IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Идиотът каза, че поръчките вече са почнали да намаляват значително. Късите се нахвърлиха, в добавка компанията изкупува обратно акции и има интерес от по-ниска цена. Това им е кофти на малките. В случая ръководството иска да свали цената. Имат камара кеш, никакъв дълг и нямат изобщо нужда от фондовата борса. Просто не очаквах, че толкова целенасочено ще рутят хартията. Т.е. акционерите са прецакани точно защото компанията върви прекалено добре и ръководството не иска да дели.
    доколкото знам като изкупуват обратно акции би трябвало цената им да се качи щото остават по-малко акции в обращение. Какво значение има че си изпуснал отчета. Така или иначе очакваше добър такъв и нямаше да продадеш преди него. Нещо като мен с Intel - хубав отчет последван от срив.

Споко - и мен нафтата ме разори днес. На луда калинка ме напраи. След като изгубих доволно побързах с остатъка да купя Вестас за да не се изкушавам повече на ролетката.

Може пък да се окаже, че наистина срив не е имало. Просто 3 балонясали сектора коригираха дълбоко (или пукнаха балона) и повлекоха и други след себе си. Отделно лихвите. Наричат го ротация и е точно това. Едно нагоре друго надолу.
    Само недоразумението GME си хвърчи

Коментар

• Аве... подлъгах се, че падна до 12 и пак натоварих. Даже повече този път. Викам си - още един асансьор до 18 да направим и йетер. В момента p/e ти е ~4!!! Преди пандемията е >15. Ще върне над 11, ама ходи гони Михаля.

So far in 2021, we are witnessing a softening in the demand for NIOSH-approved N-95 particulate respirator face masks manufactured by smaller companies like Alpha Pro Tech

As we turn the page on a record 2020 and look ahead to 2021, we expect the market for our products to normalize in some respects, although we believe that sales will remain strong as compared to historical levels.
      Направо да палудейшь!

Коментар

Идиотът каза, че поръчките вече са почнали да намаляват значително. Късите се нахвърлиха, в добавка компанията изкупува обратно акции и има интерес от по-ниска цена. Това им е кофти на малките. В случая ръководството иска да свали цената. Имат камара кеш, никакъв дълг и нямат изобщо нужда от фондовата борса. Просто не очаквах, че толкова целенасочено ще рутят хартията. Т.е. акционерите са прецакани точно защото компанията върви прекалено добре и ръководството не иска да дели.

Обаче за първи път виждам отчет без предварително оповестяване на дата и час. Снощи проверявах. Ще върне малко, ама ми изби половината позиция със стоп.
        Лоша работа! Това с поръчките явно не съм видял. Аз съм доволен, изкараха се едни бързи кинти, ама при теб кофти.

Коментар

• Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение

Явно нещо пропускам. Отчетът, прочетен по диагоналната метода, ми изглежда екстра. Надхвърля очакванията дори с 6%. Какво, по дяволите, повече може да се очаква от компания, която произвежда предпазно облекло и бояджийски маски!?

Обаче за първи път виждам отчет без предварително оповестяване на дата и час. Снощи проверявах. Ще върне малко, ама ми изби половината позиция със стоп.

===

Ама баси пазара, не е истина. Позиция с тежест 10% ми пада с над 20% и пак съм на 0,5% плюс досега за деня. Лудост.
          Last edited by terziеv; 09.03.2021, 20:59.

Коментар

Изядох хурката с APT. Почти изтрих печалбата от далаверата миналия месец. Така изненадващо праснаха отчета, не е истина. Без обявена дата и час
            Явно нещо пропускам. Отчетът, прочетен по диагоналната метода, ми изглежда екстра. Надхвърля очакванията дори с 6%. Какво, по дяволите, повече може да се очаква от компания, която произвежда предпазно облекло и бояджийски маски!?

Коментар

• Терзиев, kakва е тази фирма Alpha Pro Tech Ltd.двоен ръст през февруари и после спада двойно до днес. Това е несериозна история, или подскачането е било без причина или падането.

Коментар

• Аз както винаги съм си черноглед за пазара и мисля, че си остава риска на пазара от по-сериозна корекция (10-15%). Не е добре с тези скокове. Един ден -3% на другия +3%. Утре ще кажат нещо лошо за стимулите .. че нещо не са се разбрали или някой недоволен има и гледайте как ще тръгне пак надолу.

Доста подобно се случва като предната седмица ( голям скок преди някаква неяснота която оказва голямо влияние на пазара (стимули например) и после яко надолу .. а и тренда си е надолу като цяло. Който иска да си рискува и да врачкува дали сме стигнали дъното или не).

Аз лично мисля да се въздържа от тези печалби сега .. но да избягам и от рисковете.
                Last edited by pantaleev; 09.03.2021, 20:07.

Коментар

• Изядох хурката с APT. Почти изтрих печалбата от далаверата миналия месец. Така изненадващо праснаха отчета, не е истина. Без обявена дата и час.

Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
                  целия пазар е много силен, макар да имаше коментари от 32 хиляди, пак да връща към 30 500 (Dow), мисля че има мощност , играчите са нахъсани, захапват здраво
                  Пич, все се чудя дали се ебаваш. Не виждаш ли, че пазарът не може да падне. Никой няма да го позволи.

Коментар

• целия пазар е много силен, макар да имаше коментари от 32 хиляди, пак да връща към 30 500 (Dow), мисля че има мощност , играчите са нахъсани, захапват здраво

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
                      Някакви мнения за тази акция.И технически и фундаментално ми изглежда добре.Някой с мнение.

[ATTACH=CONFIG]n3725646[/ATTACH]
                      Явно техниката си каза думата,а и когато е подкрепена от фундамент нещата се получават.
                      Click image for larger version

Name:	Screenshot_2.jpg
Views:	1
Size:	90.1 КБ
ID:	3729278
                      "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• деа и шибания стоп лос как ме прецака. Знаех си, че трябва да си ползвам здравия разум, а не инструменти

Коментар

• Уй на бати как ми излетя XELA днеска, дето я кометнирахме че не разбирам защо е толкова евтина. Хванах +100% (дабъл) макар и с неголям обем. Точно се чудех откъде да намеря пари да почна да наливам дългосрочно в QUBT (правят софтуер за квантови компютри) и се нервех че изпускам хубавите цени. Сигурно още днес ще купя малко. Само INO (Inovio) продължава да ми къса нервите, нищо друго нямам дето да ми е толкова на минус.

Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение
                          Не знам за тия имоти, сума време държах Corestate. Микро домове, след тях е само кашона. И загуби, загуби! Днес ги разкарах.
                          Изобщо не мога да те разбера. Не познавам компанията, ама като погледнах графиката, най-накрая е направила по-високо дъно от предишните и е добър знак че може да почне да расте. Технически сега е момента да се купува, но трябва да се знае и фундамента разбира се.
                          Last edited by Д.Петков; 09.03.2021, 19:16.

Коментар

• Кой е купувал елетрички вчера днеска направо да си прибира профита

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
                              GAME WITHOUT STOPPING

Мислех че Реддит ще се насочат другаде, но това може да само началото, вероятно е да са ,,подпомогнати,, от някой китове от криптосите, който в последствие може да ги засмучат при тях.

Акцията почва да се синхронизира с крипто пазара и да придобива неговите характеристики . Доста вероятен пробив на историческият връх , ако пробие цената ще достигне 4 цифрени стойности.
                              Мани го това недоразумение GME.

Някой сети ли се RIOT да вземе. Ташунко нещо блокчейни споменаваше

Коментар

За стотен път и наистина преставам - проблемът ти е още при покупката. На върхове купуваш, защото чак тогава ти става интересно. За спекула може, ама за държане?

Внимавай със стоповете. Аз преди ги слагах прекалено близко, сакън да не изляза на загуба. Ама понякога натискат бая надолу, баш за да друснат стоповете на народа. Особено по време на началния аукцион.

и за 999999 път - не се шашкай, пазарът ще бяга бая нагоре.
                                как точно да внимавам? Аз винаги внимавам. Тъкмо един стоп ми отнесе Sandvik и май пак ударих дъното. На 2% от максимума го бях турнала.

За нафтата ако казваш, че още ще расте значи си е за купуване, нищо че е високо. Или грешно съм те разбрала?

Но не си прав че купувам високо. Ако имам пари ше купувам ниско, ама все се уцелва като падат да нямам. А нямам щото не съм продала когато е трябвало. И пак стигаме до извода, че грешката ми е че не продавам на високото за да имам после пари за ниското. Чак толкова малоумна не съм за да не мога да преценя кое е високо и кое ниско
                                Last edited by IvelinaJensen; 09.03.2021, 18:16.

Коментар

Working...
                                X