IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
    Нафта на 83, Петробраз на връх. Дори слон като Ексон е бая подценен.
    Ексон го купих на 98

Коментар

• Нафта на 83, Петробраз на връх. Дори слон като Ексон е бая подценен.

В същото време сме готови за сур. Идеи за евтин хедж? Че след фиаското с Тестистрейд вече нямам лесен достъп до базирани в САЩ фондове.
      Last edited by terziеv; 26.01.2024, 21:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение
        Излязох от NVIDIA, и аз мисля че корекцията е неизбежна. :-)
        Това е най- добрата ми двугодишна печалба постигана някога ;-)
        Добре си направил 410 беше добър вход есента и сега изход ,а за 2 години не ми се мисли колко си нпаравил браво !
        Не е добре човек да е много алчен ,LVMH днес над 10% след отчета

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

К'о туй бре, Сънчо?
          CLS:xnys

Не е препоръка!!!

Коментар

• Излязох от NVIDIA, и аз мисля че корекцията е неизбежна. :-)
            Това е най- добрата ми двугодишна печалба постигана някога ;-)
            Last edited by dido_yord; 26.01.2024, 13:07.

Коментар

• Какво става с Теслата ?
              Ще се купува ли на 100 долара или ще е на on hold

Коментар

Според вас NVIDIA колко още може да качи ?
                Докато не излязат с lower guidence за годината, тогава може да направи корекция от 30-40%.

Коментар

Според мен краткосрочно към 650-700 и пак ще почива. До края на сегашния бул цикъл /2024-2025г/ кой знае , може 1000 , може и 2000. "Разбирачите" с П/Е по-добре да се скрият, за този род акции няма никакво значение. Има значение earnings estimates да летят нагоре. Минимум още 5-6 седмици ще държа позицията и тогава ще преценя може да я отрежа малко и завъртя доларите към други растящи.

Коментар

• Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение

Ела в Celestica!
                    При нас е весело
                    К'о туй бре, Сънчо?

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
                      https://finance.yahoo.com/news/nancy...140722196.html

Всички сте пеленачета в сравнение с Нанси Пелоси и нейните инвестиции в Нвидия ..Това е ха ха
                      А най-вече ти!

Дано Нансито си мести всяка вечер стопчетата близо до текущата цена при 5% толеранс (мах) !
                      Last edited by Julius_BG; 25.01.2024, 08:15.

Коментар

• https://finance.yahoo.com/news/nancy...140722196.html

Всички сте пеленачета в сравнение с Нанси Пелоси и нейните инвестиции в Нвидия ..Това е ха ха

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Аз по едно време се замислих дали да не обърна част от адобетата си в енвидии (докато видиите бяха по-евтини), ама ми се вижда по-рискова от адобето/ Иначе сигурно и 700$ ще подмине в близко бъдеще... но и пътя надолу ще е по-стръмен. Особено ако се окаже, че нещо с АИ-то не върви по план...
                          Иначе и адобето впрегнаха Аи-то в някои от техните продукти и то отдавна.
                          Ела в Celestica!
                          При нас е весело

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                            Пичуви, май сте забравили, че NVIDIA струва 600+, а носи usd 1,7 (долар и седемдесет!!!). При това печалбата 2023-та е много по-зле от 2022.

Моля, като играете хазарт, не се самозалъгвайте с простотии. По-добре на врачка отидете, отколкото да следите накъде се развива ИИ.
                            Nvidia като почне спада никой даже и Господ няма да знае докъде ще стигне
                            Тех акции в режим на мания не бих държал повече от 6,10 месеца.Всеки си знае .Това е мега неустойчиво.От всипките там 7 мега кап Теслата Нвидията и Мета съм ги сложил отстрани и не ги пипам,имам само Гугъл,Майкрософт,Епъл и Амазон

Коментар

• Пичуви, май сте забравили, че NVIDIA струва 600+, а носи usd 1,7 (долар и седемдесет!!!). При това печалбата 2023-та е много по-зле от 2022.

Моля, като играете хазарт, не се самозалъгвайте с простотии. По-добре на врачка отидете, отколкото да следите накъде се развива ИИ.

Коментар

Аз по едно време се замислих дали да не обърна част от адобетата си в енвидии (докато видиите бяха по-евтини), ама ми се вижда по-рискова от адобето/ Иначе сигурно и 700$ ще подмине в близко бъдеще... но и пътя надолу ще е по-стръмен. Особено ако се окаже, че нещо с АИ-то не върви по план...
                                Иначе и адобето впрегнаха Аи-то в някои от техните продукти и то отдавна.

Коментар

Working...
                                X