Но то и нямаше как, беше бая на сляпо този залог.
        Колибите и петрола са ти слаби страни.

Коментар

• С METC сме x 2. Съответно продаваме половината позиция. Сега чакаме BTU кога ще изригне.

Коментар

• Ммм, обичам Ноември... месец на дивиденти!

Коментар

• Чили? Някой с идея кои дърпат 15%, кои 30%? Литият на колко го облагат?

Коментар

• Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
                Long UBER and PLTR.
                Купуваш на съпротиви

Коментар

• Long UBER and PLTR. Чудовищен обем в DUOL, фондовете наливат, но засега ще изчакам да върне малко. Оказа се много приятели ползват това приложение

Коментар

• Нъц. Нямах ресурс за повече в UK. Упражниха ме и от чилийската бира. Хубавото е, че всичко литна тия дни и сега с wjg колибите съм почти на нула. Не прецених. Но то и нямаше как, беше бая на сляпо този залог.

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
                      Терзо ако в петък не си си докупил Паткинсън и утре няма да е чак толкова късно
                      Терзо ако си ме послушал вече си прилично на печалба и от английските колиби

Коментар

Нямам идея за Ферари, но не бих пипал лукс и гейропа и с лайняна пръчка. Отделно има нещо сбъркано в начина по който избираш икономическите субекти, за които да се венчаеш. Препоръчвам ти да вкараш целия свободен капитал в ДЦК фонд с падеж до максимум 6 месеца.
                        За 6 месеца не си струва ,такси това онова отивам на някакви си процент и половина да са по добре депозит.Така съм и направил на Ти Би Ай.По ликвидно е,лукса сектора се възстановява вече полека лека.Мойте акции хвърчат,за Вашите не знам

Коментар

• Нямам идея за Ферари, но не бих пипал лукс и гейропа и с лайняна пръчка. Отделно има нещо сбъркано в начина по който избираш икономическите субекти, за които да се венчаеш. Препоръчвам ти да вкараш целия свободен капитал в ДЦК фонд с падеж до максимум 6 месеца.

Коментар

Adyen е на +35% днес. Доста ме поизпотиха, а се оказа, че трябваше далеч по-агресивно да вляза. Просто не мога голям залог на еврошитни.

Това за хората, които "инвестират" в безумия като V и MC.

Продължавам да се дивя на ситуацията Кокорчо да тегли дълг след дълг, но да не допуска българските граждани до него. На 5% сума народ щяха да се редят на опашки пред БНБ.
                            За акциите на Ферари имаш ли мнение ?
                            Конкретно те са ми интересни,не на тези нива в момента де

Коментар

• Adyen е на +35% днес. Доста ме поизпотиха, а се оказа, че трябваше далеч по-агресивно да вляза. Просто не мога голям залог на еврошитни.

Това за хората, които "инвестират" в безумия като V и MC.

Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
                              Аларик“ отваря пазара на държавни облигации за малките инвеститори

[h=2]
                              Продължавам да се дивя на ситуацията Кокорчо да тегли дълг след дълг, но да не допуска българските граждани до него. На 5% сума народ щяха да се редят на опашки пред БНБ.
                              Last edited by terziеv; 09.11.2023, 16:17.

Коментар

• Аларик“ отваря пазара на държавни облигации за малките инвеститори

Антон Панайотов, основател на Alaric Securities, "Бизнес старт", 09.11.2023 г.

"С няколко клика човек може да си отвори сметка, да си избере какви ДЦК желае, да си избере издателя, да си пусне и изпълни поръчката. Това е наистина революционен продукт не само за България и се радваме, че имаме възможността да го пуснем първо в България. ДЦК трябва да бъдат в портфейла на всеки един човек, няма по-сигурен инструмент."
                                рт", 09.11.2023 г.

12:00 | 9 ноември 2023
                                Обновен: 12:03 | 9 ноември 2023
                                Автор: Даниел Николов Освен към по-краткия сетълмънт, борсите вървят към тотална дигитализация, която прави все по-възможно участието на всички типове инвеститори, като все повече се увеличава делът на ритейл участниците. Процесът няма да спре и налага все по-голяма нужда от стабилна инфраструктура, като в тази насока сключихме стратегическо партньорство с Nasdaq и предлагаме достъп до пазарите на държавни ценни книжа на всички нива инвеститори. Това каза Антон Панайотов, основател на Alaric Securities, в предаването "Бизнес старт" с водещ Христо Николов.

Коментар

X