Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Ако не беше чакал сур над половин година, щеше не за бира, а за втора яхтичка да се оглеждаш вече.
С такива заглавия сурът се отлага за към 2025 г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеОбичам да си лежа на плажа и да си гледкам борсичката.Да видим днес ще има ли за биричка
FTSE 100 rises as UK government borrows another £22bn
Коментар
-
-
Туит, който добре охарактеризира ситуацията, която си описал
https://twitter.com/punchablefacevi/...069796355?s=21
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеВажното е да не се изпускат промоциите.Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеПфу, подраних оня ден. Добавям ... за последно EPD.
Коментар
-
Някои мои абсолютно тираджийски съображения:
Газът в САЩ поскъпна мощно, но в същото време големите чисто газови слязоха. Това означава: 1. че е време за купуване на Антеро. 2. Цената беше натисната предимно от пасивните фондове. Компаниите, с малко участие на пасивни фондове (напр. Епсилон), които дебнех, са нагоре.
... Не ми стана ясно и защо Брент слезе по-малко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
Отлично, мисля си че след днешния ден технологичните акции има още да падат поне още някоко дни, иначе се видя че налазиха след отварянето на много места. При мен 4 от 14 акции са нагоре в момента, малко над 2% съм загубил от макимума ми на портфолиото, имам 35% кеш и не мисля да участвам повече днес. Сега разгледах някои крипто и мисля че най-лошото там тепърва предстои така че когатто се увеличат марджин колове ще има волатилност.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
При мен 4 от 14 акции са нагоре в момента
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеКак е колеги търговията?
Last edited by desperado; 19.07.2021, 20:28.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеКак е колеги търговията?
Коментар
-
Първоначално изпратено от arbeitmachtfrei Разгледай мнениеВажно е MRNA да върви нагоре
Коментар
Коментар