Кво пак им стана на интелските инвеститори. Уж скочи акцията след отчета и изведнъж решиха да разпродават
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Една акция, пък Пипетка продаде половинта. Да се чуди човек.
---
Стана някакво чудо и GME отвори на 43! Ама някой тук пак не взе. После ще има чудене, маене и обяснения защо гроздето кисело. Товарете под 45, бре серсемлер.Last edited by terziеv; 22.01.2021, 17:05.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеПълни глупости! Има само една акция - GME. Пълнете под 45, за да не се налага после да пускате рисунки по форумите и да ставате за резил.
Е, за диверсификация може и малко в APT.Last edited by Todor Sabev; 22.01.2021, 16:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеПълни глупости! Има само една акция - GME. Пълнете под 45, за да не се налага после да пускате рисунки по форумите и да ставате за резил.
Е, за диверсификация може и малко в APT.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеНе разбрах как си сложила в GME на 41 и сега си назад? В момента е 45! И още си струва! Мамка му, яд ме е, че не разпродадох, за да вляза с двата крака.
... сега се замислих, че каките във форума сте май най-напред. Иветка е x10 за половин година.
Първоначално изпратено от arbeitmachtfrei Разгледай мнение
Би следвало да ти показва съобщение, че не можеш да купувуаш вече, а също и заплахи, че ще ти закрият сметката ако не мигрираш. Поне аз получих едно 15 и-мейла от тях на два езика, докато се намотам да прегледам документите и да ги потвърдя...Между другото сериозен плюс е, че вече за ЕС клиенти няма да важи правилото за Pattern Day Trading.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеНа IB продължавам да влизам в акаунта си през британския сайт https://www.interactivebrokers.co.uk . Нищо не съм мигрирала и не знам как. Не съм получила никакво съобщение с линк или квото и да било, през който да направя миграция. Никой не ме кара да мигрирам. Не разбирам какво става. Не смея да финансирам акаунта си защото не съм мигрирала. Не знам кво става. Вие как мигрирахте?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
За Дания са 10 % от средната заплата. Нищо работа....
Тва е все едно аз да загубя 60 лв на БФБ....Божеее, тва си е направо печалба....
Коментар
Коментар