IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Д.Петков Разгледай мнение

Мчи аз бях Който е купил INO, вече е на дабъл с парите, а тепърва има да расте. Одобрението на лекарството се очертава да е в Q3, а производството да започне 2025г. Миналата година дадох две прогнози, за INO (от $0.37) и за биткойна че ще стигне $42К (вчера надмина $46К), други прогнози не съм давал. На печелившите честито!
    Това е на минус 98% от 1998 година ?-графиката с цената е като влакче на ужасите

https://www.google.com/search?q=ino+...hrome&ie=UTF-8

Коментар

• Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение

Това е един от капаните за инвеститори. Когато акцията постигне all time high - почват да се страхуват и да гледат П/Е. Напротив, когато е скъпа , тя ще става още по-скъпа. До лятото спокойно може да стигне 700. Затова е добре да се учи ТА - може да се усети, когато фондовете разпродават. А сега напротив - бутат се да влязат на 500, ама няма вече.
      Поздрави за колегата с INO, не си спомням кой беше. Аз не посмях да купя
      Това че фондовете купуват не означава че не могат да загубят !

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Като стигне 600 си припомни поговорката: Който го е страх от мечки - не ходи в гората!
        и 1000 да стане с опция един ден да загубиш печалбата плюс вложението риска е на масата ,дългосрочно тех акции не се държат ако ти спекулираш може вече

Коментар

Това е един от капаните за инвеститори. Когато акцията постигне all time high - почват да се страхуват и да гледат П/Е. Напротив, когато е скъпа , тя ще става още по-скъпа. До лятото спокойно може да стигне 700. Затова е добре да се учи ТА - може да се усети, когато фондовете разпродават. А сега напротив - бутат се да влязат на 500, ама няма вече.
          Мчи аз бях Който е купил INO, вече е на дабъл с парите, а тепърва има да расте. Одобрението на лекарството се очертава да е в Q3, а производството да започне 2025г. Миналата година дадох две прогнози, за INO (от $0.37) и за биткойна че ще стигне $42К (вчера надмина $46К), други прогнози не съм давал. На печелившите честито!
          Last edited by Д.Петков; 09.01.2024, 23:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Като стигне 600 си припомни поговорката: Който го е страх от мечки - не ходи в гората!

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

nvidia вече е твърде скъпа, и рискова ,не става

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Възможно естествено, но много малко вероятно. Ще боли за офшорния добив, но за останалото няма толкова значение. По-голямата част от нафтата ми е на 0 цена на придобиване към момента.

Всичко опира до това дали купуваш евтино, нещо което струва скъпо. Другото е да разчиташ на бетата да те спаси от собствените глупости.

И пак проблемът не са бъдещите предвиждания, а капиталовите ограничения. Който купи нафта в момента със сигурност няма да съжалява средносрочно. Обаче примерно BATS не можах да купя на дъно, защото не ми дават от ibkr. Половината от руските акции удвоиха 2023 година, ама можеш ли се възползва. Дори дивидентите не можем си получи.

Китай наистина е евтино сега, но кой луд да купува, като утре могат да решат да ги изхвърлят от nyse. В Шанхай ли ще ги гониш после? В твърде ограничено поле играем, където макрото и геополитиката са с най-голяма тежест.
                ​​
                ​​
                Мед купуваш ли ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Assen123 Разгледай мнение

Ами те "елхите" имат този навик така да правят

Терзиев знам че си обичаш петрола, но имам вътрешно усещане че може да стане нещо кърваво в петролния сектор - при все че няма да се върже в дългосрочен план с фундамента. И за разлика от златото което виси на ол тайм в пълна противоположност с копачите на злато, при петрола не виждам как едно потъване на петрола няма да върне Тотал на 40 евро.
                  Възможно естествено, но много малко вероятно. Ще боли за офшорния добив, но за останалото няма толкова значение. По-голямата част от нафтата ми е на 0 цена на придобиване към момента.

Всичко опира до това дали купуваш евтино, нещо което струва скъпо. Другото е да разчиташ на бетата да те спаси от собствените глупости.

И пак проблемът не са бъдещите предвиждания, а капиталовите ограничения. Който купи нафта в момента със сигурност няма да съжалява средносрочно. Обаче примерно BATS не можах да купя на дъно, защото не ми дават от ibkr. Половината от руските акции удвоиха 2023 година, ама можеш ли се възползва. Дори дивидентите не можем си получи.

Китай наистина е евтино сега, но кой луд да купува, като утре могат да решат да ги изхвърлят от nyse. В Шанхай ли ще ги гониш после? В твърде ограничено поле играем, където макрото и геополитиката са с най-голяма тежест.
                  ​​
                  ​​
                  Last edited by terziеv; 09.01.2024, 10:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от Assen123 Разгледай мнение

Терзиев знам че си обичаш петрола, но имам вътрешно усещане че може да стане нещо кърваво в петролния сектор - при все че няма да се върже в дългосрочен план с фундамента. И за разлика от златото което виси на ол тайм в пълна противоположност с копачите на злато, при петрола не виждам как едно потъване на петрола няма да върне Тотал на 40 евро.
                    Ще стане кърваво от долари ,да прав си -Какво става когато печелиш петрол ?Имаш много пари
                    Какво става когато петрола стане зелен ?
                    Печелиш неприлично много пари

Коментар

NVDA проби 500 много решително. До лятото очаквам 700. ФЕД заговори за спиране на QT. Моите имена ще работят тази година

nvidia вече е твърде скъпа, и рискова ,не става

Коментар

NVDA проби 500 много решително. До лятото очаквам 700. ФЕД заговори за спиране на QT. Моите имена ще работят тази година

Коментар

днеска получих съобщение -Оксиденшъл дето взех на 57 долара с таргет 80 долара и рейтинг strong buy -Maй ще спечеля облога с Радев че ще бие насдак по доходност до 12 месеца

Коментар

• NVDA проби 500 много решително. До лятото очаквам 700. ФЕД заговори за спиране на QT. Моите имена ще работят тази година

Коментар

Безплатно - трудна работа за пълно инфо, абонаментът за marketsmith e скъп . Но в Marketscreener може да видиш фондовете с най-големи позиции
                              Мда, насдак.цом е труден за намиране.

https://www.nasdaq.com/market-activi...ional-holdings
                              ​​​
                              пари не взимам все още

Коментар

• Опитвам се да кача Warren Buffett Stock Screen, обаче... няма начин... не става...
                                Last edited by sunny; 05.01.2024, 17:08.

Коментар

Working...
                                X