БВПто на България - всичките хора, природните богатства, земята, произвеждат колкото Епъл
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениекротнаха се пазарите. Намериха начин да напляскат непокорните ръчички посягащи към имането на буржоата
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
като гледам колко паднала, явно бая фенове са издали багажа и шортерите са се възползвали. Едва ли ще стигне предните си нива
Коментар
-
Първоначално изпратено от pantaleev Разгледай мнениеХаха ... тези като пуснат търговията на GME-то и цената излитапак.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнениеПак ли спряха търговията тия мошеници.
Сега кофтито - вече ще се изпоядем едни други. Досега взимахме само от крадците, просто прехвърляхме техните пари на нас. Сега вече една част от парите ще се разпределя между нас. Твоите на мен, моите на теб.
За протокола: Нищо не съм продал, нищо няма да продам! Но определено почвам да търся друг брокер. Да бях на Робинхуд, където не се плаща... айде, ядва се. Ама да плащаш и пак да ме ебът на голо, не го приемам.
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнениеЧета по разни форуми, че Робинхуд били забранили покупките. Някой, нещо?
===
AMERICANS CAN'T BUY GME, BB?!?! HELP IS ON THE WAY!! CANADIANS!! WE HAVE NO SUCH RESTRICTIONS!! BUY ALL THE GME AND BB YOU CAN!!!
Discussion
Edit* Not just Canadians!! The whole world is coming to help now!!
Edit2* WE ARE A GLOBAL FORCE TO BE RECKONED WITH!!! HOLD MY BROTHERS AND SISTERS!
Last edited by terziеv; 28.01.2021, 19:57.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение
Пуснах поръчка на 200. Ама засега е в блокаж.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Задрасквам те от лъвовете.Пуснах поръчка на 200. Ама засега е в блокаж.
Коментар
-
Реално, почти цялата фондова търговия е с ценни книжа, които нито продавачите, нито купувачите ги имат. И това го знае всеки, който е поне малко в час, с това което се случва
При търговия за наносекунди или дори да купеш днес и да продадеш утре, просто няма как да е иначе. Сетълмънта е T+1 или T+2, а без сетълмънт няма реално прехвърляне на ценните книжа
Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнениеНай интересното ще дойде ако излезе на яве информацията че едни хора са раздавали едни пари дето ги нямати цялата работа e станала шменти капели а късите позиции са яко на кредит. После ще тръгне едно домино и от GameStop ще стане GAME OVER.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнениеУдари ми стоповете на 220. Аз засега излизам. 230% +
Коментар
Коментар