IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да видим дали ще вляза на 112 при ябълката.

Коментар

• Стига сте се дрънкали с Ивелина ами гледайте при ябълката каква игра става.

Коментар

• Аха, това е много интересна метрика за успеха на един портфейл...

Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

70% от акциите ми са на минус и като цяло портфолиото ми е червено. Едното ми депо е на минус -3,64%, а другото - минус -12,82% в момента.

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
          E kak портфолиото ще ти е минус 70%, то няма такъв спад, дори само на върха да си купувала. Нещо не смяташ добре. - 70 означава да си дала 100, а днес пазара да го оценява на 30. Такъв спад не познавам, как може да се формира.
          70% от акциите ми са на минус и като цяло портфолиото ми е червено. Едното ми депо е на минус -3,64%, а другото - минус -12,82% в момента.
          И продължава надолу. Кво стана пък сега - втори срив ли ни готвят? Оня дъртия дето се мерна по ТВ за малко ли срина пазарите? Разбрахте ли кво стана?
          Last edited by IvelinaJensen; 10.09.2020, 23:12.

Коментар

• Да, от WES най-много да е на -37%

От WASH ако е взела когато каза terziev да взимаме да е на -5%

Дори да се е нахакала в терзиевия SONN в най-лошия момент пак няма да докара -70%

Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
            E kak портфолиото ще ти е минус 70%, то няма такъв спад, дори само на върха да си купувала. Нещо не смяташ добре. - 70 означава да си дала 100, а днес пазара да го оценява на 30. Такъв спад не познавам, как може да се формира.

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
              Може би искаше да каже това:

Портфолиото ми днес е на минус.
              70% от акциите ми днес са на червено.

Коментар

• E kak портфолиото ще ти е минус 70%, то няма такъв спад, дори само на върха да си купувала. Нещо не смяташ добре. - 70 означава да си дала 100, а днес пазара да го оценява на 30. Такъв спад не познавам, как може да се формира.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

Почти всичко ми е на червено в момента и не съм за хвалена ама щом питате ще кажа. Квото съм купила последния месец ми е все надолу. Дебели инвестиции имам точно в това, която пада сега - Tesla, Apple, Intel, NIO, SE, Moderna, Carnival, Carlsberg, Bavarian Nordic. Имам по-малки в Novo Nordisk, STOR, Welltower, Realty Income, Olin, Mylan, Telia, Fortum, Sandvik, Skanska, Шведския индекс, Alaska Air, Archer Daniels и дебело в петрола с gearing x 2 където съм затънала до гуша. Напред съм заради трейдинг, иначе портфолиото ми в момента е на минус - 70% от акциите ми са кърваво червени.
                  значи не си на плюс 62%
                  продала си печелившите неща и на това му викаш "трейдинг"
                  държиш губещото и на това му викаш "портфолиото"

класика
                  малей

Кажи тотала на портфейла, не тотала на печелившите си позиции

Коментар

• Там е истината

С трейдинг излизаш от -70% и правиш едни +65%

Това е много яко

Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

Почти всичко ми е на червено в момента и не съм за хвалена ама щом питате ще кажа. Квото съм купила последния месец ми е все надолу. Дебели инвестиции имам точно в това, която пада сега - Tesla, Apple, Intel, NIO, SE, Moderna, Carnival, Carlsberg, Bavarian Nordic. Имам по-малки в Novo Nordisk, STOR, Welltower, Realty Income, Olin, Mylan, Telia, Fortum, Sandvik, Skanska, Шведския индекс, Alaska Air, Archer Daniels и дебело в петрола с gearing x 2 където съм затънала до гуша. Напред съм заради трейдинг, иначе портфолиото ми в момента е на минус - 70% от акциите ми са кърваво червени.

Коментар

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение

А смятай като напреднеш каква пара ще правиш
                      ​​​​​​Всъщност в какво са ти най големите позиции, ако имаш такива и държиш де
                      Почти всичко ми е на червено в момента и не съм за хваленe ама щом питате ще кажа. Квото съм купила последния месец ми е все надолу. Дебели инвестиции имам точно в това, която пада сега - Tesla, Apple, Intel, NIO, SE, Moderna, Carnival, Carlsberg, Bavarian Nordic. Имам по-малки в Novo Nordisk, STOR, Welltower, Realty Income, Olin, Mylan, Telia, Fortum, Sandvik, Skanska, Шведския индекс, Alaska Air, Archer Daniels и дебело в петрола с gearing x 2 където съм затънала до гуша. Напред съм заради трейдинг, иначе портфолиото ми в момента е на минус - 70% от акциите ми са кърваво червени.
                      Last edited by IvelinaJensen; 10.09.2020, 23:02.

Коментар

• Да, това и на мене ми е интересно. Не си спомням и една успешна сделка на Ивелина споделена в реално време. И дори в нереално

Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение

Коментар

в момента баш е 63,08%. Ама като отвориха скочи до 65,5%

Коментар

Дай и твоя за да се гордеем и с теб повече, отколкото с мен. Аз не се гордея със себе си ама грам - след всяка сделка се псувам.
                            Аз съм журналист в Investor.bg.
                            На борсата проходих 1995 г. и сега го давам яваш-яваш. Понеже съм ял шамарите много, някои кризи и ситуации замалко да ме ликвидират и някои работи вече просто не ги правя. Не виждам смисъл.
                            Сега на стари години по- спокойничко. Дебнем на замушка на сигурно и така.

Много много много колеги спекуланти/инвеститори/трейдъри пазара ги РАЗБИ КАТО МАЧЕ ОТ ДИРЕК, направо им скъса шортите. Над 99% вече не са по пазарите. Тотална сеч. Нещо се случва и после работят нещо, но вече не са самоиздържащи се спекуланти. Правят нещо друго.

Късмет!
                            Last edited by mpy_yordanov; 10.09.2020, 21:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение

Смело напред тогава
                              Гордеем се с теб
                              публикувай резултата си всяка седмица, че живота стана скучен
                              следенето на твоя резултат ще е разтухата
                              Дай и твоя за да се гордеем и с теб повече, отколкото с мен. Аз не се гордея със себе си ама грам - след всяка сделка се псувам.

Коментар

в момента баш е 63,08%. Ама като отвориха скочи до 65,5%
                                Смело напред тогава
                                Гордеем се с теб
                                публикувай резултата си всяка седмица, че живота стана скучен
                                следенето на твоя резултат ще е разтухата

Коментар

Working...
                                X