Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеХаха, говориш с човека който спомена, че бил взел напазарувал не знам каква си харитя за около $200 (двеста долара)...
Това за бедността го казва от завист и защото си е заядлив (а защо е такъв бях обяснил, но ме изтри модерацията)
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Тук таме някой тупан заложил на финове, имоти и нафта. Ама едва ли такъв пише във форума.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Цяла дузина картони на зеленко, ама пък техите така лошо ми ги размазаха че падам повече от спайчо
===
Аз имам една тех шитня LLNW и ми смуче кръвчицата, мамицата ѝ. Научих си урока там.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеНякой на плюс днес?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеНякой на плюс днес?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Най много за цяла вечер
Коментар
-
Хаха, говориш с човека който спомена, че бил взел напазарувал не знам каква си харитя за около $200 (двеста долара)...
Това за бедността го казва от завист и защото си е заядлив (а защо е такъв бях обяснил, но ме изтри модерацията)
Първоначално изпратено от Yolo Разгледай мнениеПървоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
бедността не е порок, но пък за хвалба съвсем не е.Last edited by Money; 03.03.2021, 22:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Мисля, че младите са по-всеотдайни , щото мислят, че ще е за цял живот .
Днес много забавно из темите .Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yolo Разгледай мнение
Ти започна с нелепия супер скромен коментар да си седна на задния ред и да гледам как играчи като теб изкарват пари като на майтап, докато ние заплатаджиите плюем семки. Колко пари управляваш?
Беше отворил тема как да си купи физическо злато една унция търсел, ама ако можело да я взима на 4 пъти че наведнъж много било и не било особено разумно да купува цяла унция и иска да си я раздели на 4 човека.
Коментар
-
Добре де, що обиждатете женските, то и без тва никви ги нема , накрая ще си останам само с Тракториста да ни ,,забавлява,, с някой женски профил.Last edited by Todor Sabev; 03.03.2021, 20:55.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
Да не обиждаме дамите,поне този месец А по възрастните дами са по всеотдайни,щото любовта е като за последно
Терзиев какво печели от този лайтмотив?
Мисля, че младите са по-всеотдайни , щото мислят, че ще е за цял живот .
Днес много забавно из темите .
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеАко Иветка е като Ивелина, по-добре не. Ако ще е за сваляне, аз бих търсил поне 15г. по-млада жена от тях...
Бизнесът тук май е съвсем различен, да се пусне лавина от булшит в темата, като лайтмотивът е колко лесно се правят пари на финансовите пазари
Терзиев какво печели от този лайтмотив?
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
Коментар