Първоначално изпратено от Money
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеFSR са някакви електромобили, нали? Кое ще скъсяваш от моите. В тази сфера имам само VOW, държа си ги от края на 2015-та. Не мисля, че сега е добра идея да се скъсяват консенурките.
Кандидати са Google, V, MA, UNH и подобни на тях (дори и да ги нямаш :-)), които са обърнали капитализма с главата надолу
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Никога не купувам китайски компании.И те като гърците,турците и канадците са измамници.Защо въобще се занимаваш с китайски компании.Има толкова хубави американски компании а и в щатите за измама съдят доживотно.
Коментар
� -
Уфффффффф, как за толкова години не доби барем бегла представа как се конструира портфейл. Спокойно можеш да хеджираш fsr дори с ябълката.
___
Ташунко, китайците мамят, ама и произвеждат нещо. Гърци и канадци само мамят.Last edited by terziеv; 13.08.2021, 14:09.
Коментар
� -
FSR са някакви електромобили, нали? Кое ще скъсяваш от моите. В тази сфера имам само VOW, държа си ги от края на 2015-та. Не мисля, че сега е добра идея да се скъсяват консенурките.
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнениеОбмислям да продавам путове на FSR днес. Падеж - януари'23. Чудя се дали да е със страйк 12,5 или 15. Ако дадат $4, 00 за страйк 12,5 ще приема.
Без много риск - колкото за три-четири гуми с джантите.
Ако нещата тръгнат в обратна посока - ще хеджирам с къси върху акциите на Мъни.
Ако обаче долара се окоти - ще е малко по- сложно. Тук много рядко някой говори за този риск.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеБесна съм на китайците. Толкова пари налях в иначе печеливши компании, но тия тъпаци всичко сринаха. От Китай нищо добро няма да дойде - целият свят унищожиха с вируса, а сега и това. Винаги съм мразила китайци, но вече знам и защо.
Коментар
� -
Обмислям да продавам путове на FSR днес. Падеж - януари'23. Чудя се дали да е със страйк 12,5 или 15. Ако дадат $4, 00 за страйк 12,5 ще приема.
Без много риск - колкото за три-четири гуми с джантите.
Ако нещата тръгнат в обратна посока - ще хеджирам с къси върху акциите на Мъни.
Ако обаче долара се окоти - ще е малко по- сложно. Тук много рядко някой говори за този риск.
Коментар
� -
Човек не трябва да забравя, че това си е все пак една комунистическа диктатура. Печеливши са верно, но е достатъчно Си Джинпин да скръцне със зъбки и вече няма да са печеливши.
На това му се вика политически риск. А в Китай той е огромен.
Да и аз преди 4-5 години съм мислил за BABA, но само като си помисля в каква държава оперира тази компантия и ми се отщява.
А странно, че тук маса народ се юрна в китайско, точно когато почнаха да се появяват все по-ясни сигнали, че в Пекин са полудяли. Джак Ма не изчезна вчера и изобщо Си не се показа като crazy от вчера. Вече две-три години тече поцес на полудяване там
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеБесна съм на китайците. Толкова пари налях в иначе печеливши компании, но тия тъпаци всичко сринаха. От Китай нищо добро няма да дойде - целият свят унищожиха с вируса, а сега и това. Винаги съм мразила китайци, но вече знам и защо.Last edited by Money; 13.08.2021, 11:47.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеМного ви потънали гемиите бре.Изчезна нещо интусиазма.
Коментар
� -
вижте WAT. Расте много стабилно
Nikola дали вече е за купуванеLast edited by IvelinaJensen; 12.08.2021, 21:56.
Коментар
� -
двоен връх на 30 мин графика ... следва тест на пробита trend линия и вход ....чиста техника
https://ibb.co/MnXFnr2
Pip master
- 1 like
Коментар
�
Коментар