Първоначално изпратено от Avalanche
Разгледай мнение
!!!GME e уникален случай, не го смесвайте с другите компании!!! Престанете просто.
Цигането го обяснява много добре и достъпно, гледайте го! Казва ви го, че още ОКТОМВРИ хората са разбрали какво ще стане и че . Само "умните" пари не са го разбрали.
Това, което често се пропуска и което лично аз не бях осъзнал досега и не съм прочел някъде добре обяснено е следното:
Ясно е, че купищата пари и ниски лихви увеличиха до небето индексите.
ОБАЧЕ същото позволява почти неограничен шорт на малки до средноголеми компании, който да продължава с ГОДИНИ!!!. От месеци пиша тук, че на пазара има купища подценени компании, докато други казваха, че всичко е балон. Една седмица преди GME взрива писах за необяснимото подценяване на TR и съответно продадох путове на 25. Безумно стабилна и печеливша компания. Какво се оказа - такива атаки са били организирани срещу поне половината компании с капитализация под 50 млрд.
И какво практически научих - винаги да имам сложена продажба на някаква безумно висока цена. Такъв коледен подарък искаха да ми направят с шипове тип IRM, но докато вляза в терминала, по-бързите ме изпревариха.
Коментар