If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
По - сериозно крипто рали след Нова година.
Според мен Индексите скоро влизат в корекция тип консолидация която ще продължи месеци след като боцнат ново връхче .
Технологичните леко коригираха и бърза да влизаш. Хубаво е да се влиза , когато и Дау сдуха по - сериозно .
Не изключвам вариант по време на рейнджа при индексите да видим рали при крипто.
Бях длъжен да опитам с малка 5% поз. в NVDA. Стопът удари , разбира се и съм аут. Интересни барчета при биткойна, дали няма да затегне в 62-65К зоната и да направи higher low? Съгласен съм ,че докато техът се оправи от разбивацията криптото ще хукне нагоре - винаги е било водещ индикатор. Според мен това ще стане факт още този месец, не че след НГ няма да има. Предстои най-сладкия период с параболично движение...Без препоръки
И ти пишман майстор ще излезеш.Чакаш крипто рали след Нова година викаш. При Фед пивот и излизане от инверсията и то рекордно дълга такава.И като се има предвид,че криптото вече е УС акция.
Не са ви много ясни нещата.
6 месеца бития кон е в рейндж 60-72к,ако ще има рали,трябва да стои до тогава в него.Но се върни на третото изречение и ще разбереш,че тези големи фундаментални промени ,няма да го позволят.
Всичко е на големи месечни върхове тук...и трите УС индекса,DAX,Нвидиа,коне,Шменти груп даже.
Слочаеност ли е ,че всички тези са в един и същ цикъл и по едно и също време са на върха ? Не мисля.
И не на последно място.И Бетера и Николайчо товарят самосвалчетата ,колкото и да са малки ,със СП500, както и всеки в темата за имотите говори за акции и ,че щял да прави милиони % на година от "масивните" си инвестиции в такива и това било гарантирано
Много сериозни жокери....
Тъй ще си предричат крах, докато накрая познаят, но пък умните са се напечелили. Вчера много показателен reversal. Отново съм в NVDA, CAVA и TMDX, които по-отдавна държа и пак изкараха бомба-отчет. Нооо най-много мисля да вкарам в крипто ралито, когато започне...до месец най-късно
По - сериозно крипто рали след Нова година.
Според мен Индексите скоро влизат в корекция тип консолидация която ще продължи месеци след като боцнат ново връхче .
Технологичните леко коригираха и бърза да влизаш. Хубаво е да се влиза , когато и Дау сдуха по - сериозно .
Не изключвам вариант по време на рейнджа при индексите да видим рали при крипто.
Петърчо, защо се хабиш като утре пак ще върне
А и каквото и да стане, другата седмица купувам още, след месец пак.
Брех тоя Николайчо голем трейдър. И безстрашен и нахъсан да купува....на думи
Добре си налапал плувката ,което значи че рисува върха тук СП500.
Ако уцелиш вечния топ,верно ще те призная.
Коментар