Първоначално изпратено от desperado
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от Ivetka Разгледай мнение
Понякога е забавно да се изказваш като последна инстанция по всяка една позиция, но прекаляваш. Държиш се все едно на пазарите всичко ти е ясно, а това е много силен индикатор за обикновена глупост
Принципно размерът на портфейла не е голяма гаранция за умения, но ако беше толкова успешен щеше да управляваш седемцифрена сума, а си мисля че това не е така
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Бааа, HEAR имат профит! Хакнат акаунт или сайд ефект от на ковид флуто? Даже чекнах сваги стокс дали няма спешъл новини. (Баси, а мойтe CLF изглежда са яко хот. Още малко и въглищата ще подхванат.)
Моят тейк е, че компанията е валю трап и "много добрият фундамент" е залог някой по-голям да я лапне, за да не му се мота из краката. Възможно, но съвсем малковероятно. В случай, че подобен сълюшън не бъде реализиран - под среден за пазара ръст (т.е. дед мъни)
Принципно размерът на портфейла не е голяма гаранция за умения, но ако беше толкова успешен щеше да управляваш седемцифрена сума, а си мисля че това не е така
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivetka Разгледай мнениеДнес влязох в HEAR. Отдавна следя компанията, но бях тежък в PSTH и чак днес успях да алокирам малко. В момента е 7-8% от портфейла, като мисля да селна и малко путотве, та да напълня ако върнат още. Според мен компанията има много добър фундамент и очаквам хубав ръст
Не е препоръка
Моят тейк е, че компанията е валю трап и "много добрият фундамент" е залог някой по-голям да я лапне, за да не му се мота из краката. Възможно, но съвсем малковероятно. В случай, че подобен сълюшън не бъде реализиран - под среден за пазара ръст (т.е. дед мъни)
Коментар
-
Поредната шокираща изненада! Изумен съм просто.
Natural gas futures score another two-and-a-half year high as temps heat up
И разбира се температурата няма общо с възходящата тенденция.Last edited by terziеv; 22.07.2021, 10:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
Браво!..., но не се самозабравяй. Сега ще започна да гледам отново за вход на къси. Знаех си че може всичко да се очаква тук и затова се ослушвам. Идеалния ми вход за къси е малко над 50. Има време дотогава а и виждам че има доста страх в пазара и докато има страх AMC няма да е добра идея за къси
Коментар
Коментар