Първоначално изпратено от IvelinaJensen
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеОдрусали са ми стоповете на три акции в началото на сесията. И после същите на мега плюс.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеNIO пак откина. Не продадох на 30. Ще се види грешка ли беше
Коментар
-
Ролса пуснаха допълнителна емисия, за да наберат с-ва, с които да се спасят от фалит. Т.е. вече има повече на брой акции -> по-ниска цена за акция. За мен е свръх рискова в момента, но ако някой е търпелив и има повечко пари, със сигурност ще му донесе едно x2. Moже да опиташ OTC да купиш, където са по-малки таксите.
Под нафта нямах предвид суровината, а компаниите. Говорим за фондови борси все пак. Със суровини не съм търгувал и не ги разбирам много много в качеството им на финансови инструменти. Иначе по принцип и аз смятам, че има накъде да пада петрола...
Каруцарите са на далавера, но има накъде да падат. Ташунко, ако сподели дали знае добра и изгодна транспортна компания, че по-добрите са невероятно скъпи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Права си , сигурно аз греша акцията не е паднала под предишните дъна вероятно има сплит 1 към 3 но се отразява по различно време на платформите. Трябва да имаш три пъти повече акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
и аз не знам но ето както показва графиката ми от plus500 където съм купила акцията на демо версията им. Нещо се е случило и на 28 окт от 228 се е сринала на 78Last edited by Todor Sabev; 29.10.2020, 13:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
ако има слит трябва броя на акциите ти да е умножен ... не знам за тази смециално, не следя
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
при всички положения нещо се е случило с акцията, защото аз на 9 окт съм я купила за 228 а сега е 77. Ето ти графика от tradingview за развитието октомври месец. Виж колко е струвала около 9 октомври. За мен има сплит, но народът е решил, че е паднала
Сори не се вижда снимката, не знам как да го направя по-видимо
- 1 like
Коментар
Коментар