IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение

Добре, сърдечно благодаря за съвета!

А би ли ми казал къде мога да намеря такава информация - кои фондове са инвестирали в компанията?
    Безплатно - трудна работа за пълно инфо, абонаментът за marketsmith e скъп . Но в Marketscreener може да видиш фондовете с най-големи позиции

Коментар

• Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение

Съветвам те други неща да гледаш. Като например ръст на EPS последните години и тримесечия. Или няколкостотинте фонда накачулени в компанията, вкл и след последния отчет. Щото акцията не я движим ти или аз или инсайдърите. Да не вземе да удвои за година. Не е препоръка, всичко може да се случи.
      Добре, сърдечно благодаря за съвета!

А би ли ми казал къде мога да намеря такава информация - кои фондове са инвестирали в компанията?

Коментар

С това голямо PE и инсайдерски разпродажби...

Ехе... ти да не си инсайдър?
        Съветвам те други неща да гледаш. Като например ръст на EPS последните години и тримесечия. Или няколкостотинте фонда накачулени в компанията, вкл и след последния отчет. Щото акцията не я движим ти или аз или инсайдърите. Да не вземе да удвои за година. Не е препоръка, всичко може да се случи.

Коментар

• Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение

... CRWD ми вървят перфектно...
          С това голямо PE и инсайдерски разпродажби...

Ехе... ти да не си инсайдър?

Коментар

• MHO - още една ракета???

Коментар

• ЧНГ на всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Абсолютно. Затова помахай на космонавтите.

Има и едни спелеолози, дето продават евтини лотарийни билети. VTNR
                Какво по-вълнуващо от това -
                да се качиш на борда на евтина китайска ракета, управлявана от ИИ, с лотариен билет в джоба...
                Точно като за мен! Вътре съм

Съжалявам, че вчера съм пропуснала мнението на tetris12. Той сигурно е казал да не правя глупости...

Коментар

Това как ви се струва: GCT?
                  Ракета?
                  Абсолютно. Затова помахай на космонавтите.

Има и едни спелеолози, дето продават евтини лотарийни билети. VTNR

Коментар

• Това как ви се струва: GCT?
                    Ракета?

Коментар

• Първоначално изпратено от Assen123 Разгледай мнение
                      https://ir.sqm.com/English/home/default.aspx

Това може да би ще ти е интересно
                      Хвала! Утепахме рибата и тука!!!

65.12 +4.15 (+6.81%)
                      After hours: 05:19PM EST

Коментар

• Насред светли дни сме и от една страна гордостта и сребролюбието са грехове. Затова няма да посочвам конкретни резултати; любознателните сами ще проверят предните страници. От друга страна обаче не е като да не опитах да помогна на колегите да са реди за нафтата и офшорния добив.

Видях некъв сайт wikifolio, че обещава синтетичен etf върху конкретен потребителски портфейл. Някой да го е пробвал?

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение

Според мен доларът пада спрамя еврото защото намалява очаквания лихвен диференциал между двете валути. Друга важна причина е, че САЩ са в перманентен търговски дефицит а ЕС обратно, е в перманентен излишък. Няма да се учудя ако следващата година стигнем 1.2 долара за евро.
                          То тва с положителния търговски баланс не отиде у ряката от тука нататък ще изнасят к'во..... електромобили за Китай.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                            Не. Точно затова сложих и картинка. Германия приключи, а друго няма. 1,20 за евро ми идва като от анимация.
                            Какъв ти е предикшъна на теб за 2024 тогава?
                            Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Не. Точно затова сложих и картинка. Германия приключи, а друго няма. 1,20 за евро ми идва като от анимация.

Коментар

• Първоначално изпратено от antani Разгледай мнение

DXY- то е реално двойката USDEUR. Силен долар означава скъп петрол => ниска цена на петрола = силно евро. Г-7 изкупува всичкото налично ДЦК на страните от еврозоната, за да крепи долара/петрола нисък. За това дългът на Гърция е по-нисък от този на Чехия с близо 100 bps, което е абсурд. Сега проблема според мен е, че инфлацията в САЩ ще тръгне нагоре и те рано или късно ще трябва да разтурят седянката.

Това разбира се е моята конспиративна теория, ще се радвам, ако някой сподели и неговата
                                Според мен доларът пада спрамя еврото защото намалява очаквания лихвен диференциал между двете валути. Друга важна причина е, че САЩ са в перманентен търговски дефицит а ЕС обратно, е в перманентен излишък. Няма да се учудя ако следващата година стигнем 1.2 долара за евро.
                                Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

Working...
                                X