If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съветвам те други неща да гледаш. Като например ръст на EPS последните години и тримесечия. Или няколкостотинте фонда накачулени в компанията, вкл и след последния отчет. Щото акцията не я движим ти или аз или инсайдърите. Да не вземе да удвои за година. Не е препоръка, всичко може да се случи.
Добре, сърдечно благодаря за съвета!
А би ли ми казал къде мога да намеря такава информация - кои фондове са инвестирали в компанията?
Съветвам те други неща да гледаш. Като например ръст на EPS последните години и тримесечия. Или няколкостотинте фонда накачулени в компанията, вкл и след последния отчет. Щото акцията не я движим ти или аз или инсайдърите. Да не вземе да удвои за година. Не е препоръка, всичко може да се случи.
Има и едни спелеолози, дето продават евтини лотарийни билети. VTNR
Какво по-вълнуващо от това -
да се качиш на борда на евтина китайска ракета, управлявана от ИИ, с лотариен билет в джоба...
Точно като за мен! Вътре съм
Съжалявам, че вчера съм пропуснала мнението на tetris12. Той сигурно е казал да не правя глупости...
Насред светли дни сме и от една страна гордостта и сребролюбието са грехове. Затова няма да посочвам конкретни резултати; любознателните сами ще проверят предните страници. От друга страна обаче не е като да не опитах да помогна на колегите да са реди за нафтата и офшорния добив.
Видях некъв сайт wikifolio, че обещава синтетичен etf върху конкретен потребителски портфейл. Някой да го е пробвал?
Според мен доларът пада спрамя еврото защото намалява очаквания лихвен диференциал между двете валути. Друга важна причина е, че САЩ са в перманентен търговски дефицит а ЕС обратно, е в перманентен излишък. Няма да се учудя ако следващата година стигнем 1.2 долара за евро.
То тва с положителния търговски баланс не отиде у ряката от тука нататък ще изнасят к'во..... електромобили за Китай.
DXY- то е реално двойката USDEUR. Силен долар означава скъп петрол => ниска цена на петрола = силно евро. Г-7 изкупува всичкото налично ДЦК на страните от еврозоната, за да крепи долара/петрола нисък. За това дългът на Гърция е по-нисък от този на Чехия с близо 100 bps, което е абсурд. Сега проблема според мен е, че инфлацията в САЩ ще тръгне нагоре и те рано или късно ще трябва да разтурят седянката.
Това разбира се е моята конспиративна теория, ще се радвам, ако някой сподели и неговата
Според мен доларът пада спрамя еврото защото намалява очаквания лихвен диференциал между двете валути. Друга важна причина е, че САЩ са в перманентен търговски дефицит а ЕС обратно, е в перманентен излишък. Няма да се учудя ако следващата година стигнем 1.2 долара за евро.
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар