If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не съм съгласен за китайките. Много повече са завлечените от "добре регулираните" американски компании, отколкото от китайки. В Европа е още по-голяма смехория, защото регулаторите можеш да ги купиш с шепа "Лукчета". Просто медиите преекспонират китайските измами и неглижират западните. Това, което стана с Wirecard е нагледно доказателство колко прогнила до кокъл от корупция е лидерът на Европа.
Само да припомня, че Лъжльото досега не е показвал нищо. Това обаче не му пречи подобно на Едиота постоянно да злобее срещу всеки, който сподели положителен резултат. И най-забавното е, че никой не коментира Лъжльото, но той коментира всички.
Днес каква стана тя ... CEO-то на Pfizer не вярва на компанията си и си продава акциите, обаче UK безрезервно им вярват и са одобрили ваксината. Да са живи и здрави опитните мишки в първите по-мащабни тестове.
"...Regulators in the US and the UK do things differently: The FDA asks drug makers for raw data, which it reanalyzes itself, while British regulators rely more heavily on reports produced by the drug makers.
In the US, the drug makers will have to wait until at least December 10 for emergency authorization from the Food and Drug Administration, which is still analyzing data on the vaccine.
и аз потвърждавам - за бога братя не купувайте китайски компании . .. имам Qudian Inc. (QD) на 5 долара ( ИПО е било на 33) ..сега е 1 долар ... както казва дядо Бъдет трябва да се инвестира на читави пазари , че надзора е сериозен и по-голям (не че Wirecard го хванаха де...) ... жалко че почнах с БФБ и ми взеха спестяванията ...
Точно така!! Абсолютно си прав!! Никога не купувам китайски компании.
и аз потвърждавам - за бога братя не купувайте китайски компании . .. имам Qudian Inc. (QD) на 5 долара ( ИПО е било на 33) ..сега е 1 долар ... както казва дядо Бъдет трябва да се инвестира на читави пазари , че надзора е сериозен и по-голям (не че Wirecard го хванаха де...) ... жалко че почнах с БФБ и ми взеха спестяванията ...
Коментар