IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение

Ко да прайм... Аз съм прост магьосник...
    Пълни манипулации преди индексите вървяха в тандем сега си правят каквото си искат

Коментар

• Канадската нафта, хора. Ден година храни.

Коментар

• Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнение
        къде го видяхте тоя възход ?
        като я разпукаха днес тесличката.
        най готеното е, че сме далеч от дъното и 200-250 е ного готена краткосрочна перспектива

TSLL стигна до 14,45, но пропуснах. Нямам загуби да избивам.

Коментар

• къде го видяхте тоя възход ?
          като я разпукаха днес тесличката.
          най готеното е, че сме далеч от дъното и 200-250 е ного готена краткосрочна перспектива

Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение
          За съжаление задремах и пропуснах възхода на TSLL. Продаден TMF на 47,14

Коментар

Архитекта ще го закара в пъкъла до края на седмицата

Коментар

• Първоначално изпратено от Kanu Разгледай мнение

Ненормална работа

Коментар

Не го играем.
                Ненормална работа

Коментар

• Купено UPRO 87,29.

Коментар

• Не го играем.

Коментар

За съжаление задремах и пропуснах възхода на TSLL. Продаден TMF на 47,14
                      Кво стана с дакса

Коментар

• За съжаление задремах и пропуснах възхода на TSLL. Продаден TMF на 47,14

Коментар

• Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнение

Хм, тръгнах да ти пиша отговор и докато си го оформях наум, ми хрумна нещо...
                          Едно от нещата, което прави криптото интересно, е трудното му проследяване (писал си обратното). Но с този все по-напредващ изкуствен интелект дали това няма да се промени отвратително бързо?

Доста въпроси ми идват и започвам да размислям дали това не е началото на края на тези "активи".
                          Колко да е трудно

https://btvnovinite.bg/svetut/osadih...n-v-sasht.html

Това е математически алгоритъм, който пази всичко публично. Колко да е непроследим...като всичко е публично. Пък и всички които купят крипто, веднага светват в червено в AML списъците, и трябва да ги порверяват за SOW и SOF, и тогава проверките на банките стават други. От там нататък им се правят друг вид проверки и т.н. и т.н. За това и нашите банки просто отказват да се занимават с крипто.
                          Last edited by antani; 03.03.2025, 13:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Ники, печели от коня, не му играй по свирката. Не забравяй, че е вечно проследим. Банките ти пазят история на преводите пет години само. Това е като с маските по ковид времето.
                            Хм, тръгнах да ти пиша отговор и докато си го оформях наум, ми хрумна нещо...
                            Едно от нещата, което прави криптото интересно, е трудното му проследяване (писал си обратното). Но с този все по-напредващ изкуствен интелект дали това няма да се промени отвратително бързо?

Доста въпроси ми идват и започвам да размислям дали това не е началото на края на тези "активи".

Коментар

• Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнение

Нищо му няма на твоя човек, не го мисли́. Сети́ се колко беше биткойна преди десет години. Да, има си някакви негови цикли, но цената му расте главоломно и не мисля, че ще спре някога.

Мисля и аз да нацопам. С малки вноски, но редовно. Може би на три месеца. Идващият понеделник е чудесен ден за начало.
                              Ники, печели от коня, не му играй по свирката. Не забравяй, че е вечно проследим. Банките ти пазят история на преводите пет години само. Това е като с маските по ковид времето.

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение

Има и много по-зле. Един мой приятел се е увъртял в биткойни до ушите и кат мина 105 хил. доларес му викам продавай всичко бе. Той курназ, не щяло да стане 200 К. Е сега му яде главата на к.ра... има над 300К УСД експозиция към койни.
                                Нищо му няма на твоя човек, не го мисли́. Сети́ се колко беше биткойна преди десет години. Да, има си някакви негови цикли, но цената му расте главоломно и не мисля, че ще спре някога.

Мисля и аз да нацопам. С малки вноски, но редовно. Може би на три месеца. Идващият понеделник е чудесен ден за начало.

Коментар

Working...
                                X