If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пазара спи другари ...
Спи и чака решение на Американската криза ...
По-коледа има повече трейдинг отколкото днес.
Ако кризата се разреши излитаме ... ръст Bitches
Ако се задълбочи потъваме ... сеч Bitches
Аз лично мисля че ще сме в безтегловност още поне 5-6 дена.
Я вижте какво пробвам от една седмица - на демо пускам 6 дълги CAC40, 2 къси DAX и една къса FTSE100, така късите и дългите са на стойност около 24000 евро, чакам няколко дена и примерно съм на загуба от тая комбинация 100 евро, тогава на реална сметка пускам същата комбинация, засега става номерът и излизам на печалба ма дано дакса се качи пак да си го скъсявам него, аче друг начин да си избия от валутите загубата не виждам
днеска 3 пъти стана, дори е сега по време на американската сесия кат борсите тука са затворени - демо сметката ми се явава един вид индекс, при 0 европейските индекси се движат в синхрон, вече тръгне ли нагоре или надолу залагам срещу отклонението, ма преполагам и така ще се ушия в скоро време пък да видим
спокойно,иска се време,гледат да не подплашат стадото,защото ще стане грозна картинката иначе!
следете какво ще направи златото.
И кво ще стане със златото
Ще се движим в рейндж и тази седмица докато се разберат и после излитаме нагоре и правим New All Time High
ФЕД няма да спира QE
Освен ако не смяташ че САЩ ще фалират на 17ти?
Това са все европейски индекси,които като цяло се движат в синхрон
така,че общо взето нищо не правиш!
Ако искаш да диверсифицираш портфейла пробвай с други инструменти!
горе-долу е така но ако беше абсолютен синхрон щеше да си седи само загубата от спреда, пък на демото стигнах до 120 евро загуба сега е 80 евро печалба, е кат го гледам още няколко месеца ще видим
Я вижте какво пробвам от една седмица - на демо пускам 6 дълги CAC40, 2 къси DAX и една къса FTSE100, така късите и дългите са на стойност около 24000 евро, чакам няколко дена и примерно съм на загуба от тая комбинация 100 евро, тогава на реална сметка пускам обратната комбинация - 6 къси CAC40, 2 дълги DAX и 1 дълга FTSE100, засега става номерът и излизам на печалба ма дано дакса се качи пак да си го скъсявам него, аче друг начин да си избия от валутите загубата не виждам
Това са все европейски индекси,които като цяло се движат в синхрон
така,че общо взето нищо не правиш!
Ако искаш да диверсифицираш портфейла пробвай с други инструменти!
Коментар