Първоначално изпратено от terziеv
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Нафта на 83, Петробраз на връх. Дори слон като Ексон е бая подценен.
В същото време сме готови за сур. Идеи за евтин хедж? Че след фиаското с Тестистрейд вече нямам лесен достъп до базирани в САЩ фондове.Last edited by terziеv; 26.01.2024, 21:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнениеИзлязох от NVIDIA, и аз мисля че корекцията е неизбежна. :-)
Това е най- добрата ми двугодишна печалба постигана някога ;-)
Не е добре човек да е много алчен ,LVMH днес над 10% след отчета
Коментар
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнениеСпоред вас NVIDIA колко още може да качи ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнениеСпоред вас NVIDIA колко още може да качи ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение
Ела в Celestica!
При нас е весело
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://finance.yahoo.com/news/nancy...140722196.html
Всички сте пеленачета в сравнение с Нанси Пелоси и нейните инвестиции в Нвидия ..Това е ха ха
Дано Нансито си мести всяка вечер стопчетата близо до текущата цена при 5% толеранс (мах) !Last edited by Julius_BG; 25.01.2024, 08:15.
Коментар
-
https://finance.yahoo.com/news/nancy...140722196.html
Всички сте пеленачета в сравнение с Нанси Пелоси и нейните инвестиции в Нвидия ..Това е ха ха
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Аз по едно време се замислих дали да не обърна част от адобетата си в енвидии (докато видиите бяха по-евтини), ама ми се вижда по-рискова от адобето/Иначе сигурно и 700$ ще подмине в близко бъдеще... но и пътя надолу ще е по-стръмен. Особено ако се окаже, че нещо с АИ-то не върви по план...
Иначе и адобето впрегнаха Аи-то в някои от техните продукти и то отдавна.
При нас е весело
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеПичуви, май сте забравили, че NVIDIA струва 600+, а носи usd 1,7 (долар и седемдесет!!!). При това печалбата 2023-та е много по-зле от 2022.
Моля, като играете хазарт, не се самозалъгвайте с простотии. По-добре на врачка отидете, отколкото да следите накъде се развива ИИ.
Тех акции в режим на мания не бих държал повече от 6,10 месеца.Всеки си знае .Това е мега неустойчиво.От всипките там 7 мега кап Теслата Нвидията и Мета съм ги сложил отстрани и не ги пипам,имам само Гугъл,Майкрософт,Епъл и Амазон
Коментар
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнениеСпоред вас NVIDIA колко още може да качи ?Иначе сигурно и 700$ ще подмине в близко бъдеще... но и пътя надолу ще е по-стръмен. Особено ако се окаже, че нещо с АИ-то не върви по план...
Иначе и адобето впрегнаха Аи-то в някои от техните продукти и то отдавна.
- 1 like
Коментар
Коментар