IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• А, супер, браво

ACN по принцип стават и за дълго, но се бяха позиционирали идеално за един бърз дей трейдниг

Първоначално изпратено от pantaleev Разгледай мнение
    Аз пък днес излязох от ACN и съм на 4.95%+ и съм доволен. Е не са +200% както правят някои, но аз си предпочитам 3-4-5% но да са по-сигурни .

Коментар

• гледам, че и нашата територийка е "посъветвана" да се превъоражава
      локхийда го чакат добри времена

Коментар

• А, jori, не съм. В началото бях, защото двамата главанака осраха темата, но сега вече само се забавлявам в тази тема

Ако направим едно реално състезание по дей трейдинг с тях, кой мислиш, че ще спечели

Първоначално изпратено от jori Разгледай мнение
        Money разбирам че си фрустриран, но може да се окаже че това е новото нормално. Да, в твоето поколение който не работи не трябва да яде, но милениалите, които стояха далеч от пазара заради ефекта на финансовата криза върху родителите им най-накрая са вече тук, подпомогнати от robin hood в джоба, нулевите комисионни, нулевите лихви, хеликоптерните пари и скуката от ковид. Това е пропастта между поколенията, и новото поколение задава новото нормално. Поне докато трае ковид кризата. Изглежда много различно от преди защото се изсипаха наведнъж на пазара.

https://www.marketwatch.com/story/he...?mod=home-page
        For months now, small retail investors have been ridiculed by Wall Street professionals for being hyperactive traders — addicted to risk and hopelessly irrational. But just released academic research finds that, as a group, they’ve outperformed the market.

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение

Влизам пак да дообера
          Давай,давай ти си хихихихи !!

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Не ми се говори... трябваше да стана от масата с печалбата. Пак тръгна нагоре и се подведох. После алгоритмите на пет шест пъти само частично изпълнение ми извъртяха, дееба динамиката, и стана мазало. На -150 долара съм общо от това, като сигурно 120 са само от такси. Освен това ми удари стопа на Нутриен, a там исках да държа.
            Споко !! Идва новото раздаване и по-важно е там да си на позиция и да им приберем по десетина бинки отново .

Коментар

Следите ли какво правя
              Money разбирам че си фрустриран, но може да се окаже че това е новото нормално. Да, в твоето поколение който не работи не трябва да яде, но милениалите, които стояха далеч от пазара заради ефекта на финансовата криза върху родителите им най-накрая са вече тук, подпомогнати от robin hood в джоба, нулевите комисионни, нулевите лихви, хеликоптерните пари и скуката от ковид. Това е пропастта между поколенията, и новото поколение задава новото нормално. Поне докато трае ковид кризата. Изглежда много различно от преди защото се изсипаха наведнъж на пазара.

https://www.marketwatch.com/story/he...?mod=home-page
              For months now, small retail investors have been ridiculed by Wall Street professionals for being hyperactive traders — addicted to risk and hopelessly irrational. But just released academic research finds that, as a group, they’ve outperformed the market.
              Last edited by jori; 30.09.2020, 00:35.

Коментар

• Какво мислите за акциите на Sony (SNE) ? Ноември им излиза новата плейстейшън и като цяло нямат конкуренция там.

Коментар

• Следите ли какво правя

Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение

Влизам пак да дообера

Коментар

• Аз пък днес излязох от ACN и съм на 4.95%+ и съм доволен. Е не са +200% както правят някои, но аз си предпочитам 3-4-5% но да са по-сигурни .

Коментар

Сега за десерт към края на сесията съм в ADIL

Точно излизам от позиция с тлъста печалба
                      Влизам пак да дообера

Коментар

• Сега за десерт към края на сесията съм в ADIL

Точно излизам от позиция с тлъста печалба

Коментар

Не ми се говори... трябваше да стана от масата с печалбата. Пак тръгна нагоре и се подведох. После алгоритмите на пет шест пъти само частично изпълнение ми извъртяха, дееба динамиката, и стана мазало. На -150 долара съм общо от това, като сигурно 120 са само от такси. Освен това ми удари стопа на Нутриен, a там исках да държа.
                          terziеv, пусни си извлечението от сделките, тъкмо форума ще ти осчетоводи данъците, докато ти изчислява доходността.
                          Някой знае ли софтуер, който ти рисува покупките и продажбите върху графика от извлечение от брокера?
                          Last edited by jori; 29.09.2020, 21:53.

Коментар

Дръж бе, дръж .....
                            Last edited by RUBLA; 29.09.2020, 22:21. Причина: Спазвайте дбрия тон!
                            Не е препоръка

Коментар

Днес правя пачки с APM

Ама понеже личните съобщения не работят и затова го казвам тука
                              Набий им го 3 ката на тея пеперудки
                              Не е препоръка

Коментар

• Прехвърлих се на APEN и там правя пачки сега

Коментар

Working...
                                X