Бидоня направо ми отряза главата! ...... и плановата икономика....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Нивото 33870 ( линията ) е тествано няколко пъти неуспешно ..имайки предвид че това е локално дъно от 16.04 си струва позицията за 40-50 пипса дълги
https://ibb.co/XS3msmV
Last edited by trade; 19.04.2021, 21:56.Pip master
Коментар
-
Първоначално изпратено от jori Разгледай мнение
Осреднява се но недей да акумулираш опции като акции, понеже на падеж изтичат.
Да осредняваш опции има някаква логика ако са in the money и искаш да придобиеш акциите, за OTM няма смисъл.
При ITM, може дори да си осредняваш страйкове, ако допуснеш че няма да отидат OTM.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеако съм купила кол опции на една цена, след което цената им падне. Ако купя после пак същите (същия страйк и падеж) на по-ниската цена, осреднява ли се цената им или се води, че имам 2 вида опции?
Да осредняваш опции има някаква логика ако са in the money и искаш да придобиеш акциите, за OTM няма смисъл.
При ITM, може дори да си осредняваш страйкове, ако допуснеш че няма да отидат OTM.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pantaleev Разгледай мнениеСпоред моето стъклено кълбо май тази седмица ще е доста турболентна за китайските компании.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
само дето и от Модерна и Файзер умират ама не се говори за това. А не е да е тайна
Всички останали Чао!!! В момента можеш да пуснеш един шорт на Модерната ще захлебиш след това небето е цел.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеНека всички кажеме ЧАО на Астра и JJ Ние знаеме кое е правлният избор. Модерната тихнология ще Ви избави от всички грижи.Може акционерите в Ино и Нвакса да се предават вече съпротивата е безмислена. Една е Модерна и Бионтех е нейният пророк- Ехх а Курито беше на 40 Хаххххх.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеМисля, че вече е време за викса.
Утре едно 10% нагоре... с лостове тип uvxy още повече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнениеВ крайна сметка взех 6 парчета от Alteryx (AYX). Заради малкия брой ценaта ми отиде на 88.46. Мисля да ги държа и след отчета. Някак не очаквам да се изстрелят до началото на май, но да видим.
елементарната комбинация 90 пут x 8,40 + 70 пут x 1,45 = 980 гущера
За същата печалба трябва да вляза с поне 50 акции и да се надявам на ~50% ръст.
... иначе газпромчето и антерчето ми пак утепаха рибата. Ама то с Антеро играта вече направо доскучава.Last edited by terziеv; 14.04.2021, 20:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеНе помня да са обсъждани Alteryx (AYX). Излезе ми през мидкап цедката като безумен капитализация и кеш към дълг и е близко до най-ниската цена за годината. За самата компания нищо не знам, защото избягвам тех фигни. Май е нещо като Palantir. Някой да държи/дебне/има мнение?
Разгледах им отчета и изглежда съвсем нормално. Имат печалба, маржът е висок, клиентите се увеличават всяко тримесечие. Само не мога да разбера откъде и защо идват тези големи временни спадове. Цената е като за влизане, ама моментът нещо е тревожен.
Иначе, не съм споделял, онзи ден купих Opendoor Technologies (OPEN) (благодаря на @pipbel) @19.64 и Revlon (REV) @10.84.
Преди 20-25 дни взех и едни биофармации, за които никак не ми се пише, че оттогава са само надолу, но истината си е истина и за мен е важна.
Assembly Biosciences (ASMB) - взети на 5.26 и в момента 4.45.
Днес, денят ми го оправят борците с алергията към фъстъци DBV Technologies ADR (DBVT).Имам и европейски - там са DBV.
Last edited by Никола20; 14.04.2021, 18:26.
- 1 like
Коментар
Коментар