IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

Това е защото купих АМД и продадох Интел. Ако бях направила обратното Интел щеше да е долу а АМД горе. Кога ще чатнеш, заболяха ме пръстите да пиша едно и също и ти да си повтаряш като строшен грамофон. А нямаш нито един довод, че Интел са по- от АМД.

И друго попитах. Защо хубава акция като FUTU с перфектен растеж изведнъж се срина? Очевидно не знаеш. Поне си признай, а не сменяй темата - не си интересен на никой вече - все едно и също си въртиш.

Отчета вече е бил отразен в цената преди излизането с покачване защото акционерите очакват добър отчет.

ОТ друга страна акцията по принц е в негативен тренд от няколко месеца.

И независимо от добрия отчет , просто акцията прави спайк около новините за отчета и след това продължава негативният си тренд като пада или рейнжи.

Коментар

• Добре де, не виждаш ли, че всичко пада?

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Oт декември досега Intel е 34%
        S&P 9%
        ....AMD -12%

Във форума някой май писа да се държи Интел и да се продава AMD, ама не мога да си спомня кой точно.
        Това е защото купих АМД и продадох Интел. Ако бях направила обратното Интел щеше да е долу а АМД горе. Кога ще чатнеш, заболяха ме пръстите да пиша едно и също и ти да си повтаряш като строшен грамофон. А нямаш нито един довод, че Интел са по- от АМД.

И друго попитах. Защо хубава акция като FUTU с перфектен растеж изведнъж се срина? Очевидно не знаеш. Поне си признай, а не сменяй темата - не си интересен на никой вече - все едно и също си въртиш.

Коментар

Егати тази кака голема късметлийка. Аз половин година чаках Интела и той все надолу. Каката само за месец се уреди. Абе това е късметът....
          Oт декември досега Intel е 34%
          S&P 9%
          ....AMD -12%

Във форума някой май писа да се държи Интел и да се продава AMD, ама не мога да си спомня кой точно.

Коментар

• Още Иветка като писа четох за тях. Ама Degiro нямат и пенита.

Коментар

Честито на каката. Пак утепа рибата.
              Егати тази кака голема късметлийка. Аз половин година чаках Интела и той все надолу. Каката само за месец се уреди. Абе това е късметът....

Коментар

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение

защо да са късметлии? паднало от 40 долара,сега 8 долара
                подскока на умрялата котка от 1 долар дотук

и да е хванал някой, гледа се тотала! не единични позиции с дял 0,00001% от акаунта
                Признай, че си комедиен бот, не ни мъчи повече.

===

Честито на каката. Пак утепа рибата.

Коментар

Има ли късметлии да държат Lucking Coffee ?
                  защо да са късметлии? паднало от 40 долара,сега 8 долара
                  подскока на умрялата котка от 1 долар дотук

и да е хванал някой, гледа се тотала! не единични позиции с дял 0,00001% от акаунта
                  Last edited by mpy_yordanov; 16.03.2021, 19:38.

Коментар

• Има ли късметлии да държат Lucking Coffee ?

Коментар

• Обяснете ми по дяволите защо FUTU изкара супер отчет, след който скочи с 10%, и в един момент обърна надолу и мина чак на минус. Ако има логика ми я обяснете. Ако няма - защо продължавате да филосоствтвате и да разсъждаваще върху алогичен маркет.

Коментар

• Ми да де. Колко пъти го писах вече - реални активи. Акциите са ми посредник към такива. Губи се енергия по трасето, но нямам избор. Ограничен съм откъм възможности, умения и даже мързел. Пък и темата е за акции. Иначе гледам, че хората взимат ипотечни заеми на кило. И правилно правят. По време на галопираща инфлация заемите са супер хедж. Най-добре човек да си направи списък на нещата, които планира да купи следващите няколко години и да действа СЕГА.

Аз теслаци и други шитни нямам да ги мисля. Ако и да знам, че от тях също се изкарват супер пари. Връзката с лихвените нива не е толкова пряка, колкото изглежда и фиксацията е неуместна. Да не говорим, че няма вариант за значимо вдигане на лихвите. Хиперинфлацията е единственото мирно решение. другото няма смисъл да го мислим изобщо. Не можем да го "отиграем"

В резюме - държането на кеш е изключително високорисково.

Коментар

Ама друго си е да ти го рече някой на английски. Тоя акъл ще се появи и на сайта след някоя седмица. А маратонците да си пазят коленцата.

Ама си го поизрязал малко :

"“The economics of investing in bonds (and most financial assets) has become stupid...Rather than get paid less than inflation why not instead buy stuff — any stuff — that will equal inflation or better?"

Има и друга статия:

Why this week’s Fed meeting could be ‘March madness’ for markets

Fed Chairman Jerome Powell is likely to be asked questions about the Fed’s low interest rate policies and asset purchases during his press briefing, following the Fed’s two-day meeting that concludes Wednesday.

“I think the last press conference, I think I watched with one eye, and listened with one ear. This one I’m going to be tuned in to every word, and the markets are going to be tuned in to every word,” said Rick Rieder, BlackRock’s CIO for global fixed income. “If he says nothing, it will move markets. If he says a lot it will move markets.”

Powell is unlikey to be specific but what he says could rock the already volatile bond market, and that in turn could drive stocks. It could particularly hit growth stocks, if bond yields begin to rise.

https://www.cnbc.com

Така, че е хубаво човек да си прегледа рисковете

Коментар

За няма и година направи стотина хиляди без да си учила, без да си работила, без да четеш нищо по-дълго от форумен пост... Баси каръка си, ще знаеш. Ти си като оня евреин, дето намерил пачка столевки на улицата. Брои ги. Две банкноти не излизат и той решава да се оплаче в полицията.
                            айде да не ми дършиш сметка колко съм напраила. А и колко чета няма как да знаеш. Много бързо забрави че миналата година уцелих мартенското дъно. Късметът на начинаещия, който не веднъж съм казвала, че имам. Но само до тук. Всеки малоумник тръгнал от него сега е направил двойно колкото мен без да си е мръднал пръстта и да е прочел и един форумен пост.
                            Last edited by IvelinaJensen; 16.03.2021, 13:29.

Коментар

Мислех си че поне за датски акции може да се ползват стопове ама и там се оказа шит. Абе то като си карък ни стопове ни Господ ни Гяол ще те спаси
                              За няма и година направи стотина хиляди без да си учила, без да си работила, без да четеш нищо по-дълго от форумен пост... Баси каръка си, ще знаеш. Ти си като оня евреин, дето намерил пачка столевки на улицата. Брои ги. Две банкноти не излизат и той решава да се оплаче в полицията.

Коментар

• Мислех си че поне за датски акции може да се ползват стопове ама и там се оказа шит. Абе то като си карък ни стопове ни Господ ни Гяол ще те спаси

Коментар

Working...
                                X