Първоначално изпратено от IvelinaJensen
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
За над 15 г на борсата съм развил уникалното чувство да усещам кога нещо ще падне.Дали пазара като цяло или дадена акция.Успеваемоста ми е над 85 %
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
Да шортвам пък съвсем ме е страх - абсурд. Квото си мислиш че личи може да се окаже накрая че друго си е личало. То ако така си личеше нямаше да има разорени и самоубийци - всички те са си мислели, че е личало, ама ... не би.... Ако изобщо нещо си личеше нямаше да има и сделки щото никой нямаше да продава, когато си личи че активът му ще расте и никой нямаше да купува когато си личи, че трендът е надолу.
До късмет си е. Никой не ми отговори на предния пост дето питах къде сбърках. Може би щото никой не вижда грешка, а само каръщина.
- 1 like
Коментар
-
Такаааа Нагледно покаьах на една груоа недоверчиви хора как стават спекулите.Не мога са ви пиша през минута какво правя понеже имам стотици сделки на ден.Кой разбрал разбрал.Дреме ми на кура дали някой вятва или не.Хич саже не ми и вярвайте . За мен е важно да пеавя кинти а мнението ви не ме интересува.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Хахаха! И трябваше да шортваш.Това е играта.Теб те е страх да шортваш а вчера си личеше от ситринта че ще има яко шорт.
До късмет си е. Никой не ми отговори на предния пост дето питах къде сбърках. Може би щото никой не вижда грешка, а само каръщина.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vm20 Разгледай мнениеЕвала Ташнко, КОЕ,КОГА,ОТВАРЯ, ЗАТВАРЯ,КОЛКО( тия питанки от БАЦЕ, РЕСПЕКТ, най-харесвам). Сега пак ще се намери някой истински загрижен "ПАТРеОТ" , да се обяснява, така сме за жалост ние у БУЛГЕРИЯ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнение
БГ, ИБ през Карол. Кеш акаунт. След всяка продажба 1-2 дни осчетоводяване. Това е ситуацията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
И как точно да се стегна. То замина. Знаех си, че вчера е ден за продан ама пусто FOMO. Проблемът ми е, че квото и да направя се оказва грешка и това ме парализира и не смея нищо да правя повече
Драйфа ми се от шортери - ебаха майката на маркета
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеНъц, назад съм и стискам с палци. Подлъгах се по миналия път... Бабата обаче не е толкова надценена и под 220 бая трудно. AMD може и до 40 да слезе. Едва ли, ама няма да е невероятно.
Иначе за повечето явно съм бил value nerds.
Revenge of the Value Nerds as Singles Day Kicks Off
---
В интерес на истината, ако не бях махнал стопа, когато добавях, сега щеше да е по-добре. Не си последвах собствения съвет, признавам. Имам поръчка и на 255 за секи случай.
И ква е тази половинчата ротация, като CCL потъва !!!!
Intel повече не пипам - седи и отлежава докато мине на плюс. Аз такъв бой от друга акция не съм яла какъвто от Intel. Толкова го намразих, че напук не купих като беше на дъното и пак напук взех AMD.
Коментар
-
Нъц, назад съм и стискам с палци. Подлъгах се по миналия път... Бабата обаче не е толкова надценена и под 220 бая трудно. AMD може и до 40 да слезе. Едва ли, ама няма да е невероятно.
Иначе за повечето явно съм бил value nerds.
Revenge of the Value Nerds as Singles Day Kicks Off
---
В интерес на истината, ако не бях махнал стопа, когато добавях, сега щеше да е по-добре. Не си последвах собствения съвет, признавам. Имам поръчка и на 255 за секи случай.
Коментар
Коментар