IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
    Айде малко реални текущи резултати, че от толкова приказки глава ме заболя. Аз съм на 108% годишен профит за момента. Ваш ред е?
    Утре другиден, след 25 години ще занулиш, По-добре си купи рокли и си оправи циците.

Сериозно - раздели AMD позицията. Безумно ти груха, каквото и да направиш, но наистина не знам как имаш нерви да гледаш как портфейлът ти се лашка с по петцифрени суми за добър ден.

При мен, след скоковете от онези дни, вече ми призлява, когато видя +/- 1%. Преди -1% го възприемах спокойно, ама сега направо се препотвам. И обратното, при тези суми +1% ме праща в еуфория... и ме кара да губя мотивация за неща извън борсата.
    Last edited by terziеv; 13.11.2020, 10:45.

Коментар

• Айде малко реални текущи резултати, че от толкова приказки глава ме заболя. Аз съм на 108% годишен профит за момента. Ваш ред е?

Коментар

• Извинявам се, че го играя пощальон, но това точно мнение за бабите много ми хареса: https://seekingalpha.com/article/438...mment-87063118 Много повече от самия анализ, който според мен е изсмукан от пръсти. С пълното осъзнаване, че човек харесва това, на което се надява. Но пък и няма нужда някой да ми казва, че жълтите единствени знаят и могат. Затова след фондовете и среброто, бабите ми бяха първата истинска акция. x3, x4 печалбите обаче продължават да са другаде.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
          Дам, само колите и мацките са нагоре. Ама за вторите сглупих и продадох колове със страйк 25% нагоре... Както е тръгнало, още днес може да ги стигне. И ангеботи ангеботи... а аз баби баби. пфу

---

Много е забавно как компании, дето на нищо не приличат, катерят като изоглавени. Само защото тръгнали да (да казват, че) правят тротинетки.
          още по-забавно е да печелиш от тях. Аз цял ден се чудих и накрая се престраших да разкарам интел и да купя тротинетки. Та не намазах много. А утре вероятно и ще се сринат след този зловещ пик.
          Може и да съм сбъркала.... ама некакво ми олекна като разкарах интелите.... нищо че реализирах зверска загуба. Как можах толкова месеци да ги чакам да паднат за да ги продам на най-ниското.... Дано и с CCL не стане същото щото втори път не знам как ще го преживея - вече и кръвно взех да дигам....

Коментар

• Първоначално изпратено от zhivko83 Разгледай мнение

И аз шортнах 500 ябълки от 119,50 $ до 119,0 $.
            Благодаря за сигнала на Ташунко със сапа!
            Моля . За нищо !!

Коментар

• Дам, само колите и мацките са нагоре. Ама за вторите сглупих и продадох колове със страйк 25% нагоре... Както е тръгнало, още днес може да ги стигне. И ангеботи ангеботи... а аз баби баби. пфу

---

Много е забавно как компании, дето на нищо не приличат, катерят като изоглавени. Само защото тръгнали да (да казват, че) правят тротинетки.
              Last edited by terziеv; 12.11.2020, 20:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Борсата ще върне.Днес шортнах 700 Ейпъла на 119.5 $ и още 700 бр от една друга акция на цена 22.5 $ .Държа кеша и наблюдавам цирка.Тук в САЩ е затишие пред буря около изборните резултати.Демократите мълчат като гъзове а Тръмп задейства прокурорите на страната.Нещо мътно има около изборите.Пазара ще падне скоро.Добре че се вдигна последните няколко дена да изчистя всичко и изляза на кеш.
                И аз шортнах 500 ябълки от 119,50 $ до 119,0 $.
                Благодаря за сигнала на Ташунко със сапа!

Коментар

Купихте ли XPEV
                  Oще преди 2 месеца, ма си заслужаваше чакането.

Продажбите само 4 пъти ъп

Коментар

Нъц, прекалено е печелившо. Сега е моментът за Найк, Адидас, Майкрософт, Виза, Мастер, Епъл... щото нали маратонското влачене

---

San Francisco's Board of Supervisors votes to ban natural gas in new buildings, saying the legislation will help the city cut greenhouse gas emissions and improve safety.

В пет часа на въртележката
                    Мани разбирачите да влачат докато невежите се зариват в пАрЕ. Гледам как расте пред очите ми и нямма смелост да разкарам един от многото ми потъващи активи. Не мога да се понасям направо

Коментар

Купихте ли XPEV
                      Нъц, прекалено е печелившо. Сега е моментът за Найк, Адидас, Майкрософт, Виза, Мастер, Епъл... щото нали маратонското влачене

---

San Francisco's Board of Supervisors votes to ban natural gas in new buildings, saying the legislation will help the city cut greenhouse gas emissions and improve safety.

В пет часа на въртележката

Коментар

• Купихте ли XPEV

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Джак Ма им каза правилно че банките им са пенсионерски клуб и нямат бъдеще.
                          ДругарЕте го приеха навътре и искат да покажат кой командва парада.
                          Ще им набият канчето, леко ще им подрежат крилцата регулаторно и до там...защото знаят много добре че баба и сие ги водят към световна доминация.

https://www.ft.com/content/3d2f174d-...0-45c2a554e97b

Напук на някои очаквания някои големи техи ги чака същото и в щатите. Особено Амазоня. В Европа вече ги удрят. И някои демократи са им много набрали, а несъмнено ще получат пълна подкрепа и от републиканците, че имат да си им го връщат на бигтехите.
                          Не съм съгласен за Амазон. Безос е американският Пеевски и половината конгрес е негов, вкл. републиканците. А Европа, че ще направи нещо... да, в отговор на доминацията на Амазон ще спре Северен поток 2.

За Джак Ма го четох и мисля, че си прав. Най-вече се надявам да си прав.

Коментар

....
                            Оранжадата не ти ли идва скъпа? Или залагаш на Бидон? FE е все още бая подценена заради разследванията.
                            Скъпа е на тази цена, но докато беше 9.5 стисках кеша, за да усреднявам Рено-то ако се наложи.
                            Въобще, точно тази акция расте супер мудно до момента, но и аз взех да си давам по-дълги хоризонти. А и ковид-а не мисля, че може да навреди.

Коментар

Това с бабите е много странно. ККП супер успешно точи американска шума през големите компании и би било доста странно, ако им подреже крилата. Ще покаже, че е рисково да се инвестира в китайчета. Нали уж едно от големите предимства на китайчетата е липсата на почти каквито и да е било регулации. Още повече мравката нямаше да я търгуват на NYSE и по този начин щеше да завлачи допълнителен капитал и към борсите на жълтите. Ако някой има по-конкретни идеи....?
                              Джак Ма им каза правилно че банките им са пенсионерски клуб и нямат бъдеще.
                              ДругарЕте го приеха навътре и искат да покажат кой командва парада.
                              Ще им набият канчето, леко ще им подрежат крилцата регулаторно и до там...защото знаят много добре че баба и сие ги водят към световна доминация.

https://www.ft.com/content/3d2f174d-...0-45c2a554e97b

Напук на някои очаквания някои големи техи ги чака същото и в щатите. Особено Амазоня. В Европа вече ги удрят. И някои демократи са им много набрали, а несъмнено ще получат пълна подкрепа и от републиканците, че имат да си им го връщат на бигтехите.
                              Last edited by pipbel; 12.11.2020, 14:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнение

Имаше статия тук, в инвестор-а, че спират първичното предлагане на новата компания на Ма. Става дума за кредити, плащания и т.н.

Междувременно ми мина поръчката за 107 бр. Ориндж ORA на 10.23.

Статията: https://www.bloombergtv.bg/a/8-novin...sa-na-dzhak-ma
                                Защо падна сега е ясно. Въпросът е дали наистина ККП подготвя секира и затягане на контрола по принцип. Според мен е самоубийствено. Китай дръпна толкова, именно защото там по същество няма регулации.

Оранжадата не ти ли идва скъпа? Или залагаш на Бидон? FE е все още бая подценена заради разследванията.
                                Last edited by terziеv; 12.11.2020, 14:45.

Коментар

Working...
                                X