Тесла чукна диагонална подкрепа, да видим.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеAercap?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнение
Грешно се изразих. Исках да кажа, че само пет светят в зелено. Засега нищо нямам намерение да продавам.
А космическите са при мен - RDW (вчера добавих малко на 11.31 и средната дойде 6.97), LUNR and RKLB.
Утре, 6-ти март, ще кацаме на луната с LUNR. И при успех и при неуспех все съм на първия ред и гледам с интерес.
Порадвах се на як ръст няколко месеца. Догодина, ако не обяват фалит дотогава, може пак да има радост и надежди.
Коментар
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
И какво като има мита? Ти не четеш ли новини, че немците отпущат коланите? Бесент сега го интересува да смаже лихвата и долара, защото тази година имат бая дълг да превъртат. Тръмп има ли туитове за фондовия пазар? Не. Значи не им е приоритет.
Надяваме се икономиката и профит маржините на компаниите да са устойчиви и тогаз май-юни можем да видим пак Ъп, но при всички положения тази година Китай и Европа ще са по-печелившиLast edited by petyob; 06.03.2025, 12:27.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнениеSPY 591/598 calls 31.03. 2,50 debit
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениепазарите си мислят, че за Европа няма да има мита и затова продават американски и купуват европейски компании, затуй и дакса се е така напърчил, да, ама не са познали - мита ще има и тук(за всички от сърце). Американците са много чуствителни на тема пазари и ще си дръпнат парите обратно. Съответно и еврото ще падне.
Надяваме се икономиката и профит маржините на компаниите да са устойчиви и тогаз май-юни можем да видим пак Ъп, но при всички положения тази година Китай и Европа ще са по-печеливши
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениепазарите си мислят, че за Европа няма да има мита и затова продават американски и купуват европейски компании, затуй и дакса се е така напърчил, да, ама не са познали - мита ще има и тук(за всички от сърце). Американците са много чуствителни на тема пазари и ще си дръпнат парите обратно. Съответно и еврото ще падне.
Коментар
-
пазарите си мислят, че за Европа няма да има мита и затова продават американски и купуват европейски компании, затуй и дакса се е така напърчил, да, ама не са познали - мита ще има и тук(за всички от сърце). Американците са много чуствителни на тема пазари и ще си дръпнат парите обратно. Съответно и еврото ще падне.
Last edited by petyob; 05.03.2025, 17:53.
- 1 like
Коментар
-
Общото между Аксон и Палантир е че и двете летят покрай Ей Ай тренда. На ниво бизнес модел няма как да са по различни. Аксон не е зависим в тази степен от концентрацията свързана с федералното правителство, което е случая с Палантир. И другото общо което и ти си отбелязал е че в тази си фаза няма вариант за оценка на компанията която да е по различна от хвърляне на монета.
Аз го чакам на добрата стара математика - когато слезе на 50% в зависимост от отчетите ще го мисля пак.
Иначе циментовите в Европа изкъртиха - при все че не вярвах че Викат е добър за нещо повече от средносрочна закачка може и да се окаже че съм сбъркал. Особено като гледам как инфраструктурните строители също яко катерят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Коле, прозрачна история. Не продавай. Технически са разпродажбите. Ако имаш кеш, купувай.
А космическите са при мен - RDW (вчера добавих малко на 11.31 и средната дойде 6.97), LUNR and RKLB.
Утре, 6-ти март, ще кацаме на луната с LUNR. И при успех и при неуспех все съм на първия ред и гледам с интерес.
Коментар
Коментар