IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• U.S. 10 Year TreasuryUS10Y:U.S.
    1.666%

Края на мечия при бондовете!

Коментар

• trade, може би съвета ти трябваше да бъде към IvelinaJensen, но благодаря ти за хубавия и професионален коментар. Аз се радвам повече такива коментари да има, обосновани с технически или фундаментални анализи и информация. За да не скачаме насляпо.

Коментар

• Може ли техничарите да дадат мнение (средносрочно) за 1. танкерите и особено за 2. храни/торове? Първите са на добра цена и мисля, че ще върнат бързо. Вторите са на върхове, но ми се струва, че могат да направят още x2-x3 с малко по-дълъг хоризонт. Чисто технически.

например - DHT, Euronav; NTR, UAN

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение

A защо не ги взе тия 10%, това е голям ръст
          аз мога да ти дам обяснение ...но то ще бъде техническо и май няма да ти свърши работа ...на 1 март FUTU е образувала съпротива връх около 169... даже два или три върха ...и цената се е сринала и после вчера и завчера цената е тествала два или три пъти около 168 и 169 като по този начин пак е образувала двойни и тройни върхове... вчера е било около 1,62 най нисък връх и си пада най закономерно ....и другото което е ...излизането на добър отчет не значи че цената автоматично ще подеме в бичи trend тъй като както има бичи интерпретации на новини така има и мечи... същото важи за ФЕД ,лихви и т.н ..според мен няма да е зле да се самообразоваш в технически анализ да видиш какво е подкрепа съпротива... индикатори някаккви ,локални върхове и дъна какво е trend и такива неща ...няма да е кой знае какво но поне ще търпиш някакво развитие и ще видиш кое ще работи по добре за теб ...сега май само гадаеш ...между другото DOW забавя ход И явно ще последва консолидация ...така че може би бая книжа ще почната да падат ...може да дойдат лоши дни за тези които само купуват .,
          ПО долу виждам се споменава и за стопове ...държа да подчертая че за употреба на стoпове трябва да имаш някаква познаваемост ,нещо което да накланя везните в твоя полза.. някакъв edge ,предимство за да може загубите от стопове да бъдат избите от печелившите позиции ...това може да е трендова формация ,фигура ,или пък това че цената е в trend а с тия покупки на сляпо няма да стане ...пак казвам може да последва по дълбока корекция и покупките да идат na kino
          Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение

Щото самата ми инвестиция все още беше на минус - късно се усетих да ги купя.

Тая пущина SOLO също я взех на върха и от тогава все надолу. Чудя се кво да я правя. Имам мъчителното усещане, че след толкова чакане ще я продам на дъното както уцелих с Интел и после ще ме е яд и затова все не смея да я разкарам. Кво ще кажете за нея?

Коментар

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение

Чичак я заплаши пак със саморазправа, че ме кефиш така колко си смел виртуално
              Я си погледни коментарите за последните месеци и кажи дали виждаш някаква стойност или полза от тях:

https://www.investor.bg/users/index/8481/2/1/
              Last edited by pantaleev; 17.03.2021, 02:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
                Обяснете ми по дяволите защо FUTU изкара супер отчет, след който скочи с 10%, и в един момент обърна надолу и мина чак на минус. Ако има логика ми я обяснете. Ако няма - защо продължавате да филосоствтвате и да разсъждаваще върху алогичен маркет.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Признай, че си комедиен бот, не ни мъчи повече.

===

Честито на каката. Пак утепа рибата.
                  Чичак я заплаши пак със саморазправа, че ме кефиш така колко си смел виртуално

Коментар

Това е защото купих АМД и продадох Интел. Ако бях направила обратното Интел щеше да е долу а АМД горе. Кога ще чатнеш, заболяха ме пръстите да пиша едно и също и ти да си повтаряш като строшен грамофон. А нямаш нито един довод, че Интел са по- от АМД.

И друго попитах. Защо хубава акция като FUTU с перфектен растеж изведнъж се срина? Очевидно не знаеш. Поне си признай, а не сменяй темата - не си интересен на никой вече - все едно и също си въртиш.

Хах, да не мислиш че му е лесно, да се опитва да убеждава че ужким печели, той не само че не смее да казва кога купува и продава, ми вече и компании не смее да пише, че и това не може да уцели.

Коментар

• Опитвам да влаза в DHT ас. Ама не давам >6.30.

Коментар

Това е защото купих АМД и продадох Интел. Ако бях направила обратното Интел щеше да е долу а АМД горе. Кога ще чатнеш, заболяха ме пръстите да пиша едно и също и ти да си повтаряш като строшен грамофон. А нямаш нито един довод, че Интел са по- от АМД.

И друго попитах. Защо хубава акция като FUTU с перфектен растеж изведнъж се срина? Очевидно не знаеш. Поне си признай, а не сменяй темата - не си интересен на никой вече - все едно и също си въртиш.

Чисто технически,при АМД тренда на седмична графика е ъп.Докато при Интел акцията е в рейндж с бързи спадове и бързи покачвания.Просто отвори графиките на двете акции и се опитай да поразмишляваш върху тях
                        "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

Има ли късметлии да държат Lucking Coffee ?
                          Абе освен каката, имаше тука и един калъф дето каза, че Лъкин са добри за купуване, май Петков се казваше. Пък и за SOLY каза, че ще влиза хем дългосрочно, хем и чести клъцки на марджин. Колко ли е облажил днеска тоя цървул....?

https://drive.google.com/file/d/1TyB...ew?usp=sharing
                          В евро.

Коментар

Oт декември досега Intel е 34%
                            S&P 9%
                            ....AMD -12%

Във форума някой май писа да се държи Интел и да се продава AMD, ама не мога да си спомня кой точно.
                            А от юни до декември 2020г. АМД +75%,Интел за същият период –24%. Още повече в момента Интел е на цени от м.юни2020 или от когато започва този спад от 24% и свършва декември месец същата година.В момента АМД прави корекцията точно на това ъп движение от юни до декември 2020г.Така че най вероятно и двете акции ще направят тестове на върховете,Интел на 70 долара за акция,АМД на 100 долара.
                            "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

Признай, че си комедиен бот, не ни мъчи повече.

===

Честито на каката. Пак утепа рибата.
                              Благодаря, но още е много рано за честитене при Luckin. Ако нещата се развият както трябва, би трябвало да видим 10x дори на сегашните цени, така че това днешното изобщо не го отразявам

Междувременно взех още 1млн phil и дори обмислям да вдигна позицията до 3-5млн акции. Рискът е огромен, но си мисля че има потенциала за 100x.

всичко това са дребни забавления докато чакаме да видим какво ще стане със Свети Пършинг. Набелязах доста други неща и ми се иска да консумирам скока и да намествам парата в новите позиции. Само да не са наконсумирам накрая и да се прееба като полякиня на румънска граница
                              Last edited by Ivetka; 16.03.2021, 21:15.

Коментар

Отчета вече е бил отразен в цената преди излизането с покачване защото акционерите очакват добър отчет.

ОТ друга страна акцията по принц е в негативен тренд от няколко месеца.

И независимо от добрия отчет , просто акцията прави спайк около новините за отчета и след това продължава негативният си тренд като пада или рейнжи.

Коментар

Working...
                                X