Първоначално изпратено от IvelinaJensen
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениеИсторически около 80% от времето пазара е нагоре.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
Исторически около 80% от времето пазара е нагоре.
И съвсем сериозен въпрос - исторически колко от това 80% време пазарът е над инфлацията? Без този отговор, все едно е разговор в таксито.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Няма какво да се притесняваш тогава.Резултата ти е повече от прекрасен.99 % от търгуващите на БФБ дори не могат да си помислят за такива успехи.Да има го комента с късмета на начинаещият но важен е резултата.Сега когато почват първите ти загуби бъди много внимателна.Моят съвет е не купувай нищо в големи количества.Пипай с малко понеже аз лично съм убеден че пазара ще падне.Повярвай ми и няма да сбъркаш.
Струва ми се, че в момента пазара изцяло се движи от Робинхудовци които си знаят тия известните компании и си ги надуват до безкрайност, а иначе понятие си нямат от нищо. Ако не правиш като тях си оставаш с пръст в уста. Ние си чакаме балона всеки момент да се спука, докато робинхудовците си го надуват и си събират реколтата. В такъв пазар знания не помагат, а само бързо ориентиране и напасване на моментната ситуация. И най-важното - помощ сНише. Или поне да не ти се пречи както се случва при мен.
Ти от трейдинг ли се издържаш?
Коментар
-
Има разлика между това (1) да разбираш какво не разбираш и (2) да не разбираш какво не разбираш
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Разбра се, че много от заетите във финансите не са по-компетентни от някой Сульо взет директно от улицата, а вместо прогнозите на "специалистите" по-добре да зяпаш Алена. По-коректните поне си признават, че "вече" не разбират пазара.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
.Моят съвет е не купувай нищо в големи количества.Пипай с малко понеже аз лично съм убеден че пазара ще падне.Повярвай ми и няма да сбъркаш.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеСтранно ама факт .
Аз преди година знаех само лимитирана поръчка. Помня какъв шок ми беше терминала първия път, колко пъти трябваше да чета наръчника за опциите. Сега съм си направил даже собствени клавишни комбинации. В същото време има бая народ, дето беше бая по-напред с материала, но просто отказва да се учи. Те дори робинхудци отдавна излязоха от 5-6 Насдак акции. Оня ден гледам най-популярните в Револют и на едно от първите места бяха ABEV. Може да е имало някаква статия или нещо друго, но е факт, че не се въртим само около Тесла, Найк и Епъл.
---
За брокерите да добавя... още не разбирам как не литнаха в небето и как такива като швабите успяха да оакат тримесечието. Чак толкова ли мачка в САЩ Робинхуд, деа?Last edited by terziеv; 23.08.2020, 03:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от oslo Разгледай мнение
ами аз не търгувам там
иначе на БФБ бая
Това на БФБ не е търговия.Пълен мазохизъм е.Съжалявам че загубих толкова много години там.Ако бях търгувал на американската борса през този период щях да съм поне с 20 пъти повече печалба.Както и да е ще наваксам пропуска.За тия 4 месеца на американския пазар съм говорил с много играчи и се оказа,че според тях аз съм бил с по-богат опит . Странно ама факт .
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
Това ми показва платформата че ми печалбата от как трейдвам (5 месеца).
Ако бях по-разумна имах шанс сега да съм на поне двойна печалба първо щото хванах дъното като стартирах и второ, че само хубави акции съм купувала. Първите 2 месеца беше що годе ОК, но последните 3 се скъсах да се саботирам.
П.С. сега гледам че след първите 2,5 месеца съм била отгоре с 54,36%. Значи през следвашите 2,5 месеца съм качила само 5%. Доказателство в цифри за т.н. феноменa "късмета на начинаещия" и последваща зверска каръщина
Няма какво да се притесняваш тогава.Резултата ти е повече от прекрасен.99 % от търгуващите на БФБ дори не могат да си помислят за такива успехи.Да има го комента с късмета на начинаещият но важен е резултата.Сега когато почват първите ти загуби бъди много внимателна.Моят съвет е не купувай нищо в големи количества.Пипай с малко понеже аз лично съм убеден че пазара ще падне.Повярвай ми и няма да сбъркаш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
давай твоите де ;
иначе на БФБ бая
Коментар
-
Първоначално изпратено от oslo Разгледай мнениеМоля всеки да ки каже % и сума на резултата от спекулата, да знаем дали въобще да му четем коментарите ... Ако сте на загуба за какво въобще има да се дава знание? От губещи...
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
Това ми показва платформата че ми печалбата от как трейдвам (5 месеца).
Ако бях по-разумна имах шанс сега да съм на поне двойна печалба първо щото хванах дъното като стартирах и второ, че само хубави акции съм купувала. Първите 2 месеца беше що годе ОК, но последните 3 се скъсах да се саботирам.
П.С. сега гледам че след първите 2,5 месеца съм била отгоре с 54,36%. Значи през следвашите 2,5 месеца съм качила само 5%. Доказателство в цифри за т.н. феноменa "късмета на начинаещия" и последваща зверска каръщина
чист късмет
да видим нататък
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
Какво значи 59.66
Вкарала си 100 бона и сега имаш 160 (+60%)
Или това ти показва платформата за някакъв период
П.С. сега гледам че след първите 2,5 месеца съм била отгоре с 54,36%. Значи през следвашите 2,5 месеца съм качила само 5%. Доказателство в цифри за т.н. феноменa "късмета на начинаещия" и последваща зверска каръщинаLast edited by IvelinaJensen; 22.08.2020, 22:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеКазвай ги тия работи предварително, Ташунко. Че да могат и нашите трейдъри тука да се облажат. Недей така следварително да казваш и само да ги дразниш
Коментар
-
Първоначално изпратено от oslo Разгледай мнение
тотала какъв е откакто спекулираш по пазарите?
Коментар
Коментар