Първоначално изпратено от terziеv
Разгледай мнение

За SHIP-а, не забравяй че ще публикуват резултати на 11-ти февруари, като очаквам да изкъртят отрицателната прогноза и цената на акцията да надмине $2, което значи че наш`те варанти стават in-the-money и почват да печелят все едно си купил акцията. Аз моите ще ги махна до няколко дни след резултатите.
Не че някой се вълнува, ама да кажа че от GME хванах само от $42.12 до $59.20 на марджин в Метатрейдъра. После до $160 само гледах с паднало чене.
Ivetka Благодарско за GME, не го разбирам тоя бизнес, ама ме запали да се включа, и аз така - барабар Петко с мъжете! То пък добре се получи, почти $20 хванах.
За PSTH съм съгласен, че може много риба да се налови там. Знам ги и ги наглеждам. Първо бях по-скептичен, но като видях истериите покрай GME, си промених мнението, вече е ясно че всички са изтрещели. На практика играта ще е същата - залага се на мениджъра. Както новия мениджър на GME (как там му беше името) направил преди от една $100 млн. компания да стане $40 милиардна, сега пак от Бил Акман се очаква подобно геройство. Четох даже, че SpaceX е сред опциите за изкарване на борсата, което не ми се връзва да е истина ама слухове всякакви.
Коментар