IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ташункича, ако си напише на две на три правилата кога и как продава на загуба, ще е бая полезно.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
      Добре де, не можеш ли да кажеш "продавам при 2000 загуба" и да натиснеш "продавам", ако стане толкова загубата???

После можеш да купиш по-евтино. А не обратното - да продаваш на печалба и да я хабиш, за да купуваш същото, но по-скъпо.
      Може и бих го правила ако знаех, че ще пада още. Но когато всеки път като си продал на загуба с идеята да купиш по-евтино после, но то се е качило моментално след като си продал... тогава вече губиш смелост и просто седиш, гледаш тъпо и се самосъжаляваш. Ето - тръгнаха пак нагоре техническите. Кво щях да правя ако бях продала?

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

И как точно да се стегна. То замина. Знаех си, че вчера е ден за продан ама пусто FOMO. Проблемът ми е, че квото и да направя се оказва грешка и това ме парализира и не смея нищо да правя повече

Драйфа ми се от шортери - ебаха майката на маркета
        Че Ташунко шортер бе

Коментар

• Добре де, не можеш ли да кажеш "продавам при 2000 загуба" и да натиснеш "продавам", ако стане толкова загубата???

После можеш да купиш по-евтино. А не обратното - да продаваш на печалба и да я хабиш, за да купуваш същото, но по-скъпо.

Коментар

Аз казвах, че Интел е по-добре от АМД, ама кой да слуша.

Определи си някакви лимити за загуба/печалба и няма какво да го мислиш - само ще се продаде/купи. Или с други думи - стопове.
            Никакви стопове - собственоръчно се преебавам достатъчно качествено, не ми требва и автоматично да го правя.
            И аз си казах много умни неща ама не се послушах

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Кофти.От БГ ли търгуваш? И през кой?
              БГ, ИБ през Карол. Кеш акаунт. След всяка продажба 1-2 дни осчетоводяване. Това е ситуацията.

Коментар

Ивелинке вземи се стегни.Стига си се шашкала.Преди седмица казах ли аз на пуяка Мъньо,че ще излезе още на минус понеже ще паднат акциите.Казах му и да ги мачка артиите хубаво.Аз вчера защо разпродадох и шортнах масово? Ами не ме кефи ситуацията Ивелинке.Америка ще влезе в съдебна битка а и без това сртиите са повечето набалончени.
                И как точно да се стегна. То замина. Знаех си, че вчера е ден за продан ама пусто FOMO. Проблемът ми е, че квото и да направя се оказва грешка и това ме парализира и не смея нищо да правя повече

Драйфа ми се от шортери - ебаха майката на маркета

Коментар

• Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнение

Не мога. Нямам дей трейдинг. Иначе съветът беше добър - по едно време смъкнаха до 26.9.
                  Кофти.От БГ ли търгуваш? И през кой?

Коментар

Хора, в паника съм. Гледам как ми потъват активите и не смея нищо да направя защото квото съм направила все е било грешка. Това не е живот
                    Ивелинке вземи се стегни.Стига си се шашкала.Преди седмица казах ли аз на пуяка Мъньо,че ще излезе още на минус понеже ще паднат акциите.Казах му и да ги мачка артиите хубаво.Аз вчера защо разпродадох и шортнах масово? Ами не ме кефи ситуацията Ивелинке.Америка ще влезе в съдебна битка а и без това сртиите са повечето набалончени.

Коментар

Шортни 50 бр днес ако дръпне цената още малко.
                      Не мога. Нямам дей трейдинг. Иначе съветът беше добър - по едно време смъкнаха до 26.9.

Коментар

В този случай бих ползвал trailing buy.
                        Еми по-добре щеше да е ама и така е добре (цената е супер така или иначе). Вече имам 100 Баби .

Взех и още 3 амазончета (според мен е немислимо да пробие 3к$). Ти имаш против технологичните, но амазон къртят. Тука всички малки бизнеси им се разказва играта заради този амазон с тези безплатни и бързи доставки. + облачния им бизнес е лидер.
                        Last edited by pantaleev; 10.11.2020, 18:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от pantaleev Разгледай мнение
                          BABA-та стана под 265 !

Filled Buy 1 BABA Limit 265.00 -- -- 10:39:03 11/10/20
                          Filled Buy 9 BABA Limit 265.00 -- -- 10:39:03 11/10/20
                          В този случай бих ползвал trailing buy.

Коментар

Хора, в паника съм. Гледам как ми потъват активите и не смея нищо да направя защото квото съм направила все е било грешка. Това не е живот
                            Аз казвах, че Интел е по-добре от АМД, ама кой да слуша.

Определи си някакви лимити за загуба/печалба и няма какво да го мислиш - само ще се продаде/купи. Или с други думи - стопове.

Коментар

• BABA-та стана под 265 !

Filled Buy 1 BABA Limit 265.00 -- -- 10:39:03 11/10/20
                              Filled Buy 9 BABA Limit 265.00 -- -- 10:39:03 11/10/20

Коментар

• Хора, в паника съм. Гледам как ми потъват активите и не смея нищо да направя защото квото съм направила все е било грешка. Това не е живот

Коментар

Working...
                                X