Първоначално изпратено от terziеv
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Last edited by desperado; 15.07.2021, 22:50.
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
GLOP няма силна корелация с петрола, те само превозват LNG (имат 15 танкера)
В допълнение са регистрирани на Бермудите -> 0% данъкLast edited by terziеv; 15.07.2021, 22:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеА, в петролите не пипам аз, много са ми политически. Примерно ако ОПЕК тръгнат да се надлъгват един друг, цената на петролите ще тръгне надолу
Според мене картелът ще става все по-нестабилен
За AMC браво, на 39.2 не е зле, доста движение надолу си хванал
Коментар
-
А, в петролите не пипам аз, много са ми политически. Примерно ако ОПЕК тръгнат да се надлъгват един друг, цената на петролите ще тръгне надолу
Според мене картелът ще става все по-нестабилен
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеAMC не успях да взема всичко докрай, затвоврих на 39,2, Мислех че ще отскочи поне 4-5% нагоре за да хвана пак късо и понеже не стана, в момента само наблюдавам. Любимата ми занимавка за последните 2 седмицие GLOP. Погледни за какво става въпрос там. Не ми се е случвало да правя 60% за седмица. В случай на корекция по-късно през годината възнамерявам тази акция да ми стане номер 2 като стойност в портфолиотоLast edited by Money; 15.07.2021, 19:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеДнес и вчера рита ли в зъбките държатeля на AMC и GME?
(Той е само на демо, но все пак...)
Коментар
-
Днес и вчера рита ли в зъбките държатeля на AMC и GME?
(Той е само на демо, но все пак...)
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеЗа тези които си мислят че могат да хеджират последните дни са пореднито доказателстово че тая работа не е проста.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Не ги знам тия, вниманието ми за по-сериозна позиция е към CLNN (CLENE Inc.). За момента имам от преди 500 варанта, но обмислям утежняване на позицията като върне в края на седмицата. "The company’s platform technology has the potential to revolutionize the way neurodegenerative diseases are treated." Имат лекарство с успехи срещу неврологични заболявания, като Паркинсон и amyotrophic lateral sclerosis. Очакват да приключат с III-та фаза и да започнат производство в началото на 2022г.
XELA си я стискам, мерси! Но скоро ще я продам и ще чакам удобен момент пак да я купя.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Д.Петков Разгледай мнение
Не съм тях, ама XELA ме зарадва днеска, още не мисля да я продавам.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнение
Според мен никакви такива фарми със сто млн кап не са пододящи за момента, ако не се чака конкретно събитие, което да ги вдигне за ден с 20-50%.
И двете, които коментираме не са такива.
===
Извън спекулацията - TGP под 14,5, ако падне, е много сгодно. И сега става, ако нямаш каруцари.Last edited by terziеv; 13.07.2021, 19:53.
Коментар
Коментар