Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНикога няма да си сигурен. Пазарът е постоянно различен. Ако си помислиш че си го разбрал значи пазара ще те прецака. Най-вероятно този тренд, тази игра или пък просто насочването на пари към нещо вече свършва или поне най-сладката част е минала.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНикога няма да си сигурен. Пазарът е постоянно различен. Ако си помислиш че си го разбрал значи пазара ще те прецака. Най-вероятно този тренд, тази игра или пък просто насочването на пари към нещо вече свършва или поне най-сладката част е минала.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеПри масовата приватизация направих такава грешка!!!Повече нивгаш!!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЛичното ми мнение, и не само моето такова, е че е огромна грешка да се инвестира в това от което си вадиш хляба. Ако нещата се скапят ще загубиш и доходи и инвестиции. Аз не си купувам никакви акции на компании от сектора в който работя.А защо да не купуваш акции на компании свързани с твоя бизнес? Нали заради това имаш и разбиране и вътрешен поглед - Чичо Уорън казва да инвестираш в това, от което разбираш.
А и нали знаеш, че основните ми инвестиции са на БФБ и в секси метали и това надали ще се промени драстически в скоро време.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЛичното ми мнение, и не само моето такова, е че е огромна грешка да се инвестира в това от което си вадиш хляба. Ако нещата се скапят ще загубиш и доходи и инвестиции. Аз не си купувам никакви акции на компании от сектора в който работя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеИ с пари на масата и без пари, акъл си требе!!!И дупе!!!Но когато си сигурен е по-лесно!!!Нали Импе!!!Ако не познаваш продуктите не можеш спокойно да търгуваш/да продаваш/!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеИ с пари на масата и без пари, акъл си требе!!!И дупе!!!Но когато си сигурен е по-лесно!!!Нали Импе!!!Ако не познаваш продуктите не можеш спокойно да търгуваш/да продаваш/!!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНе, не си играй. Избирай стабилни компании, купувай акции и не ги папай, освен ако не научиш нещо отвратително за самата компания. Диверсифицирай умерено според парите, които ще вкараш.
Аз така ще правя - ще наблегна основно на компанията, в която работя, защото ценя нейното могъщество, харизма, класа, стабилност и визия - и - разбира се - традицията и.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеИграй с етф до като вземеш да ловиш пазара. като няма пари на масата нещата не са същите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеИграй с етф до като вземеш да ловиш пазара. като няма пари на масата нещата не са същите.
Аз така ще правя - ще наблегна основно на компанията, в която работя, защото ценя нейното могъщество, харизма, класа, стабилност и визия - и - разбира се - традицията и.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеФундаменталист си в България щото има няма 10 свестни компании.Ама като имаш избор между хиляди свестни компании ще видим колко време ще ти се задържи фундаментализма
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеЩе го бъде Импе!!!Трябва да си сигурен!!!Още половин или една година ми остават!!!
Може и по-рано!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеЩе го бъде Импе!!!Трябва да си сигурен!!!Още половин или една година ми остават!!!
Може и по-рано!!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАми да беше на истинското.
Може и по-рано!!!
Коментар
Коментар