Първоначално изпратено от hazard
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
това е ясно, ама той се амбицира от вашите неназовани тикери
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеДобър финал на сесията, не можем да се оплачем, Dow с +410 пункта, е отстъпи от над +500, но и това не е малко.
Nasdaq и там +200 пункта. Утрешния ден ми изглежда пак на зелено, но с по-малък ръст... ще видим
Тръмп искаше оня да мине тест за психотропни лекарства.
То се очакват три дебата до изборите.
Новото предложение на Демократите за стимулите е пак неприемливо
Иначе, пускат една добра новина, предварително са заредили с гориво FAANG акциите и воала, целия маркет подема от тях, имаме ръстLast edited by hazard; 29.09.2020, 02:30.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Какви две страни? Toлкова ли не можеш да вденеш, че тоз плужек безподобен точно това цели. Засира с 200 тук, за да се ходи в "неговата" тема. Такъв безподобно жалък образ не съм предполагал, че може да съществува. Колко ли бой е изял в гимназията, направо не ми се мисли. Ако се засечем случайно и още ще яде. Халал да му е, наистина осра форума и вече не се чете. Баси в хардуер.бг на по-високо ниво се обсъждат борсите.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнениеИ двете страни да спрат, само се омацва тематаааааааа
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
Извиням се, кой тикър имате предвид?
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнениеИ двете страни да спрат, само се омацва тематаааааааа
Коментар
�
Коментар