Първоначално изпратено от pantaleev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
!!!НЯМА!!! друг вариант. Не знам защо толкова народ не искате да повярвате на очите си и все търсите под вола теле, все си мислите, че тези хора имат някакъв план, някакъв акъл. Ми нямат...... но сега беше добро време за лека корекция поне преди кьораво и сакато да почне пак да инвестира. Мен това ми беше логиката. Просто времето беше добро за корекция, която щеше да се отрази добре и на пазара. Все пак още стимулите не са стигнали до хората. А и от няколко дена почнаха да заливат с новини за това как да си инвестираш чека с 1400$. Преди това нямаше. Просто времето беше перфектно за корекция
. А сега ми се струва, че може да излетим повечко от колкото е желателно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pantaleev Разгледай мнениеИ сега какво ... нека ралито започне ... и да спре на луната.
То за лихвите ясно, но очаквах поне нещо да намекнат така, че да ограничат пазара малко поне. Беше добро време сега. А то сега се оказва, че подкрепят полета към върхове всякакви.
От вчера:
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеМи да де. Колко пъти го писах вече - реални активи. Акциите са ми посредник към такива. Губи се енергия по трасето, но нямам избор. Ограничен съм откъм възможности, умения и даже мързел. Пък и темата е за акции. Иначе гледам, че хората взимат ипотечни заеми на кило. И правилно правят. По време на галопираща инфлация заемите са супер хедж. Най-добре човек да си направи списък на нещата, които планира да купи следващите няколко години и да действа СЕГА.
Аз теслаци и други шитни нямам да ги мисля. Ако и да знам, че от тях също се изкарват супер пари. Връзката с лихвените нива не е толкова пряка, колкото изглежда и фиксацията е неуместна. Да не говорим, че няма вариант за значимо вдигане на лихвите. Хиперинфлацията е единственото мирно решение. другото няма смисъл да го мислим изобщо. Не можем да го "отиграем"
В резюме - държането на кеш е изключително високорисково.Last edited by terziеv; 17.03.2021, 20:15.
Коментар
-
И сега какво ... нека ралито започне ... и да спре на луната. С новите стимули и новини навсякъде, където да насърчават инвестирането в акции .. крипто и балоняци всякакви ...
То за лихвите ясно, но очаквах поне нещо да намекнат така, че да ограничат пазара малко поне. Беше добро време сега. А то сега се оказва, че подкрепят полета към върхове нови.
Last edited by pantaleev; 17.03.2021, 20:17.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение
Плаща на такива, които твърдят, че знаят.
ха, ма то сичко казано и го има в арихва:
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Пак ще се повторя, че според мен никакви мечки няма и няма да има. Обаче... точно за твоя портфейл ще има още болка. Не толкова при NIO, там сигурно ще се качи леко, но при etf-ите няма да е лесно. Просто много от нещата са по Едиотската стратегия, т.е. купувани на връх.Last edited by terziеv; 17.03.2021, 19:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеКакво прави човек, когато не знае какво да направи?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеНе ми казвайте да чета - не спирам да го правя. Но колкото повече чета толкова повече се обърквам. Tоя техн анализ не работи баш. И кво е това - може да пада, а може и да не. Това и аз си го знам. Инртересува ме не какво може, а какво ще стане. А тук никой не знае. Следва и въпросът ми: Какво прави човек, когато не знае какво да направи?
- 1 like
Коментар
-
Не ми казвайте да чета - не спирам да го правя. Но колкото повече чета толкова повече се обърквам. Tоя техн анализ не работи баш. И кво е това - може да пада, а може и да не. Това и аз си го знам. Инртересува ме не какво може, а какво ще стане. А тук никой не знае. Следва и въпросът ми: Какво прави човек, когато не знае какво да направи?
Коментар
-
Първоначално изпратено от trade Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n3733732[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]n3733731[/ATTACH] АЙДЕ да не кажете че само спамя ..горе US30 има часова съпротива на 32970.. веднъж вече е спряла цената ... цената тръгва надолу .. 32917 е същинският вход но аз го проспивам 32893 влизам със стоп над върха ... на 32815 има друга часова подкрепа но аз изчезвам раничко бих могъл да взема и повече.. но стига.. забележете формацията която е отбелязана със червена линия.. това е мечо флагче подсказващо че цената ще слиза ...разбира се графиката е минутна и не го праветеLast edited by ford_perfekt; 17.03.2021, 18:00.
Коментар
-
АЙДЕ да не кажете че само спамя ..горе US30 има часова съпротива на 32970.. веднъж вече е спряла цената ... цената тръгва надолу .. 32917 е същинският вход но аз го проспивам 32893 влизам със стоп над върха ... на 32815 има друга часова подкрепа но аз изчезвам раничко бих могъл да взема и повече.. но стига.. забележете формацията която е отбелязана със червена линия.. това е мечо флагче подсказващо че цената ще слиза ...разбира се графиката е минутна и не го правете
https://ibb.co/0jkXFcn
Last edited by trade; 17.03.2021, 17:09.Pip master
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеСлаби са спадовете, които досега се наблюдават. Може би трябва да се изчака още.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sunlight Разгледай мнениеU.S. 10 Year TreasuryUS10Y:U.S.
1.666%
Края на мечия при бондовете!
Шега, разбира се!
Коментар
Коментар