Първоначално изпратено от keizer
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Не ги слушай рибите тук.Едно средноголямо движение нямат познато за 3-4г .Нито едно.На късмет да бяха казали,поне едно щяха да познаят
Време за теглене на профит е.....за който иска да му остане поне някакъв
Ще почне след лихвите,макс до изборите
...........
И още една "случайност"
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеПърво технически пазара ще си върви поне още 6 месеца минимум,корекцията която беше+ Априлската прави над 10% сумарно което е нормално,данните сочат че няма основание за голяма рецесия,забавяне да но не и мечи пазар ,нека не се бъркат тези понятия .
Време за теглене на профит е.....за който иска да му остане поне някакъв
Ще почне след лихвите,макс до изборите
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнениеВсичко е на големи месечни върхове тук...и трите УС индекса,DAX,Нвидиа,коне,Шменти груп даже.
Слочаеност ли е ,че всички тези са в един и същ цикъл и по едно и също време са на върха ? Не мисля.
И още една "случайност"
Last edited by danetha; 16.08.2024, 16:42.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнениеИ аз се разделих с някои акции, които бих държала дългосрочно...
И даже си купих мъничко от един ETF, който шорти технологични индекси... :P
...Bank of America notes
Коментар
-
Първоначално изпратено от Assen123 Разгледай мнениеТерзиев прав ще излезе с това за продаването. Преди малко символичната позиция във Ферари я изчистих. Прекрасна компания която искам да държа дългосрочно но на тези нива не ми се струва като добрия вход за лонг търм слагаме я в уоч листата за следващия мечи тренд или пързалката както я наричат някой.
Първо технически пазара ще си върви поне още 6 месеца минимум,корекцията която беше+ Априлската прави над 10% сумарно което е нормално,данните сочат че няма основание за голяма рецесия,забавяне да но не и мечи пазар ,нека не се бъркат тези понятия .
Пазара си коригира на нива 5200 което същи беше калкулирано от инвеститорите.
Второ,Ферари и Hermes са луксозни акции и там трудно се правят анализи ,защото една чанта или едно Ферари могат да се продадат с огромни маржове заради самия сегмент,както и Novo нордиск винаги е бил надценен десетки години но това не му пречи да си расте .
Ферари беше вход на 280 евро,или поне 370.
Ако има някакви сериозни процеси те ще са след края на тази година .
Относно конкретни компании ако искате много пари следете Меркадо Либре ,там цената за вход е около 1400,1360,до 1450 най-най много .
Това е машина за пари ,която в момента мачака всичко по пътя си + че няма и конкуренти поради много причиниLast edited by nkavrakov1982; 16.08.2024, 11:36.
Коментар
-
Терзиев прав ще излезе с това за продаването. Преди малко символичната позиция във Ферари я изчистих. Прекрасна компания която искам да държа дългосрочно но на тези нива не ми се струва като добрия вход за лонг търм слагаме я в уоч листата за следващия мечи тренд или пързалката както я наричат някой.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнениеТова Adaro излиза като A64 в Мюнхен май, но и като ADOOY в NY. Pink. ADR . При мен и двете са търгуеми, ако съм разбрал правилно проблема ви.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Assen123 Разгледай мнение
Излиза с тикер А64, аз обаче се чудя за ЕТФ на Рейндж - на мен ми го дава с едно червено кръгче маркирано с НД и ограничение което ако го разбирам правилно това може да се търгува само ако си резидент или гражданин на няколко държави в Западна Европа?
Аз ли нещо не се ориентирам правилно - ако някой се е сблъсквал с подобен проблем и има решение ще съм благодарен да сподели.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Assen123 Разгледай мнение
Излиза с тикер А64, аз обаче се чудя за ЕТФ на Рейндж - на мен ми го дава с едно червено кръгче маркирано с НД и ограничение което ако го разбирам правилно това може да се търгува само ако си резидент или гражданин на няколко държави в Западна Европа?
Аз ли нещо не се ориентирам правилно - ако някой се е сблъсквал с подобен проблем и има решение ще съм благодарен да сподели.
- 1 like
Коментар
Коментар