Първоначално изпратено от IvelinaJensen
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Last edited by LuckyYou; 10.08.2021, 19:38.The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеАве, а днес защо няма рекорд? Почвам да се притеснявам за пазара.
Коментар
-
Така де, но този ник го надуших какво е още на втората седмица. Още преди да имам конкретните доказателства
А и никът разрба, че е надушен и... стана забавно
Трябва и малко психология при прецнката с какво си имаш работа. Този случай е уникум. Учудва ме колко време трябваше да мине, за го разберат почти всички
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениевсеки се влияе от нещо, включително и ти. А дали са глупотевини се разбира в последствие - никой не е врачка и няма как да знае. Проблемът е че някои се правят на разбирачи и подвеждат наивниците като мен. Аз никога не бих казала, че нещо че скача или ще пада щото няма как да съм убедена в хазартна игра. Но някои явно го могат, а когато човек сам изглежда убеден в нещо лесно може да подведе неубедените
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Te това отвесно ли е, какви отвеси сме виждАли...
Гушнах няколко стотачки от kweb пут преди малко. Малко трудно да ми го асайнат на 48, ма все пак и това да стане- не бих плакал много ако се наложи да ги придобия на 44$ средна.
Путовете са си хубава касичка за периодично селване, ама по принцип е добре да се ползват само ако си готов да станеш гордакционер на подлежащото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеКво стана, защо насдак тръгна отвесно надолу както и S&P?
Гушнах няколко стотачки от kweb пут преди малко. Малко трудно да ми го асайнат на 48, ма все пак и това да стане- не бих плакал много ако се наложи да ги придобия на 44$ средна.
Путовете са си хубава касичка за периодично селване, ама по принцип е добре да се ползват само ако си готов да станеш гордакционер на подлежащото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеДа де, ама кой е виновен... аз защо не се влияя от глупотевини?
Коментар
-
Да де, ама кой е виновен... аз защо не се влияя от глупотевини?
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеА как па ме е яд че разкарах ALB и взех умиращото SBSW повлияна от спеца Терзо...
Коментар
-
Първоначално изпратено от arbeitmachtfrei Разгледай мнениеЧе на колко си излязла? Аз днес я затворих MRNA. имаше период април и май, когато изкарваха, че ваксините спират напълно вируса и тогава се чудех дали не съм се претаковал като влезнах повторно. На тия цени не си заслужава да влизаш, разбира се. Като цяло не мисля, че MRNA технологията ще е решението, на което се надявахме. Бих се набил в някоя компания, която прави назална ваксина, но ме мързи да търся.
Сега всъщност затварям и Pfizer.
PFE си расте - що го махаш?
А как па ме е яд че разкарах ALB и взех умиращото SBSW повлияна от спеца Терзо...
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеВзех MP че добре растеКак ви се струва?
Не мога да си простя за Модерна. Според вас тоя растеж реалистичен ли е или е pump and dump ?
Сега всъщност затварям и Pfizer.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеТо ясно, че ще катери MP. .
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеВзех MP че добре растеКак ви се струва?
Не мога да си простя за Модерна. Според вас тоя растеж реалистичен ли е или е pump and dump ?Last edited by jori; 09.08.2021, 23:16.
Коментар
-
Взех MP че добре растеКак ви се струва?
Не мога да си простя за Модерна. Според вас тоя растеж реалистичен ли е или е pump and dump ?Last edited by IvelinaJensen; 09.08.2021, 21:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеПълните ли самосвала?!? А трябва. Газът най-накрая върна малко. Въглищата и те връщат. HCC слезе на нивата от юли. E, Antero не ще да слезе под 13, но да не бъдем перфекционисти.Last edited by IvelinaJensen; 09.08.2021, 20:11.
Коментар
Коментар