Става някаква лудница при опциите на NNDM (Nano Dimension), на страйк $10 (падеж 16-ти юли) Call, вече имаше обем 53К, а докато пиша вече е 59К. Нищо ме знам за тая компания, само видях че нещо са и набрали от WSB (Reddit-чиите). Купих 10 лотарийни билетчета на страйк $12.50 Call по 28 цента (т.е. за $280), че докато се насландисам и цените на страйк $10 скочиха. Не е съвет, може нищо да не стане разбира се.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеБаси, щом дори до инвестора е долазило, значи работата е сериозна. Жалко, че в тоя форум нямаше кой да предупреди навреме, че да го отиграем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеЗа децата... това предполага нещо, по-сигурно. Поне аз така си мисля. Хем и те имат много дълъг хоризонт
Ти поразбра ли малко compounding-а
Коментар
-
За децата... това предполага нещо, по-сигурно. Поне аз така си мисля. Хем и те имат много дълъг хоризонт
Ти поразбра ли малко compounding-а
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениелошо ли е?
Коментар
-
Както биткойна, дожкойна и др., така и това
Чудя се дали Vanguard и BlaсkRock в момента не разпродават акциите си в този боклук на болните мозъци. Гледам в първото тримесечие на 2021 двете компани са купили по съответно 29.5 и 18.9 млн. акции. Ако имат акъл, сега ги продават на разни такива дългоухи трейдери...
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение4 пъти вече го изкъртвам това AMC, Затворих сега късите на 51,50. Загадка е как, но държи това ниво все още и не смея да продължавамLast edited by Money; 22.06.2021, 22:03.
Коментар
-
след вчерашното рали се образува рейндj 33850 е предполагаем двоен връх на 15 мин и 30 мин .... аз грабвам 50-55 тика и разбира се ще даде може би повече
https://ibb.co/nkK5bLZ
Pip master
Коментар
-
Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнение
и аз така си мисля.. тия деца като пораснат няма да имат пари за хляб..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеМного спекулативно
Коментар
-
Много спекулативно
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеVWS, ORSTED, NKT, RBREV, CARL B, NIO, XPEV, SE, FUTU, AMD, TSM, iShares Core S&P 500 UCITS ETF USD (Acc),
iShares Global Clean Energy UCITS ETF USD (Dist)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеКои са те?
iShares Global Clean Energy UCITS ETF USD (Dist)
- 1 like
Коментар
Коментар