Да видим дали ще вляза на 112 при ябълката.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Аха, това е много интересна метрика за успеха на един портфейл...
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
70% от акциите ми са на минус и като цяло портфолиото ми е червено. Едното ми депо е на минус -3,64%, а другото - минус -12,82% в момента.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеE kak портфолиото ще ти е минус 70%, то няма такъв спад, дори само на върха да си купувала. Нещо не смяташ добре. - 70 означава да си дала 100, а днес пазара да го оценява на 30. Такъв спад не познавам, как може да се формира.
И продължава надолу. Кво стана пък сега - втори срив ли ни готвят? Оня дъртия дето се мерна по ТВ за малко ли срина пазарите? Разбрахте ли кво стана?Last edited by IvelinaJensen; 10.09.2020, 23:12.
Коментар
-
Да, от WES най-много да е на -37%
От WASH ако е взела когато каза terziev да взимаме да е на -5%
Дори да се е нахакала в терзиевия SONN в най-лошия момент пак няма да докара -70%
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеE kak портфолиото ще ти е минус 70%, то няма такъв спад, дори само на върха да си купувала. Нещо не смяташ добре. - 70 означава да си дала 100, а днес пазара да го оценява на 30. Такъв спад не познавам, как може да се формира.
Коментар
-
Портфолиото ми днес е на минус.
70% от акциите ми днес са на червено.
Коментар
-
Почти всичко ми е на червено в момента и не съм за хвалена ама щом питате ще кажа. Квото съм купила последния месец ми е все надолу. Дебели инвестиции имам точно в това, която пада сега - Tesla, Apple, Intel, NIO, SE, Moderna, Carnival, Carlsberg, Bavarian Nordic. Имам по-малки в Novo Nordisk, STOR, Welltower, Realty Income, Olin, Mylan, Telia, Fortum, Sandvik, Skanska, Шведския индекс, Alaska Air, Archer Daniels и дебело в петрола с gearing x 2 където съм затънала до гуша. Напред съм заради трейдинг, иначе портфолиото ми в момента е на минус - 70% от акциите ми са кърваво червени.
продала си печелившите неща и на това му викаш "трейдинг"
държиш губещото и на това му викаш "портфолиото"
класика
малей
Кажи тотала на портфейла, не тотала на печелившите си позиции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Там е истината
С трейдинг излизаш от -70% и правиш едни +65%
Това е много яко
Почти всичко ми е на червено в момента и не съм за хвалена ама щом питате ще кажа. Квото съм купила последния месец ми е все надолу. Дебели инвестиции имам точно в това, която пада сега - Tesla, Apple, Intel, NIO, SE, Moderna, Carnival, Carlsberg, Bavarian Nordic. Имам по-малки в Novo Nordisk, STOR, Welltower, Realty Income, Olin, Mylan, Telia, Fortum, Sandvik, Skanska, Шведския индекс, Alaska Air, Archer Daniels и дебело в петрола с gearing x 2 където съм затънала до гуша. Напред съм заради трейдинг, иначе портфолиото ми в момента е на минус - 70% от акциите ми са кърваво червени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
А смятай като напреднеш каква пара ще правиш
Всъщност в какво са ти най големите позиции, ако имаш такива и държиш деLast edited by IvelinaJensen; 10.09.2020, 23:02.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Да, това и на мене ми е интересно. Не си спомням и една успешна сделка на Ивелина споделена в реално време. И дори в нереално
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
А смятай като напреднеш каква пара ще правиш
Всъщност в какво са ти най големите позиции, ако имаш такива и държиш де
Коментар
-
в момента баш е 63,08%. Ама като отвориха скочи до 65,5%
Всъщност в какво са ти най големите позиции, ако имаш такива и държиш де
Коментар
-
Дай и твоя за да се гордеем и с теб повече, отколкото с мен. Аз не се гордея със себе си ама грам - след всяка сделка се псувам.
На борсата проходих 1995 г. и сега го давам яваш-яваш. Понеже съм ял шамарите много, някои кризи и ситуации замалко да ме ликвидират и някои работи вече просто не ги правя. Не виждам смисъл.
Сега на стари години по- спокойничко. Дебнем на замушка на сигурно и така.
Много много много колеги спекуланти/инвеститори/трейдъри пазара ги РАЗБИ КАТО МАЧЕ ОТ ДИРЕК, направо им скъса шортите. Над 99% вече не са по пазарите. Тотална сеч. Нещо се случва и после работят нещо, но вече не са самоиздържащи се спекуланти. Правят нещо друго.
Късмет!Last edited by mpy_yordanov; 10.09.2020, 21:52.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
Смело напред тогава
Гордеем се с теб
публикувай резултата си всяка седмица, че живота стана скучен
следенето на твоя резултат ще е разтухата
Коментар
-
в момента баш е 63,08%. Ама като отвориха скочи до 65,5%