IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ето графика на индекса на цените на имотите в България, която доказва горното твърдение:

Last edited by X_Y; 05.08.2024, 09:57. Причина: Не редактирайте повече след мен или мнението ще бъде изтрито.
    ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Николайчо,каква ти е следващата прогноза?
      Вервай ми,тук доста хора се интересуват
      Твоите са по-интересни, кога да очакваме 40% корекция от нивата през 2017та на всички активи?
      И колко ника трябват за да разпознаем всички "върхове" през последните 7 години?

Коментар

• Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
        Ще купувам всеки месец следващите 10ина години, ако съм жив и здрав. Оставам на теб накрая да сметнеш колко съм се набутал
        Натискай демо сметката и продължавай да ни забавляваш)
        Николайчо,каква ти е следващата прогноза?
        Вервай ми,тук доста хора се интересуват

Коментар

Аз не съм по прогнозите, Петърчо. Ще купувам всеки месец следващите 10ина години, ако съм жив и здрав. Оставам на теб накрая да сметнеш колко съм се набутал

Натискай демо сметката и продължавай да ни забавляваш
          И, при мен стратегията е същата, при падащи ножове, прибавям много леко и по малко. Естествено не се доверявам на ТА, Ванга и Сребрюкова...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kanu Разгледай мнение

Всеки си решава но мисля Наско ше слеззе 500 точки
            Ок, ще послушам съвета ти и ще го чакам още Наско

Коментар

Вместо да "върне" ,се оказа най-лошия ден от 4 години.
              Лошо начало за брокеразина ,a първата му и единствена прогноза се оказа пълен гредоред
              Отсега нататък ежедневието на този "титан" в инвестициите Николайчо ще е молби "Дано излеза на нула някой ден" ,но едва ли.Като нищо може да е уцелил вечния топ.
              Аз не съм по прогнозите, Петърчо. Ще купувам всеки месец следващите 10ина години, ако съм жив и здрав. Оставам на теб накрая да сметнеш колко съм се набутал

Натискай демо сметката и продължавай да ни забавляваш

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
                Мислиш ли, значи да не купуваме и другата седмица..
                Всеки си решава но мисля Наско ше слеззе 500 точки

Коментар

Лошо начало за брокеразина ,a първата му и единствена прогноза се оказа пълен гредоред
                  Отсега нататък ежедневието на този "титан" в инвестициите Николайчо ще е молби "Дано излеза на нула някой ден" ,но едва ли.Като нищо може да е уцелил вечния топ.
                  Се си мисля, че СП500, вторник ще върне малко, за голямо мое съжаление

Коментар

• Първоначално изпратено от Kanu Разгледай мнение
                    В понеделник щее още по голяма сеччч
                    Мислиш ли, значи да не купуваме и другата седмица..

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                      Пък това техничарите ме кефят как си правят сметката без Ирана.

Злато - нафта - гущер (донякъде)

И другото - bmy беше зелено в петък. Не че е имунизирано от сур, ама ако бях техничар, бая щях да го мисля какво ми говори това.
                      В понеделник щее още по голяма сеччч

Коментар

• Пък това техничарите ме кефят как си правят сметката без Ирана.

Злато - нафта - гущер (донякъде)

И другото - bmy беше зелено в петък. Не че е имунизирано от сур, ама ако бях техничар, бая щях да го мисля какво ми говори това.

Коментар

• За тръбите има много интересни синтетични фондове, дето се предлагат само в Европа. Честно казано не ги разбирам съвсем как го правят, но реално следи без грешка индекса на mlp- тата и няма данъчни удръжки за дивидентите.

Иначе аз съм в KYN, че имат активна стратегия. А след etrn-eqt сделката, тръбната ми експозиция малко намаля.

Коментар

• Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение
                            Терзо е човека, който знае всичко за въглищата!!! За щастие се появи и е наоколо
                            Стига сте говорили пълни глупости , да ме разсмивате рано сутрин
                            Знае колкото и ти знаеш,може би затова се бъркаш.
                            За толкова време никакво съдържание или знания не сме видяли.

..................

Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
                            Пък и гледам , лихвите по облигациите отново забиват нос надолу
                            Макар че това мечи сигнал в дългосрочен план.
                            Тук трябва да ти е вниманието, излизането от инверсията.
                            И качването на безработицата.

https://ycharts.com/indicators/10_2_year_treasury_yield_spread
                            Last edited by danetha; 03.08.2024, 07:32.

Коментар

Петърчо, защо се хабиш като утре пак ще върне
                              Today is the worst day for stocks since March 16, 2020, during theCOVID-19 pandemic fears
                              Last edited by danetha; 03.08.2024, 07:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от Assen123 Разгледай мнение
                                Съни HERMES като напишеш ще ти излезе...................
                                Асен,
                                Терзо е човека, който знае всичко за въглищата!!! За щастие се появи и е наоколо

От мен бърз рисърч за ETF-ите, дето инвестират в MLP. Само големи, другите сигурно не представялват интерес за теб...
                                Беше ми интересно да се поразровя...

AMLP Alerian MLP ETF - Инвестира в MLP, които оперират в секторите на енергетика, транспорт, съхранение и обработка на енергийни суровини. Стреми се да следи изпълнението на индекса Alerian MLP Infrastructure Index, обикновено инвестира поне 90% от общите си активи в книжа от базовия индекс. Основният индекс се състои от MLP за енергийна инфраструктура, които печелят голяма част от паричните си потоци от транспортирането, съхранението и обработката на енергийни суровини.

MLPA Global X MLP ETF - Фондът инвестира в акции на компании и MLP, които оперират в секторите на енергетика, петрол, газ и консумативни горива, съхранение и транспорт на петрол и газ, съхранение и обработка на природни ресурси. Фондът се стреми да следи изпълнението на индекса Solactive MLP Infrastructure Index, инвестира поне 80% от общите си активи в ценни книжа на базовия индекс. Стреми се поне 80% от общите активи да са инвестирани в MLP или подобен клас активи.

EMLP First Trust North American Energy Infrastructure Fund ETF - Стреми се да сравнява изпълнението на своя портфейл с индекса S&P 500 и съставен индекс, който включва 50% от PHLX Utility Sector Index и 50% от Alerian MLP Total Return Index. Инвестира поне 80% от нетните си активи в акции от сектора на енергийната инфраструктура, вкл. предимно американски и канадски природен газ и електрически утилити, корпорации, опериращи съоръжения за енергийна инфраструктура като тръбопроводи или производство на възобновяема енергия, публично търгувани MLPs, афилиати на MLP и компании за енергийна инфраструктура.

MLPX Global X MLP & Energy Infrastructure ETF - Предлага експозиция не само към MLP, но и към други компании в енергийния сектор, които оперират в секторите на енергетика, енергийно оборудване и услуги, петрол, газ и консумативни горива, интегриран петрол и газ, проучване и производство на петрол и газ, рафиниране и маркетинг на петрол и газ, въглища и консумативни горива, петрол и петролни продукти, суров петрол и природен газ, течни природни газове, съхранение и транспорт на петрол и газ. Фондът се стреми да следи изпълнението на индекса Solactive MLP & Energy Infrastructure Index, инвестира поне 80% от общите си активи в ценни книжа на индекса. Поне 80% от общите активи се инвестират в MLP и корпорации за енергийна инфраструктура.

Наздраве!

Коментар

Working...
                                X