Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Assen123 Разгледай мнениеМога ли да помоля за малко помощ - в момента акаунта ми в ИБ може да трейдва опции Левъл 2. Исках да изпробвам продажба на пут което обаче явно е в Левъл 3.
Когато пробвам да активирам Левъл 3 ми изписва че не покривам критерийте за Левъл 3. Някой има ли идея какво да променя във финасовия профил така че да мина на Левъл 3. Разбирам че за Левъл 4 ми трябва маржин акаунт а моя е фул кеш, но за Левъл 3 явно е нещо друго - или нивата на нет уъртх или по вероятно секцията с опита. ИБ не ти дават насоки т.е. малко си играеш на налучкване. Някой минал по този път вече?
Благодаря предварително.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнениеДо Асен и Никола:
Settings -> Account settings -> Trading permissions -> под опциите Add/Edit. И после сте вие с въпросника. Успех
Разрешенията са някъде още в началните декларации. Току-що направих изпит за търговия с марджин и докато преди човек сам си избираше какво му е нивото, сега системата го дава.
Останаха ми: търговия със CFD, с бонове и фючърси. Мисля, че когато ги покрия всичките ще ме пусне. Ако не стане пак ще моля за помощ.
Коментар
-
The financial information, investment experience and/or investment objectives you have listed in your account profile do not meet the eligibility requirements to trade the Level of Options that you are requesting.
IMPORTANT: Please note that IBKR does not disclose the Financial Profile eligibility requirements and those requirements are subject to change at any time.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Assen123 Разгледай мнениеПри мен няма въпроси - просто съобщение че не се покриват критериите за Левъл 3 и веднага се уточнява че не могат да ми посочат кой критерии. Нямам спомен как активирах първите две нива, но ако не се лъжа отново беше с промени мисля по данните за опита т.е налучкване.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Assen123 Разгледай мнениеМога ли да помоля за малко помощ - в момента акаунта ми в ИБ може да трейдва опции Левъл 2. Исках да изпробвам продажба на пут което обаче явно е в Левъл 3.
Когато пробвам да активирам Левъл 3 ми изписва че не покривам критерийте за Левъл 3. Някой има ли идея какво да променя във финасовия профил така че да мина на Левъл 3. Разбирам че за Левъл 4 ми трябва маржин акаунт а моя е фул кеш, но за Левъл 3 явно е нещо друго - или нивата на нет уъртх или по вероятно секцията с опита. ИБ не ти дават насоки т.е. малко си играеш на налучкване. Някой минал по този път вече?
Благодаря предварително.
За да ти отговоря, пробвах и аз да продам един пут на ISP, но и на мен ми изписа, че нямам разрешение. Досега мислех, че не ми разрешава само за американски.
Така че, молбата за помощ е +1 потребител.Last edited by Никола20; 12.09.2024, 16:27.
Коментар
-
Мога ли да помоля за малко помощ - в момента акаунта ми в ИБ може да трейдва опции Левъл 2. Исках да изпробвам продажба на пут което обаче явно е в Левъл 3.
Благодаря предварително.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
OXY го търгува вече трета година така че не очаквам тук изненади ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Оксито пада с петрола.
Петрола е на нива 2021 година и всички петролни акции падат.Окси също.
Аз от Окси загуби нямам,продадох позициите си когато свалихаоценката на целия сектор.
Окси не го пипайте защото има много дълг спряно Ексон и Шеврон и останалите големи .
В момента имам само 3 позиции.
ASML,Apple и Alphabet.
pleГугъл го погребваха и Април на 130 долара ама стигна близо 200,това колко % са че ми е трудно да ги сметна ?
Не мисля че някой разумен човек ще държи тех акции за повече от 4,5,10 месеца
Коментар
-
Най вече името хора като Кавръков обичат да копират Бъфет аз гледам да взема моето и това е
Ленар от 100 долара на близо 180 долара добре ли е ?
Chubb също е ок на около 250 долара.
Между другото най чиста работа е да си купиш BRKB B ,там имаш едни % колкото SP 500 че и отгоре в долари.
Коментар
-
Най вече името хора като Кавръков обичат да копират Бъфет аз гледам да взема моето и това е
Петрола е на нива 2021 година и всички петролни акции падат.Окси също.
Аз от Окси загуби нямам,продадох позициите си когато свалихаоценката на целия сектор.
Окси не го пипайте защото има много дълг спряно Ексон и Шеврон и останалите големи .
В момента имам само 3 позиции.
ASML,Apple и Alphabet.
pleГугъл го погребваха и Април на 130 долара ама стигна близо 200,това колко % са че ми е трудно да ги сметна ?
Не мисля че някой разумен човек ще държи тех акции за повече от 4,5,10 месеца
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеХайде, още един път да опитаме да се повозим на вълните - csiq на 12,32
...
И признавам, че https://seekingalpha.com/article/471...up-value-of-15 ме убеди да направя следната врътка:
дълга позиция на 5,11 и веднага къси септемврийски колци страйк 5 х 0,61 парчето.
Коментар
Коментар