Днес Dow е нагоре , a Nasdaq надолу, отдавна сме коментирали, че е нужно такова коригиране на индексите, изоставащия да нарастне, а насдак, да поспадне.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Което си е добър сигнал. Пауъл призовава за фискални стимули, да не чакат само на Феда. Гледам лихвата по 10YR UST e леко нагоре и доларът също
По сериозната ротация ще дойде при 10YR UST на над 1%
Тогава ще трябна да бързаш да хвърлиш и златото
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеМай ротацийка е в ход....
qqq - 0.2% spy +0.66 rsp +1.6%
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеМай ротацийка е в ход....
qqq - 0.2% spy +0.66 rsp +1.6%
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Споко,споко.Ставаш за трейдър.Имаш по-добър резултат от инвестициите от много стари държачи на артии тук.Last edited by terziеv; 16.09.2020, 21:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеАбсолютно
Не мога да разбера как някои от истинските форумци изобщо се връзват на тези циркаджии
Успех с биотека, риск си е това
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеНе ставам за трейдър и тва си ти е. Знаех си че вчера трябваше да продам, ама така става като наблягам на приказки и не на действия
Коментар
-
Абсолютно
Не мога да разбера как някои от истинските форумци изобщо се връзват на тези циркаджии
Успех с биотека, риск си е това
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
Аха 50 процента на ден ги нямат за нищо. Според мен повечето от тях не притежават нищо. На щат пишат и пропагандират разни тези за жълти стотинки. Да видим ще глътна ли вода аз с Бионтеха че ми е скъп взет на 49 евро. Да не излязат със съобщение накрая че Mrna технологията е утопия и всичко да стане нула. Иначе друга опасност за Модерната и Биоентеха не виждам. Все ще направят шип в небесата само да им озаконят един продукт признавайки тази технология.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеINO също е много гот за дневна, ама спецовете и него го проспаха
- 1 like
Коментар
-
Като цяло преминах през корекцията повече от добре. Нямам тех и цялото нещо ме подстрига само с 1,79%. При възстановяването следвам на малко разстояние Ръсел 2000. Особено добре се справи комбинацията от 1/4 дивидентен (месечен) REIT (O), 1/4 ток (SO) и 2/4 мега зърнари от ADM. Чудни хартиени резултати от май досега, пък и дава доста сосни реални дивиденти. Проблемът е, че O и ADM вече ми се виждат надценени, а в тоци повече не искам защото вече имам наистина много.
Някой има ли идея за сходна сигурна компания в реалната икономика с добър дивидент, която все още да е на добра цена? Без ток и фарма. За реинвестиция на получените от горната тройка дивиденти. Мислех RTX, но и то вече отлетя. Вариант ми е MO, но и там ми се вижда една идея скъпо.
Коментар
-
INO също е много гот за дневна, ама спецовете и него го проспаха
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
Гриповете пак са на мода. Готвиме се за фейслифта, Мао не е мигнал с месеци правейки всевъзможни преработки. Ibio то е за дневна търговия, по брутален елемент при гриповете няма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеINO +18.82%
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеНе ставам за трейдър и тва си ти е. Знаех си че вчера трябваше да продам, ама така става като наблягам на приказки и не на действия
"Времето на славата мина, сега от нас се искат дела и само дела, резултати и само резултати ... "
Прикачам снимката
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар