IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ЧШШШШШШШШШШШШШ

ЕВЕРЙЧЕТА ПЛЯМПАЩИ СКОРО ПРАВИМ ДВОЕН ВРЪХ И ПОСЛЕ ЩЕ ВИ ЗАКАРАМ С ОБЕМИТЕ В ПЪКЪЛА

ХЯХЯХЯХЯХЯХЯЯ

Коментар

• ЕТО ПЛЯМПАЧА ЕВРЕЙСКИ СЕ ОБАДИ ЧЕ ЩЕ ИМА БУЛРЪН И КЪСИТЕ МИ ИЗЛЯЗОХА СООООООООСНО

ХЯХЯХЯХЯХЯХЯЯ

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

Обясни ми защо MSTR ще утрои вместо да фалира
        Криптоцикъл не следиш ли? Графика на световната ликвидност? Сейлър ще тръгне да ликвидира биткойни в много лош и дълъг мечи пазар, а сега сме точно наобратно. Всъщност някъде напред през годината има вероятност за шортскуийз на биткойн.
        Днес добавих още.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
          [ATTACH=CONFIG]n4270842[/ATTACH]

Пълен бруталяга.

Имам съвсем сериозен въпрос:

Всеки греши. Това ясно. Обаче да пропуснеш три поредни брутални V-образни движения. От исторически мащаб. Не те ли кара да се замислиш, че нещо бъркаш сериозно. Не в тактиката. В стратегията.
          Не, пич ти си се взел много насериозно и си мислиш, че само в mean reversal e истината. Позачети нещо и за trend following и progressive exposure

Коментар

• МЕЖДУ ДРУГОТО Е ХУБАВО ЧЕ ТУКА ЕВЕРЙЧЕТАТА ГОВОРЯТ ЗА БУЛ РЪН

ЗНАЧИ СКОРО ЩЕ ГИ ЗАКАРВАМЕ В ТРЕБЛИНКА

ТОВА Е МНОГО ДОБЪР СИГНАЛЛ

Коментар

• КЪВ БУЛРЪН БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

НА 16 000 НАПЪЛНИ ГАЩИТЕ

ДОРИ НИКОЙ НЕ БЕШЕ ЧУВАЛ ЗА ТЕБЕ

ХЯХЯХЯХЯХЯХЯЯ

Коментар

• СКИВАТЕ ЛИ ГИ ТИЯ ЕВРЕЙСКИ ПЛЯМПАЧИ

ПОГЛЕДНЕТЕ ИМ ПОСТОВЕТЕ НА ДЪНОТО

КАЗВАХА НИ ДА ПУСНЕМ КЪСИ

ХЯХЯХЯХЯХЯ

Коментар

• Май почва Велик булрън...
                  Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
                    Някой да сподели нещо за Reddit,много добри отчети но пазара не го тачи много.......къде бъркам?
                    Прекалено висока бета. Прекалено спекулативни прогнози за растеж. Сравнително ограничен потенциал за привличане на международни потребители.

Иначе лично съм фен на сайта. Не толкова на съдържанието, а по-скоро на начина по който са структурирани дискусиите. Мисля, че има изключителен потенциал за монетизация. Самата акция обаче е скъпа. По-скоро някакви спредове.

Коментар

• ДАУНЪТ ВИ НЕЩО НЕ ВЪРВИ ЕВЕРЙЧЕТА

СКОРО ЩЕ РАЗМАЖА И НАСДАКА ВИ И СИПА ВИ

ХЯХЯХЯХЯХЯЯ

Last edited by the architect; 13.05.2025, 22:14.

Коментар

• ВЪРВИ ЛИ ЕКОНОМИЧЕСКАТА ВОЙНА ЕВЕРЙЧЕТА ИЗМАМНИ

ИГРАЕТЕ СИ С ОГЪНЯ

ХЯХЯХЯХЯХЯХЯ

СКОРО В ТРЕБЛИНКА

КУПУВАЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ

ХЯХЯХЯХЯХЯХЯЯ
                        Last edited by the architect; 13.05.2025, 22:08.

Коментар

• Някой да сподели нещо за Reddit,много добри отчети но пазара не го тачи много.......къде бъркам?

Коментар

• И според мен днес е ден за продаване. Поне на колци. Аспирините са ми барометър. Щом тая шитна литна, значи се прекали от пазарчето. Съвсем се прекали.

Продадох на bayn със страйк 29 днес. AES на 14. VET в Торонто...

Коментар

• Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
                              Засега не бързам въпреки възторжения пазар, 60% инвестиран. Основна позиция: MSTR с 20%. Други подосновни: PLTR, HOOD, UBER, GEV.
                              Малки: OKLO и CIB. Ще гледам да вляза в TEM при възможност.
                              Но основно MSTR ми е фокус. Оттук вероятно ще удвои-утрои...
                              Обясни ми защо MSTR ще утрои вместо да фалира
                              destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Бах Аеркап на 113 днес, почвам да се замислям да продавам. Може би ако стигне 120, че тези нива не са ок за обратното изкупуване. Тоя пазар е ненормален
                                destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

Working...
                                X