Аз пък пак се прецаках с твърде нисък лимит за ABEV. Май продължавам и да се прецаквам с надеждата Антеро да падне поне до 3,40. Стиснат съм, защото е малко свободният кеш. Все го чакам тоз PFE да удари take profit-a, за да се кача здравата у газа. Иначе и днес има цяла поляна с гъби за обиране. Банките особено.
Каква Тесла, ве Ивелина. Прецени какъв е рискът и каква е възможната печалба. Аз мисля, че Тесла като нищо може да удари и 3 хил., ама това е макс 50%. Сравни го с AR, където имаш едно 500% потенциал. Сравни го с печалбата от АМ, ако не беше продала.
Байдъвей... емпирично доказано, че дори дивидентен мастодонт като PFE, насред бичи пазар, може да докара заветните 7%+/мес. Стига да е купен в точния момент.
---
Има ли някой да е здраво налазил в комуналки? Ток, вода и т.н.? OTTR?
Каква Тесла, ве Ивелина. Прецени какъв е рискът и каква е възможната печалба. Аз мисля, че Тесла като нищо може да удари и 3 хил., ама това е макс 50%. Сравни го с AR, където имаш едно 500% потенциал. Сравни го с печалбата от АМ, ако не беше продала.
Байдъвей... емпирично доказано, че дори дивидентен мастодонт като PFE, насред бичи пазар, може да докара заветните 7%+/мес. Стига да е купен в точния момент.
---
Има ли някой да е здраво налазил в комуналки? Ток, вода и т.н.? OTTR?
Коментар