IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Оксито пада с петрола.
    Петрола е на нива 2021 година и всички петролни акции падат.Окси също.
    Аз от Окси загуби нямам,продадох позициите си когато свалихаоценката на целия сектор.
    Окси не го пипайте защото има много дълг спряно Ексон и Шеврон и останалите големи .
    В момента имам само 3 позиции.
    ASML,Apple и Alphabet.
    pleГугъл го погребваха и Април на 130 долара ама стигна близо 200,това колко % са че ми е трудно да ги сметна ?
    Не мисля че някой разумен човек ще държи тех акции за повече от 4,5,10 месеца
    Сега се пазарува Бритиш петролката. Не защото е по-арна от Ексон или Шеврон, а защото е на добра цена. Ама ти ходи да четеш FT, дето ще ти го кажат след едно 40% нагоре.

Коментар

• Първоначално изпратено от Assen123 Разгледай мнение
      Мога ли да помоля за малко помощ - в момента акаунта ми в ИБ може да трейдва опции Левъл 2. Исках да изпробвам продажба на пут което обаче явно е в Левъл 3.

Когато пробвам да активирам Левъл 3 ми изписва че не покривам критерийте за Левъл 3. Някой има ли идея какво да променя във финасовия профил така че да мина на Левъл 3. Разбирам че за Левъл 4 ми трябва маржин акаунт а моя е фул кеш, но за Левъл 3 явно е нещо друго - или нивата на нет уъртх или по вероятно секцията с опита. ИБ не ти дават насоки т.е. малко си играеш на налучкване. Някой минал по този път вече?

Благодаря предварително.
      Увеличи всичко на стъпки (опит в търговията с опции, net worth и annual income) и ще намериш печелившита комбинация, също маркирай че акаунта ще е за активна търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение
        До Асен и Никола:

Settings -> Account settings -> Trading permissions -> под опциите Add/Edit. И после сте вие с въпросника. Успех
        Не е от там, Форде. Ниво две позволява путове (имам предвид да продам пут и да имам средствата да купя акцията) - скоро го попълвах точно стази цел. Един вид да пробвам купуване на промоция.
        Разрешенията са някъде още в началните декларации. Току-що направих изпит за търговия с марджин и докато преди човек сам си избираше какво му е нивото, сега системата го дава.

Останаха ми: търговия със CFD, с бонове и фючърси. Мисля, че когато ги покрия всичките ще ме пусне. Ако не стане пак ще моля за помощ.
        Last edited by Никола20; 12.09.2024, 19:01. Причина: доуточняване

Коментар

• The financial information, investment experience and/or investment objectives you have listed in your account profile do not meet the eligibility requirements to trade the Level of Options that you are requesting.
          IMPORTANT: Please note that IBKR does not disclose the Financial Profile eligibility requirements and those requirements are subject to change at any time.

Коментар

• До Асен и Никола:

Settings -> Account settings -> Trading permissions -> под опциите Add/Edit. И после сте вие с въпросника. Успех

Коментар

При мен няма въпроси - просто съобщение че не се покриват критериите за Левъл 3 и веднага се уточнява че не могат да ми посочат кой критерии. Нямам спомен как активирах първите две нива, но ако не се лъжа отново беше с промени мисля по данните за опита т.е налучкване.
              Потърси клипчета в тубата .

Коментар

• При мен няма въпроси - просто съобщение че не се покриват критериите за Левъл 3 и веднага се уточнява че не могат да ми посочат кой критерии. Нямам спомен как активирах първите две нива, но ако не се лъжа отново беше с промени мисля по данните за опита т.е налучкване.

Коментар

Мога ли да помоля за малко помощ - в момента акаунта ми в ИБ може да трейдва опции Левъл 2. Исках да изпробвам продажба на пут което обаче явно е в Левъл 3.

Когато пробвам да активирам Левъл 3 ми изписва че не покривам критерийте за Левъл 3. Някой има ли идея какво да променя във финасовия профил така че да мина на Левъл 3. Разбирам че за Левъл 4 ми трябва маржин акаунт а моя е фул кеш, но за Левъл 3 явно е нещо друго - или нивата на нет уъртх или по вероятно секцията с опита. ИБ не ти дават насоки т.е. малко си играеш на налучкване. Някой минал по този път вече?

Благодаря предварително.
                  Когато пробваш да включиш ниво 3 не ти ли задава въпроси, както от ниво 1 за ниво2?
                  За да ти отговоря, пробвах и аз да продам един пут на ISP, но и на мен ми изписа, че нямам разрешение. Досега мислех, че не ми разрешава само за американски.

Така че, молбата за помощ е +1 потребител.
                  Last edited by Никола20; 12.09.2024, 16:27.

Коментар

• Мек CPI + плоски акции + намаления на лихвите = рали на пазара

Коментар

• Мога ли да помоля за малко помощ - в момента акаунта ми в ИБ може да трейдва опции Левъл 2. Исках да изпробвам продажба на пут което обаче явно е в Левъл 3.

Благодаря предварително.

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

OXY го търгува вече трета година така че не очаквам тук изненади ...
                        В една група ,човек се похвали че го е взел на 15 долара при Ковид срива ,така че Бъфет явно ще глътне вода въпреки 8%,те процента дивидент

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Оксито пада с петрола.
                          Аз от Окси загуби нямам,продадох позициите си когато свалихаоценката на целия сектор.
                          Окси не го пипайте защото има много дълг спряно Ексон и Шеврон и останалите големи .
                          ASML,Apple и Alphabet.
                          pleГугъл го погребваха и Април на 130 долара ама стигна близо 200,това колко % са че ми е трудно да ги сметна ?
                          OXY го търгува вече трета година така че не очаквам тук изненади ...

Коментар

Най вече името хора като Кавръков обичат да копират Бъфет аз гледам да взема моето и това е
                            Ако искате пари не копирайте Бъфет.Копирайте неговите наречени лейтенанти.
                            Ленар от 100 долара на близо 180 долара добре ли е ?
                            Chubb също е ок на около 250 долара.
                            Между другото най чиста работа е да си купиш BRKB B ,там имаш едни % колкото SP 500 че и отгоре в долари.

Коментар

Най вече името хора като Кавръков обичат да копират Бъфет аз гледам да взема моето и това е
                              Оксито пада с петрола.
                              ASML,Apple и Alphabet.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                                Хайде, още един път да опитаме да се повозим на вълните - csiq на 12,32

...

И признавам, че https://seekingalpha.com/article/471...up-value-of-15 ме убеди да направя следната врътка:

дълга позиция на 5,11 и веднага къси септемврийски колци страйк 5 х 0,61 парчето.
                                Вълната ни качи достатъчно и слизаме. Оставям си 100 акции да си играя на инвеститор.

Коментар

Working...
                                X