Залагайте: Ябълката има отчет тази вечер. Ще хубав или лош?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеNIO - 15,8%.
Това със стоповете не винаги работи. Примерно точно преди срива юли беше стигнал Intel 62 долара. Тогава ако бях сложила трейлинг стоп на примерно спад 2% да се активира, то той нямаше да се активира защото на другия ден пазарът отвори на 50 долара и стопът щеше да се прескочи.
За NIO имаш мощно да черпиш. Къде го оня картинкаджията да дойде да обяснява с проценти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнение
Това със стоповете малко не го разбирам. Нали ако ти удари стопа ще претърпиш загуба?
Например купил си на 25, имаш стоп на 23 и според големината на позицията и съответната загуба.
Това ли се случва?
Питам, защото Рено-то е много волатилно. 20% надолу ги сваля за 2-3 дни, а катеренето нагоре отнема 2,5 до 4 пъти по-дълго време.
Днес обаче се преебах мощно. Успях да взема TSN на 56,80 и се направих на тарикат баш със стоп... Качи доста и сложих стоп на 57,45. После слезе... 55 долара печалба, ама сега ходи да я гониш по баирите. Лоша преценка от моя страна. Викам си, че в тази ситуация по-важното е да не загубя пари.
Коментар
-
NIO - 15,8%.
Това със стоповете не винаги работи. Примерно точно преди срива юли беше стигнал Intel 62 долара. Тогава ако бях сложила трейлинг стоп на примерно спад 2% да се активира, то той нямаше да се активира защото на другия ден пазарът отвори на 50 долара и стопът щеше да се прескочи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеНе знам и аз вече - сменям си мнението почти всеки ден, в зависимост от кво си причиня. Intel ме унищожи - не знам кво да го правя
карай смело през просото
пък каквото стане
ако си загубиш парите ще си нахранила брокерите и другите спекуланти, ако това е някакво успокоение де...
чета какво правиш и пак казвам "класика"
късметът на начинаещият и после ела да видиш
а иначе има и втора "класика", при нея губиш от раз и се отказваш. Тя дори е по хуманна, защото при късмета на начинаещият, много си повярва човек и вкара още пари и тогава си такова таковата
С една дума "класика"
Да го кажа така, МОМЕНТЪТ ЗА МИСЛЕНЕ ВЕЧЕ Е НАЗРЯЛ, да не кажа, че е ПРЕЗРЯЛ
не е препоръка
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Затова: стопове, стопове, стопове! Може понякога да водят до пропуснати печалби, но обикновено спасяват от "унищожение".
Например купил си на 25, имаш стоп на 23 и според големината на позицията и съответната загуба.
Това ли се случва?
Питам, защото Рено-то е много волатилно. 20% надолу ги сваля за 2-3 дни, а катеренето нагоре отнема 2,5 до 4 пъти по-дълго време.Last edited by Никола20; 29.10.2020, 19:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеНе знам и аз вече - сменям си мнението почти всеки ден, в зависимост от кво си причиня. Intel ме унищожи - не знам кво да го правя
Не бих продал Intel точно сега, но може да пада и още.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
тия стопове прецакват яко особено на американските пазари. Датските акции не скачат толкова и там имат някакъв смисъл. Факт е, че ако искаш да печелиш пари само на стопове не може да се разчита - иска си кибичене
... да не говорим, че понякога няма начин да реагираш толкова бързо. Трябва си автоматизация. В този пазар в момента следващите поръчки за покупка са чудо.Last edited by terziеv; 29.10.2020, 18:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
тия стопове прецакват яко особено на американските пазари. Датските акции не скачат толкова и там имат някакъв смисъл. Факт е, че ако искаш да печелиш пари само на стопове не може да се разчита - иска си кибичене
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеОдрусали са ми стоповете на три акции в началото на сесията. И после същите на мега плюс.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеNIO пак откина. Не продадох на 30. Ще се види грешка ли беше
Коментар
Коментар