IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

С какво привлича баш това OXY? Има ли някаква причина освен това, че Бюфет бил заложил там?

Не е същото, но днес продадох 5 октомврийски пута на 15 евро за Neste. Далеч по-добро сътношение риск / печалба.
    Най вече името хора като Кавръков обичат да копират Бъфет аз гледам да взема моето и това е

Коментар

• Между другото не помня кой беше първият човек публикувал PLTR но едно голямо благодаря

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

С какво привлича баш това OXY? Има ли някаква причина освен това, че Бюфет бил заложил там?

Не е същото, но днес продадох 5 октомврийски пута на 15 евро за Neste. Далеч по-добро сътношение риск / печалба.
        Нищо конкретно моите са 19 септември 25
        Мисля че поле до 54-57 ще върне бързо гледам и петрола взе да връща

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
          Аз взех малко колци при OXY
          Нали имаше фенове още под 60$

Коментар

• Аз взех малко колци при OXY
            Нали имаше фенове още под 60$

Коментар

• Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение

До месец-два пазарът може да подрипне дори до нов връх с намаляването на лихвите. Скок на умряла котка. Който не е разпродал, това може да е последна възможност.
              Разбира се, без препоръки за нищо. Всеки със своя акъл и със своите кинти!
              Ахам, тия печатат като невидели, пенсиите са вече в червената книга, ама пазарът щял да слиза номинално. По-вероятно е да дадат и на наще пенсионни фондове да бухат всичко в СиП.

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
                Николайчо така и не успя да излезе на плюс от първата си открита позиция в живота.
                Казах му,че е топ индикатор от съвсем друго измерение и купува на вечния връх.
                Както тренъор вижда таланта в малко дете,това видях и аз в него.
                До месец-два пазарът може да подрипне дори до нов връх с намаляването на лихвите. Скок на умряла котка. Който не е разпродал, това може да е последна възможност.
                Разбира се, без препоръки за нищо. Всеки със своя акъл и със своите кинти!

Коментар

Отплеснахме от Гугъл на ВиК...
                  Има много общо. Гола вода са и двете. Гугъл е неефективен мастодонт, който пази позицията си в рекламата чрез подкупи. ВиК-то има огромен шанс да влезе във фаза на хиперрегулации.

От големите глупости най ми харесва Амазон. Конкурентният натиск от китайците ще бъде законово отстранен. Амазон дава яко подкупи, а вече никой политик не смее да вземе и стотинка от китайците.

Коментар

• Николайчо така и не успя да излезе на плюс от първата си открита позиция в живота.
                    Казах му,че е топ индикатор от съвсем друго измерение и купува на вечния връх.
                    Както тренъор вижда таланта в малко дете,това видях и аз в него.

Коментар

• Отплеснахме от Гугъл на ВиК...

Коментар

• Покупката на бутилирана вода е потребителски вкус рожба на маркетинга, завъртането на кранчето в банята, кухнята и пускането на водата в тоалетната е въпрос на нужда /за последното и на култура/.

Да не се разбира погрешно - убеден съм в способностите на Кока Кола да следват трендовете и да се нагласят така че продължат да бъдат рентабилни и да са прекрасен избор за дивидентна акция. В същото време обаче това малкото ВИК дето го цитирах е зависимо единствено от това дали има потребители т.е. жители във въпросните общини.

Ютилити сектора свързан с вода на развити пазари е доста по-малко чувствителен от тока и газ например и шанса да ти нашие някой "данък свръх печалба" е доста минимизиран.

Коментар

• Първоначално изпратено от Assen123 Разгледай мнение

Пак има риск макар и минимален за смяна на потребителските вкусове, доста минимален, но го има. Виж обаче водичката не е въпрос на вкус а на оцеляване. Ако е за правнуците намираш си нещо като тези / мисля бяха с най-дългата дивидентна история в щатите - над 200 години/ и си готов:

https://www.yorkwater.com/wp-content...ual-Report.pdf
                          Кока Кола печелят от вода много повече от едноименната напитка. Даже в България. Чети внимателно етикета като си купуваш минерална вода.

Коментар

• Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
                            Бъфет не случайно тръгна да зарязва Apple. Всъщност започвам да си мисля, че старите Тех гиганти няма как да са водещи в имплементирането на ИИ. Нови имена ще изгреят
                            И Apple продава, а Bank of America май цялата я засили, но Кока Кола си я държи!

Коментар

Споделям мнението на Майстора. В технологиите нищо вечно няма. Kodak, Western Union, ако щеш в ново време ICQ. Къде са били, а къде са сега!
                              Ако искаш нещо, дето ще го има след 100 години, трупай Кока Кола. И правнуците ти ще получават по 2-3% дивидент.
                              Пак има риск макар и минимален за смяна на потребителските вкусове, доста минимален, но го има. Виж обаче водичката не е въпрос на вкус а на оцеляване. Ако е за правнуците намираш си нещо като тези / мисля бяха с най-дългата дивидентна история в щатите - над 200 години/ и си готов:

https://www.yorkwater.com/wp-content...ual-Report.pdf

Коментар

• Както и на други места съм казвал няма място за всички от Mag 7 във света на ИИ. Google на пръв поглед перфектна компания - растящи приходи, кешфлоу, апетитна оценка...и много неприятно проби 200day MA. Майсторът е прав - пазарът надушва нещо.
                                Бъфет не случайно тръгна да зарязва Apple. Всъщност започвам да си мисля, че старите Тех гиганти няма как да са водещи в имплементирането на ИИ. Нови имена ще изгреят

Коментар

Working...
                                X