Първоначално изпратено от pantaleev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Само се питам колко въглещари, шистаци, газовици, петролни и рафинерии ще изгърмят след решението на Байдън да не подпомага добива на въглеводороди и преминаване към зелена енергия...?
Дали ще бъдат някои от мастодонтите на пазара и дали евентуалния срив няма да повлече и други .....
Пак идват интересни времена....
пп Имаме 2 реактора за продан за по 1млрд долара......Но тиквун може и да ги подари....Що не ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнениеНормално ли е да е пендинг толкова време?!
Особено при големи обеми. Сега, когато манипулират пазара и опитват да откажат купувачите, е още по-нормално.
...
Robinhood shut down the buying feature for shares of GameStop (GME) on its app Thursday after a wild week of trading: the stock was $64 at Monday's open, rocketing to $347 at Wednesday's close, a 437% gain.Last edited by terziеv; 28.01.2021, 17:59.
- 1 like
Коментар
-
Я да и разсея малко от Геймстоп.
Вчера с голяма изненада видях, че Ревлон (REV) са подскочили с 30 и няколко процента и 5 минути преди да затворя лаптопа и да си ходя, сложих дневна лимит на 18 и нещо. Бързах и не запомних точно цената. В къщи погледнах два-три пъти накъде се движат и останах с впечатление, че за двайсетина цента няма да ме огрее.
Едва днес разбрах, че поръчката ми е минала на 18.65. 34% за месец държане.
Докато пишех мина и поръчката за Кенди (KNDI) на 10.39. И тук 41%.
Изтървах да ги продам на 110% когато беше истерията при ел. колите и може би пак ще се прекарам, но сделката е вече факт.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Пробвай пазарна тогава... може да си попаднал точно, когато спряха пазара за минути.
Изобщо колко пъти ще я спират!!!
Коментар
-
Няма как да се повтори. 1. Наистина се получи уникално, калейдоскопът се подреди, като по конец 2. Мръсните похвати ще ги облекат в чисти закони, за да са сигурни, че са защитени
както каза Ivetka
увеличават капитала и гейм овър
тесла също се възползва от високата си оценка за да увеличава капитала? пак след шорт скуизове като гейм стопския
няма нужда някой да обръща таблата (намек че някой Регулатор или законодател ще защити фондовете от заслужен фалит след моралната акция на самоорганизираните гаврошовци (новите давид срещу голиат))
лафим си
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнениетия от Револют ми отказаха поръчката.
Изобщо колко пъти ще я спират!!!
Коментар
-
шортенето на отделни акции, особено неликвидни, е най безумната стратегия
преди бях писал и дори предупредих Ташунко, защото той се похвали че шортил нещо
шанса за печалба е до 99.99% а за загуба безкрайност тоест например 1 500 000%
не се струва
не ми се търси сега, но има статия за един който си ляга с акаунт за 50 000 долара и шортил нещо биотехнологично и се събужда с акаунт за минус 1 млн. долара
овърнайт!
човека е с дългове до гроб (е някакъв частен фалит след като му вземат ризата от гърба)
когато инвеститорите се научат че шорта не е стратегия и че продажбата на голи колове не е стратегия ще спрат такива ексцесии
ако искаш да шортиш купи си путове
или шорти нещо ликвидно като ес енд пи
но пак трябва да се внимава
по добре не шорти
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от perin Разгледай мнениеСпоред мен GME феноменът ще се повтаря непрекъснато и на други места, докато не завлече цялата борса или не принуди Уолстрийт тиранозаврите да заиграят с разни мръсни похвати - блокиране на търговията, авария в сървърите, авария на тока и т.н. Не мисля, че печалбата е ръководната мотивираща сила тук.
Коментар
-
Нека аз
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар