Първоначално изпратено от RInvestor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
То, основната цел на Бесент е да свали долара и лихвите по 10год трежърита. Досега прогресът не е много голям и мисля,че за долара бъркаш. Циркът с митата е основно заради Китай, с Европа ще се споразумеятdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениетова не са препоръки(никой не ми плаща за това, а просто мисли). Тогава писах още и че в един момент капиталът ще почне да се връща от Европа към САЩ. Мисля, че настъпил този момент. Вече съм затворил късите, продал съм eur и chf и купих usd и Nasdaq. Ами много е просто, САЩ няма да се откажат от митата, те нямат ДДС, затова е нормално за Европа където ДДСто е средно към 20% да има мита 20%. Ще се поизравни балансът и съответно по-малко ще се продава на щатите, т.е. по-малко долари ще влизат тук. Пък инвестициите в долари(в щатите) ще си вървят както до сега, т.е. ще има търсене на зеленички
Коментар
-
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнениеКъде го danetha? Той от кога прокобява, а като дойде пързалката, никакъв го няма. Тегаво ми е като няма кой да изкрещи "Аз казАх ли ви?".destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 2 Харесвания
Коментар
-
това не са препоръки(никой не ми плаща за това, а просто мисли). Тогава писах още и че в един момент капиталът ще почне да се връща от Европа към САЩ. Мисля, че настъпил този момент. Вече съм затворил късите, продал съм eur и chf и купих usd и Nasdaq. Ами много е просто, САЩ няма да се откажат от митата, те нямат ДДС, затова е нормално за Европа където ДДСто е средно към 20% да има мита 20%. Ще се поизравни балансът и съответно по-малко ще се продава на щатите, т.е. по-малко долари ще влизат тук. Пък инвестициите в долари(в щатите) ще си вървят както до сега, т.е. ще има търсене на зеленичкиLast edited by petyob; 08.04.2025, 14:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнениеКъде го danetha? Той от кога прокобява, а като дойде пързалката, никакъв го няма. Тегаво ми е като няма кой да изкрещи "Аз казАх ли ви?".
+препоръчвах - къси, късиLast edited by petyob; 08.04.2025, 15:34.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеТака, колците и петък и сега бяха бая скъпи. Доста накупих, но не за тези страйкове, които исках, че бяха много скъпи. Специално при JACK, където имам особено големи говежди, беше умопомрачително и се наложи да бича спредове 45/47,5.
===
Представете си обаче каква гавра с публиката ще е, ако вторник имаме суууур ала четвъртък.Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Така, колците и петък и сега бяха бая скъпи. Доста накупих, но не за тези страйкове, които исках, че бяха много скъпи. Специално при JACK, където имам особено големи говежди, беше умопомрачително и се наложи да бича спредове 45/47,5.
===
Представете си обаче каква гавра с публиката ще е, ако вторник имаме суууур ала четвъртък.Last edited by terziеv; 07.04.2025, 21:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от trade Разгледай мнение
Пусни си една къса в Дов със пълен марj и лост ..да си избиеш загубата.... казвам ти го щот пак ше посети днешното дъно
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеКъм момента на годишна основа ГОЛЕМИЯТ срив е:
DJI -4%
SP -4,6%
NASDAQ -6%
И това е в година на дефлация. Нямам идея какво квичите. Индексите са все още ужасно надценени.Pip master
Коментар
-
Населението е тотално подплашено и объркано и не знаят каква посока и позиция да заемат.
Блъскат се като вълни в бряг - ту насам, ту натам и то с огромни амплитуди...
Такова нещо за първи път виждам...
То при епидемията от ковид нямаше такава обърквация и хаотичност на масите...( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
Коментар