Обаче наистина съм възмутен от американския пазар и от американските финансови медии. Това там е пълна манипулация. Робинхуд са го закъсали с тези акции на GME и техния голям батко Ситадел трябва да дава кинти заради това. И какво правят измъкват от нищото новина че редит са тръгнали да купуват сребро, защото Ситадел имат огромни опции в среброто. Така хем махат фокуса от проблема, хем го насочват на там от където могат да избият някакви пари. Всички медии подемат този рефрен като най-нагло лъжат че вече фокуса е в среброто, което пълно безочие защото в момента в който влезе човек във форума и вижда как вътре се възмущават от подобни лъжливи новини.
това обаче не пречи СНБС най-нагло, Блъмбърг доста по-срамежливо да повтарят тази лъжа постоянно, също както и Yahoo Finance които пък са най-посещавания финансов сайт. Аз от години знам че не трябва да гледам и чета финансови новини защото са само манипулативен булшит, но това сега е чак и супер арогантна манипулация.
това обаче не пречи СНБС най-нагло, Блъмбърг доста по-срамежливо да повтарят тази лъжа постоянно, също както и Yahoo Finance които пък са най-посещавания финансов сайт. Аз от години знам че не трябва да гледам и чета финансови новини защото са само манипулативен булшит, но това сега е чак и супер арогантна манипулация.
Коментар