Я гриповете ми лекинко качили. Слаба работа. При положение, че ще спасяваш света.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеРон Мос в един сутрешен блок каза, че след изборите вирусът ще изчезне. Ето - изчезна. Измислиха ваксина. Хахахахаха.
---
Taшункича обаче е цар. Дано обаче да е успял да се възползва от собственото си вангуване.Last edited by terziеv; 09.11.2020, 16:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеAmerican Airlines + 28%, как да не ги продадеш
Коментар
-
Рон Мос в един сутрешен блок каза, че след изборите вирусът ще изчезне. Ето - изчезна. Измислиха ваксина. Хахахахаха.
Продадох и аз некои нещица и съжалих горко. А пропуснах да продам квото требваше. Требе да си вържа ръцете.Last edited by IvelinaJensen; 09.11.2020, 16:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнение
Тц. Имам 107 от тях и мисля да ги държа по-длъжко. Сега ще помисля.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеМалей, какви са тия ръстове, пазара е полудял
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Бзимай аспирините! Все още са натиснати доста.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнение'Айде, 225 бр. Рено RNO продадени на 25.40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеПичове, да запазим спокойствие! Тая година всички ще си натъпчем джобовете с пачки.
... за новобранец като мен това наистина е голямо събитие.
А пък който имаше топки за CCL, сега щрака и с пръстите на краката.
---
От 2012-та? Да те таковам в новобранецаLast edited by terziеv; 09.11.2020, 15:36.
- 1 like
Коментар
Коментар