If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пазара обкиновено обръща след Пивот на ЦБ.
Като това може да продължи от няколко месеца до година и нещо.
Към момента единственото, което може да обърне по-сериозно пазара ми се струва, че е отчитане на по-сериозна инфлация, нещо от типа на 0.5% месечно, за 0.4% не съм сигурен доколко сериозно ще се възприеме. Проблемът е обаче, че и ние като шапкарите се подготвяме за последната война, а не за следващата
Първоначално изпратено от Black and white cat-footРазгледай мнение
ако наистина си вярваш, купувай. 30% за месец на мен ми стигат
Що ще продаваш ръчно сложи стоп на 70.
Текущият рън при акциите и крипто ще продължи до май или юни , чак тогава по - сериозна корекция. Плюс това корецията може да е консолидационна.
Бих сравнил с известна степен тази година с 2017.
Пазара на акции нема да обърне преди крипто да влезе в експонента , далеч сме от това състояние.
Пазара обикновено обръща след Пивот на ЦБ.
Като това може да продължи от няколко месеца до година и нещо.
Ще си заколиш златната кокошка - ОГРОМНА грешка. Голяма е вероятността да консолидира около сегашните нива /както е направила на 80/ и после още един run. Имаме само едно връщане до 10week MA. Продавай само ако видиш повечко червени барчета с обем
ако наистина си вярваш, купувай. 30% за месец на мен ми стигат
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
И един мормот....
Пък и си вярват Я покажи извлечение от акаунта да видим или пак ще почнеш да заекваш ?
избери си благотворителна кампания по твое желание преведи там 500лв публикувай разпечатка от банковата ти сметка където да е видно че парите са преведени и ще публикувам разпечатката
айде да видим как сега ще почнеш ти да заекваш г-н Рибка
Ще си заколиш златната кокошка - ОГРОМНА грешка. Голяма е вероятността да консолидира около сегашните нива /както е направила на 80/ и после още един run. Имаме само едно връщане до 10week MA. Продавай само ако видиш повечко червени барчета с обем
Днес и UBER реши да подскочи, buybacks са хубаво нещо. Тъкмо му се ядосвах, че бавно се движи в портфолиото. Супер ми е любопитно какво ще стане на NVDA earnings day, средносрочно това ще реши пазара
Днес и UBER реши да подскочи, buybacks са хубаво нещо. Тъкмо му се ядосвах, че бавно се движи в портфолиото. Супер ми е любопитно какво ще стане на NVDA earnings day, средносрочно това ще реши пазара
UBER мислех да заредя тази седмица, ама не ме изчака
Коментар